標題: 唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖) [打印本頁]

作者: JEM    時間: 2010-8-5 01:32     標題: 唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖)

係就快D自首 5 h4 S* N7 B3 k: v
8 [0 E" @; A. m# u; ?
[attach]45344[/attach]9 d, q, [0 T# P" k: @
[attach]45345[/attach]
作者: roytsui_2020    時間: 2010-8-5 01:34

呵呵
. h9 p* n- D6 M5 ^% R8 p- U5 E; t3 b看起來就是女生呢0 P# _3 X/ f. D. z* `- L4 h* d) l$ k
完全看不出是~~偽
作者: 心儀    時間: 2010-8-5 01:36

第二張幾好~
2 H. a$ H5 b4 y7 Z& G; g# e5 h第一張看起來好怪. E7 Z# c% h: S: z% d
可能是頭髮關係吧4 r  U- h" p" u" K+ }
~~~~~~~~~~~~~~~~~7 h+ C, h, p5 i
我諗佢得十幾歲發育未完成果隻% L8 y9 a& ~( j% y3 e6 M3 p

/ b/ t5 H6 l6 O  ^/ g; z8 e- i* |[ 本帖最後由 心儀 於 2010-8-5 01:38 編輯 ]
作者: ahbee9603    時間: 2010-8-5 02:08

幾靚,不過我仲見到有鬚根,有d可惜
作者: 西門    時間: 2010-8-5 02:13

妮子好似話佢係真女仔黎架wo
作者: mercury1    時間: 2010-8-5 02:23

如果係女仔個樣又真係幾Man喎/ L; Z4 }# v4 W% L1 f* A; `5 D; l
如果係男仔個妝就化得好靚
作者: wolford    時間: 2010-8-5 02:44

某討論區都有好多人討論佢, 有d 又話同佢傾左好耐係女仔聲, 有d 又話男廁見到佢, 仲用男聲話自己係男, 所以一係佢係變聲高手, 唔係就要本人澄稱先知啦, 不過除左佢之外, 其實場內仲有好多偽娘都ok 架
作者: 露姬    時間: 2010-8-5 05:09

真係好似女仔@@
$ \1 L/ o- v- z% j2 t我記得都好似係女仔.....' F. h9 K2 p: {! `! h. Y

& ]# \' w$ N  g其實場內仲有好多偽娘都ok 架<==仲有相嗎?
作者: Terry220022    時間: 2010-8-5 09:49

睇佢面形同條頸似男仔多啲
作者: 心儀    時間: 2010-8-5 09:56

其實睇手好多時都睇得到D
- t2 H+ y5 J/ g. j+ Q2 F& S不過佢件衫XD, T. I6 s7 Z2 e4 C" {: q( E" z
遮得好!
作者: qqw    時間: 2010-8-5 10:35

這得真的是偽娘嗎~~~~~~~~我看不出來耶~~~~~強悍強悍~~~~~而且我去了都沒有看到他~~~~~~~~
作者: 心儀    時間: 2010-8-5 10:38

引用:
原帖由 qqw 於 2010-8-5 10:35 發表   ' e/ e7 _+ @8 U* g8 D+ H  G& p
這得真的是偽娘嗎~~~~~~~~我看不出來耶~~~~~強悍強悍~~~~~而且我去了都沒有看到他~~~~~~~~
( r$ @4 i5 D/ C9 i9 Q0 X' x1 P你有去嗎~: Q" _6 P) G! J6 `3 Y2 x
還以為你是內地人
作者: 心儀    時間: 2010-8-5 10:59

史迪仔發現
作者: kaikai    時間: 2010-8-5 12:00

我都想COSPLAY 女角架...但係一大班朋友都唔COS最尾都放棄左
作者: pinky    時間: 2010-8-5 12:14

好似男人
作者: nick    時間: 2010-8-5 13:01

水汪汪的大眼
- b. p& ^% d+ g, _* b1 z7 A好可愛喔
作者: leokhy    時間: 2010-8-5 16:31

真的有點兒像男的~: m# z) b% m) F5 P/ e
不過都扮得ok靚~
作者: xcherie    時間: 2010-8-5 18:57

是偽娘呀~~但都好似女仔呀~~
作者: secret159951    時間: 2010-8-5 20:01

下!! 你肯定佢係男仔-3-?
作者: 08miki08    時間: 2010-8-6 00:06

個樣都幾女仔下! 但係有男仔嘅感覺!
作者: 涼宮春日    時間: 2010-8-6 00:11

我下一次也想去cos...
作者: Suki_siu    時間: 2010-8-6 00:51

我原本今年去嫁....
5 y: x! u8 b% @, E5 e/ k: y  _不過...>”<
作者: applechoi    時間: 2010-8-6 02:38

其實有無人求証到?
7 }; q$ F9 w: s1 ?  d& n果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...7 B/ N8 r) Q) X. \1 c8 ^% S

5 ?1 H1 G- I4 o$ h( E- ~; C2 i3 h變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
3 l  }: C) V+ Y$ ]更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎...
