標題: [教學] [必看]超神CD化妝示範 [打印本頁]

作者: 心儀    時間: 2010-7-22 20:47     標題: [必看]超神CD化妝示範

雖然本身似女仔~ / D: g4 c2 b! ?
不過化妝前後分別超大
  e( P5 f; X  w5 n2 S+ ^還有偽聲唷 2 U  B6 J& L4 Y* M& p- q
上集:http://v.youku.com/v_show/id_XMTkwMTcwODQ4.html" b0 `6 }6 ?1 ^- y/ @: b
下集:http://v.youku.com/v_show/id_XMTkwMTYzODg4.html
作者: alex8826245    時間: 2010-7-22 20:53

你甘講法甘米要改一改個標題呢?吳應該系CD
作者: 西門    時間: 2010-7-22 20:59

本身都好女仔.......................................
作者: 心儀    時間: 2010-7-22 21:06

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-7-22 20:53 發表   4 ~. j' L2 K  v( e$ }7 O" C' _
你甘講法甘米要改一改個標題呢?吳應該系CD
3 p! r  I# i- d' Q. w! R佢應該係cd
8 U; }; L; H6 E8 p5 t( F0 ~: H影片中既字好似有講過佢係男1 Z+ f0 J/ ^$ \
同埋最後佢全身既身型: ~1 P7 T2 ]6 }! v% \' z
肩寬,手瓜,應該係男仔
作者: iamonheel    時間: 2010-7-22 21:08

皮膚同輪廓很不錯, 只是單眼皮罷了, 假睫毛, 雙眼皮膠紙, 眼綫一就位, 得咗!
作者: 心儀    時間: 2010-7-22 21:12

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 21:08 發表   # K/ N5 R: n, u
皮膚同輪廓很不錯, 只是單眼皮罷了, 假睫毛, 雙眼皮膠紙, 眼綫一就位, 得咗!
! Q8 e1 V) v3 j, d0 R3 w& s  Z8 C. q
面長化起妝來很好看~. J; S% S! u  n/ S+ p! M# \
我面比較短吧?
  X' q3 D+ h) W' f( v  X而且眉骨突眼睛跟眉毛看起來沒什麼空間可以讓我發揮' n$ Q: e7 Z8 S; }8 @
大家可以睇睇佢d手法~
作者: Terry220022    時間: 2010-7-22 21:27

真係好勁呀, 化妝前後分別真係好大呢~ 完全係兩個人ar, 小妹真係穫益良多ar~
作者: axn613    時間: 2010-7-22 22:02

果然素顏真化妝後差好多喔
作者: 樂兒    時間: 2010-7-22 22:19

好姊妹、妳也可以這樣變嗎??我信妳一定得!!
作者: city    時間: 2010-7-22 23:46

wow
/ Y2 T5 s& O# Zso nice
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-23 00:21

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-22 21:27 發表   
8 q3 \# H: a' k& m真係好勁呀, 化妝前後分別真係好大呢~ 完全係兩個人ar, 小妹真係穫益良多ar~
# U% X' x  A- L! B
我都係呀,又一好介紹
作者: city    時間: 2010-7-23 00:28

男定女本身
作者: city    時間: 2010-7-23 00:33

出面有冇人識咁幫人化) l4 Y, a% ]3 x+ K& d2 s, Q" Z
如果有$ c! T; k+ r0 D) E8 v2 j
出去玩都好正
作者: 心儀    時間: 2010-7-23 00:59

所以大家揀女朋友都叫佢落左妝睇過先XD
作者: sonic07    時間: 2010-7-23 11:29

我覺得佢應該係女,+ \/ |0 j% k7 D1 r/ j" K
因為身材呢樣野不足以說明佢係男,, Y/ \: h2 C9 ^, m1 c  e
可能佢身型稍壯,佢既輪廓點睇都似女,喉結都無,
; q7 E% U, l8 C" T男既可能性較低,因為我未聽到佢聲同旁白
作者: Terry220022    時間: 2010-7-23 11:57     標題: 回復 15# sonic07 的帖子

但係佢有時刻意用番男聲講嘢嚟證明番佢係男仔喎
作者: 心儀    時間: 2010-7-23 14:19

引用:
原帖由 sonic07 於 2010-7-23 11:29 發表   % N- J3 L+ S& S; r. K% Z
我覺得佢應該係女,
5 C8 f% p) q7 }  F因為身材呢樣野不足以說明佢係男,
1 `3 k# g' _$ @  Z可能佢身型稍壯,佢既輪廓點睇都似女,喉結都無,
# j" m' @( f$ h: t男既可能性較低,因為我未聽到佢聲同旁白
" B, w: \& Q3 U9 f4 Q( j- ^+ V
佢應該係BOARDCAST緊佢化妝既時候
+ Z1 F5 o% Q' x/ t" M$ G( t& Y1 L好多人都有留言
+ [, e# A2 w3 H! a% \+ ?7 e3 r% E好似都知道佢係男; C# m% I) B8 j( P5 d% e

: V; w5 M- [' `# R8 f; x不過樣的確係似女仔
$ ]9 r3 N" K) d; p7 ^8 X女又好男又好
8 |! F6 @/ a0 b, K* q* D其實都係參考緊佢D手法
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-24 01:26

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-23 14:19 發表   ' Q& v2 a3 v) y
  w2 r  F+ n4 S' J7 W. W
佢應該係BOARDCAST緊佢化妝既時候7 G- p$ ]$ j' d- Z9 C, J3 G
好多人都有留言7 p) z) G  o+ M7 q
好似都知道佢係男& ~8 ~. x! W+ v5 E, C
5 Q9 L# W& B+ e  p$ \
不過樣的確係似女仔( c  N- i7 I; j( }& L6 j! s1 z
女又好男又好: i9 `! B4 p% T: U' |. [
其實都係參考緊佢D手法
9 e- r! p: _8 E  R9 F* v) |6 t; _7 K  H0 I
噢~心儀,我留意到佢用左您想買果隻眉掃呀,果然好好用,我都有興趣買來用
作者: 露姬    時間: 2010-7-24 06:33

不知為什麼我開不到...
作者: vivalive01    時間: 2010-7-24 13:36

我一直以為佢係女仔啊...... l- z+ j5 I9 M& F/ e& ~
2 R4 B& q3 D4 |$ I( ^

作者: !!S!!    時間: 2010-9-15 20:02

本身唔洗點化都ok*
, |$ M2 h  x/ B6 ^0 Z不過之後就超ok呀
- @* e( q0 F; k2 K8 c1 x9 O; `) i3 u& D2 M. J, M0 M* X
作者: 5958896    時間: 2011-1-28 08:20     標題: 感恩

感恩感恩感恩感恩感恩感恩感恩感恩感恩感恩感恩感恩感恩感恩
作者: sssssmonkey    時間: 2011-2-14 02:26

是个男的··上面有人用日语留言·很多人都说他是男的·而且还有辱骂的语言··最搞笑的是·还有一个人说视频的主人公脾气很好····我勒个去了··
作者: 紫;;]    時間: 2011-4-11 19:14

太神了.........很成熟阿><
作者: hey000    時間: 2011-6-14 17:01

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: w14852369    時間: 2011-9-13 19:36

太神了 我要學習一下
作者: cindychan    時間: 2011-10-13 12:30

一開始已經以為是女孩呢~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0