標題: 自拍帖子遺失…… [打印本頁]

作者: uniformx    時間: 2010-7-21 12:54     標題: 自拍帖子遺失……

我想發自拍帖子但未有足夠權限: H% I8 D8 n7 I1 v
計劃按指示發帖→使用道具→轉移至保護區
' P. \& E4 F! n7 d但轉移後未能找回該帖子
作者: daisy7150ab    時間: 2010-7-21 13:16     標題: 很中懇的問題

想與大家分享但限制一堆,真是不方便啊
作者: 心儀    時間: 2010-7-21 13:58

引用:
原帖由 daisy7150ab 於 2010-7-21 13:16 發表   
5 _/ K) D0 D& U  f: R. b+ O& h想與大家分享但限制一堆,真是不方便啊
+ H% \4 e. W$ y4 h
你貼在非保護區應該沒問題吧
作者: 心儀    時間: 2010-7-21 13:58

引用:
原帖由 uniformx 於 2010-7-21 12:54 發表   6 Y" e9 A! X/ h4 z) t0 }
我想發自拍帖子但未有足夠權限
1 C7 g, }+ c2 V# [4 ?% l& Z; Q0 h計劃按指示發帖→使用道具→轉移至保護區1 _( E6 @0 a# T: B6 Z( {3 l/ k" l
但轉移後未能找回該帖子
- P5 P: k0 z2 R! r& n# S要問CDTV大大了
作者: Terry220022    時間: 2010-7-21 14:12

試下post喺非保護區啦
作者: cdtv    時間: 2010-7-21 23:08

你係咪講你尋日o個兩個 post 呀
5 f  F% f; ~+ J3 r; c冇意義的內容, 仲要寫住測試, 我 delete 左啦, 有 pm 通知你架
作者: uniformx    時間: 2010-7-22 15:14

教學示意之問題:若在公開區發帖貼圖後才轉移至保護區,則有短暫「空窗期」
& m; D( _% o7 a7 V( v3 u+ q而我……想轉移測試成功,証實沒有問題後才編輯原帖加入/更改為正式圖片" ~4 ^" A& H; d6 t
未搞掂,當然要掛出「測試」牌頭,免得誤會,但可惜是次測試……未能成功
9 N. N1 h# ~4 D: O) t測試區沒有保護設定,未能測試有關保護功能
0 \- K& U, P- G
5 J  @4 k7 K, b. d) p) X[ 本帖最後由 uniformx 於 2010-7-22 15:16 編輯 ]
作者: 心儀    時間: 2010-7-22 15:30

其實保護區防君子防唔到小人
; k8 u  ?6 T5 w! p  s1 D, Q. \有LINK一樣可以外流1 ~4 o" ]5 c8 g! \, [" z
如果真係驚就唔好貼好D

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0