標題: 著絲襪做Gym [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2008-5-21 18:48     標題: 著絲襪做Gym

有冇試過著絲襪做Gym7 f7 i2 C6 y; f6 q. q" m' [# ]; Y
9 P& M/ d/ \( M* N" K0 g3 |9 j
以前去Club, 男更衣室其中有一個係有門Private的, 著絲襪做Gym果日我會用
  }3 E" q, |2 n" B' [2 r+ r# o
4 V# R5 Q( ~/ R( @, l, ?" R* ?而家係屋苑個會所, 冇乜人, 我亦好放心咁著絲襪做Gym
' j2 j, c1 c  O2 x/ s- I$ c) C
) O9 s$ V: ^) x( j! K0 Z最爽一次係日本, 係溫泉酒店要著和服, 因為我不高, 和服貼地......我全程著肉絲, 係酒店同男女團友走來, 吹水
. I( `$ V; C1 b% S6 J# G7 c8 M
4 k$ ~, F7 r+ q) k( N! T" g1 u冇被發覺....
作者: terry1205s    時間: 2008-5-21 20:16

我想學你 但唔敢試 因為我屋苑太多人出入
作者: 千鶴猛禽    時間: 2008-5-21 21:37

係日本好似俾人見到都冇事架$ L0 C- O8 _' l4 d' I
日本好似都好多男人著絲襪的
作者: sghk_abcd    時間: 2008-5-21 22:15

著絲襪做gym又幾舒服
作者: jrex    時間: 2008-5-21 23:26

so good wor, i want to try try
作者: ringo2ph    時間: 2008-5-22 09:45     標題: 回復 1# 的帖子

犀利...勇敢, 不過如果有人走左入來會點?
作者: 陳真    時間: 2008-5-22 09:53     標題: 回復 6# 的帖子

著長褲嘛....
4 @* x3 N6 c% H5 p: E# c
5 k0 I9 N, E! Z# `0 u係更衣室, 著返條褲好快姐.....有人入即著褲3 p+ F! N" Y" I6 [/ p: k. K
) Y7 E; A5 Z) p6 a, U
通常更衣, 第一件事, 著褲
作者: yingkit2008    時間: 2008-5-22 10:09

引用:
原帖由 千鶴猛禽 於 21-5-2008 21:37 發表
: a/ u% u' f6 |& x7 w係日本好似俾人見到都冇事架
) ]) n0 o# _0 G$ f/ L% l7 C$ @2 k日本好似都好多男人著絲襪的
真係嘅?
作者: simeilo    時間: 2008-5-22 13:25

着丝袜做GYM感觉应该都几好!
作者: 嘉文    時間: 2008-5-22 15:19

i或者在大阪可以的,但中國 人社會,唉
作者: sisicj    時間: 2008-5-22 21:02

哇∼∼∼楼主爽死∼∼∼∼!
作者: pantyhoseman    時間: 2008-5-23 15:20

去旅行穿絲,夢寐以求呢!!
+ `4 A: t- O4 A9 O/ }% ~
作者: hkmenses    時間: 2008-5-24 00:59

感覺一定好好
作者: kdkid    時間: 2008-5-24 09:24

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2008-5-21 22:15 發表 5 {0 a5 \# U, r' g' @
著絲襪做gym又幾舒服
3 ]7 E" X9 t! M4 g- m! t0 i/ _
如果做weight training,著住絲襪都ok,但如果玩跑步機果d,+ Y$ d$ w7 Z9 n! y! z$ M4 k
會係幾辛苦
作者: hcp88888    時間: 2008-5-24 09:38

做絲襪做gym d汗會唔會吸曬?
作者: kdkid    時間: 2008-5-24 09:55

引用:
原帖由 hcp88888 於 2008-5-24 09:38 發表
$ w) S- d7 a2 o& U做絲襪做gym d汗會唔會吸曬?
& l1 ?" d) C& X- U4 E如果玩重量訓練會無問題,但如果練跑步,身體一直咁散熱,汗一直咁流,# w- h2 ~! o* e4 y4 W
而絲襪唔係棉,係唔會嗦汗,咁你估下仲會唔會吸晒?
作者: win1990tw    時間: 2008-5-24 12:45     標題: ...........................

