標題: 今天晚上焗桑拿驚見大咪男!! [打印本頁]

作者: ahbee9603    時間: 2010-8-4 00:25     標題: 今天晚上焗桑拿驚見大咪男!!

今晚我又如常做gym,我一直都以為我既咪咪都有d啦,泡流左大量既汗,去沖涼跟住焗桑拿無耐有個男既入來擰轉身坐低.....7 e. F0 B1 l$ e8 X& b
個咪.....個咪...好大啊!!起瑪可以有e cup!!我...我..敗了
. L6 s6 {9 ^1 g/ G9 t+ I; l跟住....即刻係沖涼位..... 每邊胸各捽150下!!(咆哮中)
作者: (ANGELA)    時間: 2010-8-4 00:29

男人都有E CUP?
作者: 心儀    時間: 2010-8-4 00:38

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:29 發表   5 p8 q4 s/ N! k2 B
男人都有E CUP?
. p6 y; V3 F) M4 x( T好久不見了Angela姐姐
作者: yoda0806    時間: 2010-8-4 00:40

我有個舊同事都肯定有C...我哋得閒都會揸吓佢~. @: C% ^2 N4 V0 j9 @
好正~
作者: ameifule    時間: 2010-8-4 00:42

那個人是否很肥?肥人尤其中年以後這麼並不稀奇,只是下垂嚴重,
9 h# K+ W: }  E! U/ z' e如果沒有下垂,那麼是姊妹的機會就大了,$ n8 l+ d3 L6 Y. b. C4 k1 H2 m
如果不是肥人,那麼100%是姊妹囉,
* }6 _; \" ~# e& A$ o* s1 f1 ]6 l其實,我對樓主的胸部一直充滿好奇柳,好像沒看過妳的胸,6 F1 M+ O5 A7 x/ s& k  H
樓主當時捽胸之後有沒有變更大(更腫)?妳應該用正確的方式來才好,捽胸很痛喔,
: A0 t9 l% W! e我覺得最多C就好了,對生活比較不會造成不便,
' `+ y/ v7 ?; X) c6 j! K$ _4 e其實我蠻喜歡打樓主的回帖的,妳都會回應,而且看得出是用心的回應,還會加上經驗心得,讓我獲益良多,
作者: (ANGELA)    時間: 2010-8-4 00:44

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 00:38 發表   0 `2 t& E1 f% j& V, l

# G  M0 B" v. U# o1 I4 V好久不見了Angela姐姐
8 T5 k4 {* ]; Q/ }7 J" v' {Hello Hello
作者: (ANGELA)    時間: 2010-8-4 00:46

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-8-4 00:40 發表   / o! Z" r* j9 W( I( x
我有個舊同事都肯定有C...我哋得閒都會揸吓佢~
, [) A" |! J3 m6 B2 ?2 {好正~
% j0 {; m0 m+ [) C
) G" _' y/ i& P2 ^性騷擾
作者: ahbee9603    時間: 2010-8-4 01:54

唔知點解我覺得心儀係一個好有記性既人,有d人有一段時間無上線都記得,係一位好版主.我好懶,成日唔記野,所以好喜歡d野標籤同系統化. w( A9 m9 _  _8 f+ D$ }& U' x+ {& h

* J, B/ ~" z( Q. F- k; V3 pameifule啊~真的暪不過您的經驗,我也是這樣看因為他由太肥時減後形成的確實是下垂,不過仍有像女性胸部如半梨形狀,9 K" e" m6 T; R# M8 ^# F4 o- E
也是我比較喜歡形狀,人家說的警鐘形等都感覺很假," r, D: B2 b+ q2 E6 h

4 m6 ^4 ]) H6 R1 b4 O; T至於我的呢,還是只有幾天,未見明顯,不過2個方法一起會有明顯既結果,不過未到成果的事也不能說服人吧,有成果時再post都可以,我很有耐性,呵呵,' w4 T1 P4 C8 l' m
謝謝您既關注,
作者: 072299    時間: 2010-8-4 15:08

有Ecup 利害
作者: Terry220022    時間: 2010-8-4 20:32

小妹都應該有c級呢

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0