標題: 你地有無試過丫.... [打印本頁]

作者: gourment    時間: 2010-8-9 21:56     標題: 你地有無試過丫....

我想問下咁多位姊妹, 係咪打得飛機多, 就會令到D腳毛同胡so都生得快D架???
; S5 ]6 l4 x/ ~5 A/ c大家幫幫我解決依個問題丫, 因為依個問題困擾左我好耐啊
作者: colorless    時間: 2010-8-9 22:01

做小點就行了! n9 M2 o1 p9 I" R# m3 v" w7 |1 Y% c
其實有時只要控制好自己的性慾問題就好了啦.
3 C. N$ T- }+ U5 h還有打得多飛機會引起好多心理同身理上的問題哦
作者: 心儀    時間: 2010-8-9 22:09

腳毛我就無乜~
$ \* A- E+ _) q: J4 E; e8 T' v; v不過鬚就真係生得幾快~
作者: pantyhosemancc    時間: 2010-8-9 22:56

我估無乜直接關係的,吾好太過份便可
作者: 08miki08    時間: 2010-8-9 23:57

你cd係為咗打xx?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-8-10 00:04

我D FD話我D腳毛多到好似著左絲襪咁.../ x( \: K3 x0 K$ J3 _! _
咁你諗下我幾誇...哈哈
作者: 樂兒    時間: 2010-8-10 02:07

哈哈!我之前都見過有姊妹咁問、我都好想知道答案!哈哈
作者: ahbee9603    時間: 2010-8-10 02:52

http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=14720; J' o4 O8 ], M9 s. l* a
其實這個問題我已經發表過,亦有事實証明,我想除左玩少d都無咩方法,除非您打xx會令您增加雌體素(女性荷爾蒙),不過您既子孫根下面袋袋只會增加雄激素.% f, w% Y$ C6 a6 S2 U
有辦法既我都想,呢d又係我地cd既人平時要克服既野之一啦- d) x  R3 H; t7 \! A9 B) c
% J% [+ s" r; b- `
順便一提,我d鬚同腳毛已經俾我幾乎全部拔哂(3日時間),不過都會生,不過無咁快,想快就打xx,無咩比呢個方法快,
2 M5 H2 X: Q$ b% y+ h$ |
1 E7 A* }2 p, a, h  K2 f[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2010-8-10 02:56 編輯 ]
作者: cc.zizi    時間: 2010-8-10 02:57     標題: 回復 8# ahbee9603 的帖子

咁既係打得多真係會生得多D腳毛同胡so??
作者: adam5354    時間: 2010-8-10 02:58

婷婷由小到廿幾歲都經常打JJ一星期大約兩三次哦~~~! 現在婷婷體毛同鬍鬚也是很少的!
作者: cc.zizi    時間: 2010-8-10 03:40

哦∼咁可能係每個人都有不同反應吧!
作者: 心絲絲    時間: 2010-8-10 09:00

打xx會生怏啲?...吾多信..
作者: wolford    時間: 2010-8-10 09:31

咁不如你試下唔打一個月, 睇下係咪會生慢d
作者: 校服收藏者    時間: 2010-8-10 09:57

好似冇咩科學根據
作者: 心儀    時間: 2010-8-10 10:01

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-8-10 02:58 發表   
$ d+ F" u; m4 o- U婷婷由小到廿幾歲都經常打JJ一星期大約兩三次哦~~~! 現在婷婷體毛同鬍鬚也是很少的!  
/ @2 K; i3 R6 M. X一星期先兩三次叫多?
# r) ~, v+ F3 @1 i9 |9 h8 u  Z都未夠我一日既份量
作者: 校服收藏者    時間: 2010-8-10 10:29

你咁大需求......
作者: xxxg010    時間: 2010-8-10 11:02

我一日2,3次而家廿二歳都冇鬚生....
作者: 心儀    時間: 2010-8-10 11:21

引用:
原帖由 xxxg010 於 2010-8-10 11:02 發表   
0 @  L+ a) c7 H5 T我一日2,3次而家廿二歳都冇鬚生....
. o% p' v* M3 ~咁好~/ G1 Y3 V. o. M1 s; _
咁相信應該都會根據同個人體質有關
作者: Terry220022    時間: 2010-8-10 11:50

應該冇直接關係哇
作者: cc.zizi    時間: 2010-8-10 12:30

我諗多少毛髮應該係天生的,與打得多少無關係吧
作者: wongkt    時間: 2010-8-10 17:01

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   
( k' q) q" Y, b- g8 I+ O  n* H4 K' [3 a  a9 p. B
一星期先兩三次叫多?
# w) s; n6 R9 ~8 S% k4 g都未夠我一日既份量
4 `5 H" u; ^: y0 o, v似乎心儀姐姐一日唔只兩三次喎
作者: cdtv    時間: 2010-8-10 20:38

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   ' [5 u. j' Z9 @6 z; r

) j  d. p4 T+ g4 z" N; P一星期先兩三次叫多?
" I8 k" B* A* T, h4 X' R3 E都未夠我一日既份量
$ B. [( r6 X9 V
3 ]# X, Q* O2 c% U你講笑咋?
作者: ameifule    時間: 2010-8-10 21:11