作者: mmlee    時間: 2008-5-25 00:05

做gym已經好熱, 著住絲做既話就......
作者: 1677    時間: 2008-5-25 01:42

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-5-25 00:05 發表
0 r+ y# \( c2 r' u! s做gym已經好熱, 著住絲做既話就......
" t6 d, A$ a* ^2 K- s
2 e! y9 ~# {( S# A其實gym房冷氣都幾夠凍架!
$ `5 g) R! M% ^6 q不過著絲襪出左汗會好癡腳,
8 v) C. |( h" x尼龍絲襪癡腳都幾辛苦!
+ _: u7 L. ]) _" d' Q反而彈性絲襪情況會好少少
作者: 陳真    時間: 2008-5-26 11:59     標題: 回復 18# 的帖子

冇呀, 做完著住沖涼
7 \5 M5 k" m( x
2 F" a  i! X6 H有浴簾, 冇人睇到, 亦唔會有人八卦睇你.....除非有顏先生啦
作者: pqnet    時間: 2008-6-2 02:09

I haven't tried 著絲襪做gym, but I had wear it to swim, it felt good!!!!
作者: 346    時間: 2008-6-3 13:07

is it easy to broken
作者: samph    時間: 2008-6-18 01:17

引用:
原帖由 pqnet 於 2008-6-2 02:09 發表
. K! s1 Q( ~' ZI haven't tried 著絲襪做gym, but I had wear it to swim, it felt good!!!!
1 |: ^* ?2 V: V6 z' ?, T你去邊到游水?有無人見到你著絲襪呀?
作者: 1677    時間: 2008-6-21 13:58

引用:
原帖由 pqnet 於 2008-6-2 02:09 發表
* D5 R$ x$ C% K, ^; oI haven't tried 著絲襪做gym, but I had wear it to swim, it felt good!!!!
- t: V* Y0 `8 F' U
$ [3 ^% `- |$ U0 n7 X' }( y
我唔夠膽著絲襪去游水,' g3 G+ l8 I! @& z1 C6 C4 W
但試過著住絲襪o係浴缸沖涼!) A2 z2 e5 |$ t" K
感覺真係好正!: k3 r% a( o% @: s1 e& S  P
絲襪濕左會更加透明
作者: samph    時間: 2008-6-25 04:08

引用:
原帖由 1677 於 2008-6-21 13:58 發表
1 w+ j+ A$ D6 A- G! R% d# x4 M- Y+ F* J$ W6 [% V
( e. N2 W. u* g2 v9 T7 @
我唔夠膽著絲襪去游水,4 t. N  L5 [, p. s  b+ c6 H
但試過著住絲襪o係浴缸沖涼!
* e4 V9 U& p4 K. ]$ V4 H* b感覺真係好正!" T+ \+ M- J# u* D' t' V8 d1 s
絲襪濕左會更加透明
" H& K/ v. ^9 i  D  K, H我都試過著住絲襪沖涼8 t9 t  ?& d, T# |+ `9 ^
絲襪濕左變左透明完全睇唔到
作者: 上官炎    時間: 2008-7-12 18:30

感觉一定很爽
作者: 83032234    時間: 2008-9-25 13:41

很好,不错噢!
作者: cxxxc    時間: 2008-9-25 13:44

著絲做Gym就未試過, 但係著絲去旅行就試過, 好正好舒服
作者: oojj106    時間: 2008-9-25 14:41

嘩, 玩到咁激, 未試過wor
作者: benben    時間: 2008-9-25 17:09

good leg but ugly face
作者: 666    時間: 2008-10-16 14:38

不過唔會唔舒服咩??
作者: mldnr    時間: 2008-10-17 22:25

作者: nakata1988    時間: 2008-11-10 20:41

會唔會好焗; b) I* @, G, {% W" o7 [
出好多汗
作者: kkf777    時間: 2008-11-15 00:10     標題: 回復 33# 的帖子

