標題: 不知道 大家會不會這樣 [打印本頁]

作者: asd30312    時間: 2010-7-21 08:09     標題: 不知道 大家會不會這樣

走在路上  假如有女生穿絲襪  就會不由自主的
" C0 Z$ A1 H8 S  k. d3 m6 K+ y  去看一下。 6 v4 B$ f6 g+ n5 J$ a
有時候還會感覺 很羨慕之類的; O" G# t, T3 o  M: D) x0 ^

& n! ^0 K/ S0 D7 n大家會不會 去看女生的絲襪
作者: powah    時間: 2010-7-21 08:44

我會的- -"我心諗我都好想著住泥行街
作者: crazyguy169    時間: 2010-7-21 09:07

引用:
原帖由 asd30312 於 2010-7-21 08:09 發表   % F% S2 m3 i. h# Q
! @1 q& h! q% j$ H' n5 _  去看一下。 6 l5 P4 W2 Z. ^; b
有時候還會感覺 很羨慕之類的8 r0 T* h% u5 m" n" l+ q% b

, y4 j4 H  J. r  e大家會不會 去看女生的絲襪
. [' S( m+ X- j
* {- Z) ?2 D1 w  U
睇下佢對腳同絲襪靚唔靚啦... 未必
作者: thomasedison    時間: 2010-7-21 12:37

-                                                                                                                        會喔@@"
7 y# m% p  e" F: x: P-                                     有時自己著住見到仲會同自己講妳同我都差唔多姐=V="
作者: daisy7150ab    時間: 2010-7-21 13:21     標題: 會羨慕,會興奮

看到路旁美女穿絲襪及高跟鞋,會很羨慕,也會感到興奮
作者: pantyhosemancc    時間: 2010-7-21 13:28

如果著得迷人都會架,心裡想可以摸下就好!仲會諗,我都有絲襪可以著!
引用:
原帖由 asd30312 於 2010-7-21 08:09 發表   
3 J7 _9 a  D3 g2 n- e1 C8 O 走在路上  假如有女生穿絲襪  就會不由自主的5 G6 O7 _9 ]9 N* E, q, O6 n1 F
  去看一下。
, \; S/ S7 u9 c/ o+ f有時候還會感覺 很羨慕之類的
( ^) s% K8 E6 \! L  
4 f- B6 L0 y4 q- M7 o2 c8 h% v大家會不會 去看女生的絲襪

作者: Terry220022    時間: 2010-7-21 14:20

小妹都會啊, 有時見到啲唔靚嘅會心諗如果自己著仲靚
作者: 校服收藏者    時間: 2010-7-21 16:26

引用:
原帖由 powah 於 2010-7-21 08:44 發表   9 X5 t' F; ?. u4 l+ H( c6 k
我會的- -"我心諗我都好想著住泥行街
& C; @  C6 v  B# Y/ Z+ R) b我都係
2 q5 q: x" A" S% r8 p, h仲會諗埋係邊買
作者: ameifule    時間: 2010-7-21 16:55

我不戀絲襪,而且台灣天氣炎熱潮濕,夏天幾乎沒有人穿絲襪,除非公司規定上班要穿,
. _) D* K; X. ~我自己也很少穿絲襪,冬天倒是會穿膝上襪,而且家人也接受我穿膝上襪,
! x: r! ~3 j2 h" H4 j" p- e可是也沒啥特殊的感覺,就保暖而已,或cd時搭配,可以蓋住腿毛,
作者: candyee    時間: 2010-7-21 20:49

不只絲襪....街上見女仔可以穿上美麗的短裙,絲襪,鞋etc..- f+ }( F7 r: F& e7 p% Z6 h
我會多望之餘,
6 o' ]  d8 u, y: b, \9 P同時羨慕她們可以就這樣可以穿衫裙c物上街給人看見,
8 L, i8 d+ O) p$ |4 ^) X8 g) K吸引目光...* ?6 `' d' z; c: r: o
而我不能
作者: 愛.o    時間: 2010-7-21 21:49

唔知道係咪CD得多, 出到街成日不自覺發姣扭PATPAT引仔望
作者: yoda0806    時間: 2010-7-21 23:30

我係喺機場做嘢嘅~d空姐絲襪真係令我想偷佢哋d行李 ...
作者: bra123    時間: 2010-7-26 14:09

引用:
原帖由 asd30312 於 2010-7-21 08:09 發表   ' t  y# Q4 R6 a: g- Z
% R4 r9 z2 q- t% k  去看一下。
3 n$ S" |  V; O* i% Z2 x有時候還會感覺 很羨慕之類的
9 I0 o5 e3 H; p  
. P6 _: k, J# ], E6 d大家會不會 去看女生的絲襪
+ p5 |$ J7 ]+ j5 F# l9 }. o3 g會阿...因為我想去看看美女的細長腿但不要不好看的
作者: kevin428    時間: 2010-7-26 15:05

美腿一定會吸引眼球的
% O1 P8 s+ ~9 k6 d加上有絲絲的話就更棒喔
6 B; Y* C8 ~/ A所以絲襪美腿是一道美麗的風景啦
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-26 23:47

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-21 14:20 發表   4 \; q2 c! }6 x/ `
小妹都會啊, 有時見到啲唔靚嘅會心諗如果自己著仲靚
7 p1 A# @4 h  n3 G: F# S7 W
我也會,其實解構女性既心是著出來想人看,如果好看否都沒有,不如什麼都不著了....
作者: CD_CRYSTAL64    時間: 2010-7-28 12:32

會、我喜歡看女生的絲襪腳、、、正嘛
作者: Ming_Ming    時間: 2010-7-29 00:34

well,如果見到d絲襪patten比較特別,或者着個人比較修長,我都會留意下ga﹗
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-7-29 00:44

一定會特別留意著絲絲既女仔

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0