作者: akina    時間: 2010-8-6 03:24

己證實是女生,此POST己完.....
作者: akina    時間: 2010-8-6 03:25     標題: 回復 23# applechoi 的帖子

另一個同佢比差幾級......但2個都係女黎
作者: tyhnjki    時間: 2010-8-6 03:37

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-8-6 02:38 發表   # J1 P7 c3 `4 \
其實有無人求証到?* o) Q% y& U) g! Z# J$ R
果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...9 |, @" o: c' H" F+ |' }

" u/ M1 x' K  I7 C4 i4 w變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
9 `+ K% I+ I4 y+ s) B& O# u更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎 ...
* y' ^2 x5 u0 W: |
: w  R0 K$ N0 X
好耐無見lu.. 但係扮聲總係覺得好似係cd最難做ge一樣.... I, N8 f+ z* d
(定係因為自已唔係太識唱歌? (歌到讀書咁..W))# V3 x% u2 d4 Q3 p7 n& @3 o
" _4 e1 N9 ]; }
引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
! s3 E% [: R0 o* M) U* {* |己證實是女生,此POST己完.....
# q! e+ T& _- N% P' B

+ L1 }7 H5 M$ g/ L6 o我想問...點證實..?
/ f& {9 y) P0 P( w) _ 原來我睇都會有睇錯ge 時侯...
作者: 露姬    時間: 2010-8-6 04:40

完來我沒有記錯~!
作者: 心儀    時間: 2010-8-6 14:20

引用:
原帖由 露姬 於 2010-8-6 04:40 發表   & E6 F2 {5 b& F/ I+ S/ z' V: N
來我沒有記錯~!
  P' @- l7 v, O+ Q1 }
, _( E, ]' C7 h/ h* y6 X
----------------------我是分隔線---------------------------2 B' l2 M- x2 |$ K
我覺得佢女仔樣丫
2 C* z: c) H# j, D% H) L點解咁多人話佢似男仔呢@@~
作者: 心儀    時間: 2010-8-6 14:21

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-8-6 00:11 發表   
% A9 z) n+ t! p, o2 V& s) d我下一次也想去cos...
: p& c4 ^: {. w* V
頭像相中人是你嗎~) @; B& O. [  B/ s- A' S2 V6 E
是的話已經可以出COS了
作者: JEM    時間: 2010-8-6 22:28

引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
1 {0 b: ]/ b6 K( C( x/ ~7 w己證實是女生,此POST己完.....
! c# m5 s. X* g0 V
點證實呢???
作者: 露姬    時間: 2010-8-7 06:15

我成日都打錯字....orz
作者: sonic07    時間: 2010-8-19 15:49

究竟佢係男定女呢?3 I; |/ {$ @# J
睇第一張似男,第二張似女多d
作者: Kaolong    時間: 2010-8-19 20:07

我...無晒頭緒......
作者: JEM    時間: 2010-8-22 09:18

有人話男wor .........
作者: 快樂女    時間: 2010-8-24 14:12

好靚女wo, 真係男黎?
3 q% \" l5 B9 z# s5 M眼紅~
作者: applybb    時間: 2011-7-11 11:01

好令令令女丫~~~我鍾意
作者: manman666    時間: 2011-7-11 22:18

真係吾講吾知係男仔.
作者: jacky1083    時間: 2011-7-12 00:14

等我仲以為佢係女仔黎天@@
作者: kenneth1317    時間: 2011-7-21 09:43

很可愛...................
作者: cutecat0714    時間: 2011-7-21 18:27

eye make up are nice
作者: judy    時間: 2011-8-19 20:59

不管是男是女~他都很可愛!不是嗎?
作者: 愛.o    時間: 2011-8-19 21:53

好好好好好靚AR
作者: kwan199486    時間: 2011-8-20 01:22

好次有d鬚根
作者: grilboy    時間: 2011-8-21 05:24

我果日係銅鑼灣MTR見到一個偽娘係我身邊經過6 u6 T8 F7 A; ]6 T
因為佢個假髮就甩穿煲了。。。。。
作者: kingking    時間: 2011-8-21 09:06

勁似女仔喎……隻眼ok ar
作者: 997010    時間: 2011-8-21 18:45

多謝分享

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0