又唔覺喎, 可能人人都係著長褲, 跟本睇唔到
作者: gamst    時間: 2008-12-22 02:07

听楼主说好想去试试啊
作者: 姦心妍    時間: 2008-12-22 03:53

引用:
原帖由 千鶴猛禽 於 2008-5-21 21:37 發表
1 S" f7 O; }$ x+ C2 }係日本好似俾人見到都冇事架- p& x4 S  K6 `( T
5 \2 k, B  U4 X* ~9 r2 y! c日本咁正??
作者: xxx1001    時間: 2009-9-14 03:22     標題: 回復 1# 的帖子

不如約埋一齊去做gym呀
作者: big967    時間: 2009-9-14 05:49

咁大膽,我都唔敢著呀
作者: yahagi    時間: 2009-9-14 21:08

楼主的确很厉害哦~~~~我可不敢
作者: 張麗芳    時間: 2009-10-9 09:10

作者: ph_ip    時間: 2009-10-9 11:08

果然好勇, 好容易被人發覺架喎...
作者: imm    時間: 2009-10-17 04:21

著住做gym, 好熱喎....
作者: quiksilver69    時間: 2009-10-17 08:24

著住肉絲唔會俾人發現 ?
作者: sghk_abcd    時間: 2009-10-17 10:11

引用:
原帖由 kdkid 於 2008-5-24 09:24 發表     \3 @+ Y7 ?) W* f+ W

% {' j* E: K% ?7 s- ]4 |& T/ X如果做weight training,著住絲襪都ok,但如果玩跑步機果d,
! Y- F; r7 _' z* u7 X! a* B會係幾辛苦
; l  U9 p) ~. Y) z
薄定厚先
作者: qpzm1003    時間: 2009-10-17 18:11

係日本好多人 leging 唔洗怕2 q: B4 @3 d' [7 z( O# l2 O
+ ?% Y3 _2 x  Y! t
不過係香港....實比人望多幾眼=
作者: silly1234    時間: 2009-10-17 21:01

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2009-10-17 18:11 發表   
' Q' G- [  f  m5 [7 z2 S- X* @係日本好多人 leging 唔洗怕
$ O$ `1 {2 F! D. O
2 Z2 n: M+ ]: x  D9 B不過係香港....實比人望多幾眼=
9 p0 I6 \0 Z9 c咁架佬著肉絲多唔多
作者: powah    時間: 2009-10-19 01:47

多謝分享
作者: pantyhosetalk    時間: 2009-10-28 02:02

幾好的idea, 我以前也見有女仔著韻律絲襪做gym的
作者: wky    時間: 2021-2-16 11:38

自從前年試過去台灣旅行時肉絲加短褲出街之後,我舊年都試過幾次在香港肉絲加短褲出街。如果唔係最近郊外多人,我都想試試著肉絲加行山褲行山。我最想試就係泳褲下著肉絲去泳池游水,希望今年夏天有這種機會
作者: heidiqueen    時間: 2021-2-16 21:30

做gym已經好熱, 著住絲做既話就......
作者: wky    時間: 2021-3-19 11:45

引用:
原帖由 wky 於 2021-2-16 11:38 發表   
7 ^4 e& [% L- _3 W5 L/ p8 P# L自從前年試過去台灣旅行時肉絲加短褲出街之後,我舊年都試過幾次在香港肉絲加短褲出街。如果唔係最近郊外多人,我都想試試著肉絲加行山褲行山。我最想試就係泳褲下著肉絲去泳池游水,希望今年夏天有這種機會
: M, q5 |! e  x! @2 r& w* X, O今個月終於試過兩次肉絲短褲行山,因為我唔係著閃
作者: wky    時間: 2021-3-19 11:46

[quote]原帖由 wky 於 2021-3-19 11:45 發表   
* i8 Z+ M9 l: ^* L+ }, q% I" D( p0 H, e9 P
今個月終於試過兩次肉絲短褲行山,因為我唔係著閃絲,所以無人留意到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0