毛多毛少,每個人體質不同,我腳毛很多,但手毛可說沒有,我也從不管它,
! l% }: s8 \8 N, ]6 j% }. t& f鬍子一向長的很慢,  s9 \. ^' u( |( \5 D
不過我發現真的只要某天有XX,隔天鬍子就會比平時長的快.
作者: 心儀    時間: 2010-8-10 22:59

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   
  ^( d2 D" X: ~, ?
# w7 F2 g3 n7 m& y! }2 N
0 d1 o% [- R$ r  K2 D- h你講笑咋?
1 d& ]  F( K: k9 M
我似講笑咩
作者: JG5446    時間: 2010-8-10 23:03

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:59 PM 發表   
4 f, N* n8 b& D
; C5 h6 a3 _% b, |我似講笑咩
果然有心有力
作者: 心儀    時間: 2010-8-10 23:47

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-10 23:03 發表   . N' v# @, i1 P# Z4 `0 X
果然有心有力
+ y& A% |, f. ?5 F* ^蛋蛋既生產力奇高
) g, z2 j/ P5 k$ C1 v2 A% Z2 M8 z8 Y唔打谷住好辛苦的
作者: cdtv    時間: 2010-8-10 23:51

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   
: l5 L1 `0 q* z. E
0 f" ^7 h$ e- I6 @: e" X蛋蛋既生產力奇高
5 A. f- b0 ?8 s- B; I唔打谷住好辛苦的
9 }, N# g8 v" z# P4 N6 ]

0 {# `8 ]0 i% H, h3 G小心到真正需要用時唔夠用
作者: 心儀    時間: 2010-8-10 23:56

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 23:51 發表   
  ~2 H$ J( v/ h3 ~1 \# b
, D! l2 f$ ^8 T+ ?
% S2 ?. `; Z: {小心到真正需要用時唔夠用
0 S' l% Y/ @( C/ s# W4 g1 j
呢d野唔會用盡架喎
& I  q0 t" y& b醫生話打飛機可以保持青春
作者: wongkt    時間: 2010-8-10 23:58

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   $ F9 `8 |% x% ^. |1 y
7 G! g- j) H5 a. ]& t, q& E
呢d野唔會用盡架喎
3 H8 `, R% a, ~9 c! _醫生話打飛機可以保持青春
" P+ O: g, [$ ~2 T咩醫生先
作者: JG5446    時間: 2010-8-10 23:59

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 11:56 PM 發表   
" Q5 M  k2 j" L, \) t" N. q% k; K' ]9 n# r9 e1 s2 L. z4 Y
呢d野唔會用盡架喎 8 r, C6 V1 S) V& C& g
醫生話打飛機可以保持青春
真架
作者: xxxg010    時間: 2010-8-11 00:06

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   
( f. C! c7 E7 g# A: g0 C& h  m4 d+ b: D/ U4 j" K+ E7 o% d
呢d野唔會用盡架喎
: Y! c9 G+ k- o- ?: J醫生話打飛機可以保持青春
& ?& Q, Z, t" o2 c呢個醫生講得誇張咗D WOR
作者: ahbee9603    時間: 2010-8-11 00:13

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   8 X3 A: |$ i  e5 q
& V' \* V  F# ]6 J
1 D) s# d+ g; {; G8 c# v
你講笑咋?
' p* W; J; K. O. u3 ?
如果佢肯忍耐d,真係可能會出多d嫁,
+ g$ l% ~5 E+ ^5 x1 O# E不過,個人身體既雌體素及雄體素比例唔同,而且身體分佈比例亦都有唔同,有d鬚出多d,有d毛出多d,有d好似我咁2樣都有,而家我禁欲左2個月,毛既生長慢左好多,有次我仲剃哂d毛,而家都生好慢,大約比例係 3日:半個月 ,有點係真既,青年打xx次數平均確會青春d,因為自慰係開心既事亦係天生有既行為(當然亦有d唔係咁大興趣),由於自慰到高潮會加快新陳代謝關係,男性既睪丸或者女性體內黃體素會分泌刺激荷爾蒙比例分量,身體既特徵就更加明顯,8 T. n$ [7 V- u# V# ~5 }. n+ `

! i: R+ h0 d% L# [. G題外話:今日參考過變性人既變性有關程序,基於上述因素,變性人必須長期服用女性荷爾蒙藥物,否則會產生內分泌失調問題
  L7 I9 Q+ T; J5 `/ R. H
& u* d4 I8 x4 }  r, \- m+ D[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2010-8-11 00:26 編輯 ]
作者: gourment    時間: 2010-8-11 00:22     標題: 回復 5# 08miki08 的帖子

umum....唔係既....
作者: gourment    時間: 2010-8-11 00:23     標題: 回復 8# ahbee9603 的帖子

竟然可以拔得哂.....
作者: gourment    時間: 2010-8-11 00:24     標題: 回復 13# wolford 的帖子

又係WO....
" G' I3 {$ }4 C不過我覺得我會認唔住丫
作者: zerozone    時間: 2010-8-12 04:22

no wo 無關係ga.......................................
作者: Kaolong    時間: 2010-8-13 15:56

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   : L; b5 y, Z8 o% C( s5 ]# T( ?

! F9 \2 I0 ]* c0 h# o蛋蛋既生產力奇高5 K; A4 t# M8 N" p0 ]$ |
唔打谷住好辛苦的
  r! A( K6 b+ J
! t" y' Q4 M4 @
可能會谷X上腦......

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0