標題: 健身校服 [打印本頁]

作者: KR7723    時間: 2010-7-31 23:03     標題: 健身校服

今日特意經過健身校服店,這店的確有上智高同低年級的校服同埋女拔萃的校服賣。價錢為二百元樓下。5 v3 p: v# K& d3 f% _/ u, ?2 o
唔知會唔會有團購而可以平一D?9 A1 f2 G! }; q- K. R* _

# Q$ N8 t6 K- ^, U4 d& R該店的營業時間為:0 x. |7 Z2 Z2 w% |6 c
星期一至六:上午9時至下午6時,星期日及公眾假期休息。
; c* `1 E2 V9 k  @7 u3 a6 e6 n9 w0 Y* R: P8 G3 g
地址:佐敦渡船街28號寶時商業中心地下D舖(無記錯舖位的話)+ b4 e) \# e& }% J( \/ v
     近港鐵西鐵線柯士甸站A出口,經行人隧道往渡船街/佐敦道一面,於渡船街一直前行就到。# b, @' ]- Z% `/ l' u* R* n( r
     亦可於港鐵荃灣線佐敦站A出口出轉右,一直行至見行人隧道的街口即大家樂管理學院的路口轉右一直前行亦可到。
, i" \7 R$ J" f2 A% s     (唔使落隧道,如乘巴士於佐敦道近吳松街下車的話,請使用隧道,唔需要入公園。)) A3 U4 Z) O5 k: X, @# Y# M
     同時亦可乘2E(石硤尾、深水埔、大角咀、紅磡及土瓜灣),
$ q/ q7 w8 Q& k2 w" ?: R" N$ W              12(海麗邨/荔枝角四小龍、南昌站、大角咀、尖沙咀)& K* r8 z$ Y+ c
              及914(海麗邨/荔枝角四小龍、南昌站、大角咀、中上環、金鐘、灣仔及銅鑼灣/天后)巴士9 F" H! B% K- a( i  ?
              於渡船街分站下車前往。
; Y) ?8 P1 e' N" s9 F
" B& W. A: g8 i* F8 z- l/ G電話:2782 78786 D% C6 Y8 c5 g% z

/ C% @8 P8 q  ~7 }* Z( m: `4 ?. R& W[ 本帖最後由 KR7723 於 2010-8-1 02:44 編輯 ]
作者: glock18    時間: 2010-7-31 23:55

thank you very much
作者: FS6573    時間: 2010-8-1 16:34     標題: 回復 1# KR7723 的帖子

當時我用了$236購買尚至的預科(或新中四)校服。
作者: welljohnny    時間: 2010-8-1 21:15

let me go there to see see sin
作者: xxxg010    時間: 2010-8-5 09:46

引用:
原帖由 FS6573 於 2010-8-1 16:34 發表   5 L( ~$ }* y, D
當時我用了$236購買尚至的預科(或新中四)校服。
, u( V( q2 S, R( D+ d5 `你個SIZE要訂做嗎?訂做佢先收得貴
作者: warwar    時間: 2010-8-11 01:06

thx I will go
作者: JG5446    時間: 2010-8-11 01:10

要買既/可以買既都買曬) q9 d3 q* ?6 W) Y% Z
好耐無去lu- A* v3 n/ \& I- b& D9 e1 L0 z+ `
6 x# @& D' p9 x0 ^5 V- [: x
P.S>個post放係度似乎唔係咁好,一係加返權限
/ ?3 f* V1 d; v2 f  q  [7 y$ c. Q% D) i; H5 k6 s
作者: rwrw    時間: 2010-8-28 01:48

如果有搞團購請 pm, thx~
作者: bilbil    時間: 2010-8-30 04:09

I'll have a look... maybe we can arrange to go together or as said above, order at same time for discount.
作者: crazyguy169    時間: 2010-9-15 17:03

引用:
原帖由 rwrw 於 2010-8-28 01:48 發表   . [$ r4 I$ G% V2 U5 L; w; i
3 n& F* {0 M) T) I# p% ], S, }
4 U8 R8 }' K  }  m; m% j& M
有興趣... 唔知有冇人呢?
作者: 14641    時間: 2010-9-16 09:06

係咪入到去買就得?洗唔洗講尺寸果d?
作者: leenike    時間: 2011-3-8 20:17

搵日都要去去看~~: C' O2 {+ Y& e8 w2 G: }9 E& @
  希望找到心頭好
作者: disco_hot426    時間: 2011-5-18 01:58     標題: 健身校服

男仔可以買到嗎?
作者: stg12345    時間: 2012-1-31 01:30

回下我地樓主 我地入去點買
作者: stg12345    時間: 2012-3-24 18:12

直接話自用?
作者: sophieip    時間: 2012-10-28 18:36

都約兩年時間了, 這間店還在嗎?
作者: FS6573    時間: 2012-10-28 21:04     標題: 回復 16# sophieip 的帖子

電話號碼還在,相信店舖還在。我已沒光顧它差不多兩年了!
作者: 檸檬奶    時間: 2012-11-3 16:51

一兩個月前經過,間野仲喺度.
7 }' c: `" S, t* F0 {btw,有冇尚至同呂but嘅冬季先?
作者: shithole    時間: 2012-11-14 00:05

老人與狗健在
作者: icqmsn    時間: 2012-11-14 00:44

謝謝分享,不過與家人同住,不容易收好女服,怎麼辦好?
作者: compmani    時間: 2013-2-1 19:47

上個月去過仲係度, 入去問佢有冇HTC高中, 佢話冇貨, 問佢幾時有, 佢話過左年先有...
作者: willy    時間: 2013-2-1 20:05

想問下除左手機外, 仲有無其他介紹
作者: FS6573    時間: 2013-2-15 13:35     標題: 回復 22# willy 的帖子

DG
作者: polar2013    時間: 2013-5-11 17:48

健身的循度應該錯版吧?應該係背拉鍊,佢就俾左件背扣鈕我...% d* o% t) U/ X' u" N1 m
雖然我唔係好介意...
作者: justinfong123    時間: 2013-5-13 07:56

dg  any?thz
作者: Here36    時間: 2013-7-7 12:32

作者: pocotv68    時間: 2013-12-7 19:54

this shop is ok~~ so quite and no ask more question
作者: Marco9903    時間: 2016-5-7 22:07

謝謝你的分享
作者: kawei2    時間: 2016-5-11 06:51

有時間我都想去買。校服始終是最靚
作者: zzz999    時間: 2019-5-17 23:06

好像已經沒了.......

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0