標題: [求助] 想問著修腿襪系咪真係有用??! [打印本頁]

作者: lose_zero    時間: 2010-8-8 08:47     標題: 想問著修腿襪系咪真係有用??!

想問著修腿襪系咪真係有用??!
# C7 U0 W2 I6 l7 ?( o/ F仲有冇其他方法悿?
作者: cdtv    時間: 2010-8-8 10:59

我著過好多款都冇效囉( d  x. G( p  \3 ]- [( {; o
連破無素足咁貴o既品價都係徒勞無功
  D+ F8 {8 \3 ^7 @6 {我諗你要瘦都係俾 d 恆心每日做按摩同做伸展運動
; z1 f, j  x1 P! q# W. {呢樣應該係最有效但同時係最難堅持o既
作者: Terry220022    時間: 2010-8-8 15:03

未試過喎, 因為小妹對腳都唔算粗, 所以唔需要修~
作者: nuwkov    時間: 2010-9-4 23:47

著住時個形會好少少啩,想素足都係果個型就無幾大可能。
作者: 樂兒    時間: 2010-9-5 00:26

無錯!著住果陣會好d架!因為有壓力!!
作者: colorless    時間: 2010-9-5 00:31

運動才是最有效的方法哦
作者: JoJo1217    時間: 2010-10-7 12:17

其實嗰D襪係对肌肉鬆弛或者脂肪腿先至睇到效果,如果係筋肉型腿就無辦法
作者: luke77729    時間: 2011-9-11 12:27

主要是太熱支持不下去
作者: 怜怜撕哇    時間: 2013-1-20 20:35

谢谢~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: showaxshowa    時間: 2013-3-21 14:13

it can help a bits .. but if the shape is too large .. it is really hard to slim it only with pantyhose
作者: yn_hazel    時間: 2013-8-13 00:20

著果陣真係slim d
作者: silly1234    時間: 2013-8-13 01:04

修腿襪只係一D緊身襪拉緊左D肉,係視角上瘦身,唔係真係你瘦左,你一除返就打回原形
作者: Marie0749    時間: 2014-1-7 14:54

very good, thank you
作者: Iced_luna    時間: 2014-1-7 15:50

seems cant have long lasting effect

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0