標題: 安睡天使 [打印本頁]

作者: 882288    時間: 2010-8-11 02:09     標題: 安睡天使

我希望用咗真係可以做『安睡天使』!
作者: wow    時間: 2010-8-11 02:26

7.9?; T, B% X6 c0 v+ n
試用定點
作者: mski    時間: 2010-8-11 03:40

恐怕你用咗成晚興奮過度訓唔著變咗失眠天使
作者: 校服收藏者    時間: 2010-8-11 09:57

我都係咁話
作者: ibm.jp    時間: 2010-8-11 10:31

一定會喇  安睡真係幾好feel呀
作者: leokhy    時間: 2010-8-11 12:41

$7.9~咁平~係邊度買架你~
作者: cc.zizi    時間: 2010-8-11 13:05

我試過拎表姐果d夜安,但始終覺得冇訓得咁free,所以冇再用了
作者: Terry220022    時間: 2010-8-11 15:14

小妹有用開whisper甜睡, 覺得用咗真係好訓啲, 因為真係好舒服~
作者: cc.zizi    時間: 2010-8-11 17:37     標題: 回復 8# Terry220022 的帖子

似乎好多姐妹都覺舒服又好訓...唔通係我有問題
作者: cc.zizi    時間: 2010-8-11 20:48

我幾個月前拎了表姐兩包特長夜用,她已經用了一半,我試左一塊就冇再用了,
5 Q5 N8 b" t1 Z所以放起櫃裡已一段日子,你地唔提起我都差d唔記得左添
作者: 882288    時間: 2010-8-12 06:05

引用:
原帖由 wow 於 2010-8-11 02:26 發表   " r) a$ J2 h( U/ Z
7.9?
$ @# p& b0 ^" X+ O3 g0 @' b8 s- j4 B, m試用定點
" d% b6 m1 c# i9 b. w好似在惠康收銀機旁,我買了$290幾差$10就可拿雙倍印花!
9 B" d+ C7 ^& P. A: e' E8 L) \咪順手要兩件!
作者: ibm.jp    時間: 2010-8-12 10:36

引用:
原帖由 cc.zizi 於 2010-8-11 20:48 發表   ; L: u+ J5 U) a" w) {9 i
我幾個月前拎了表姐兩包特長夜用,她已經用了一半,我試左一塊就冇再用了,
5 c, K; X  X) V- q所以放起櫃裡已一段日子,你地唔提起我都差d唔記得左添
0 D9 l9 O" v4 b! Z9 K9 q! D& J
2 k# X* [! m# M) Q  H' {( h! r9 D( ~
咁妳都好大膽啵
* n, f- R' a1 p. [. r; t( Y$ G拎妳表姐d衛生巾用,妳唔怕比佢發現咩?2 k0 `9 {. v5 B0 |; m6 ~
(通常特長既衛生巾,唔會用得好多架,只會起頭個兩日先用,所以妳都係小心d好呀)
作者: cc.zizi    時間: 2010-8-12 12:28     標題: 回復 12# ibm.jp 的帖子

諗番起拎左都有三個幾月了,又唔見佢有乜追問過....好彩
作者: ibm.jp    時間: 2010-8-13 12:13

引用:
原帖由 cc.zizi 於 2010-8-12 12:28 發表   5 |1 t: }9 k& W( q3 s- b) u+ I
諗番起拎左都有三個幾月了,又唔見佢有乜追問過....好彩
2 p' o3 |" X8 ~/ _& k

! X1 d) \9 z5 q0 p咁可能佢已經以為用晒掛
! ^, g4 u% Z& o+ y7 o( {$ Jgood luck
作者: cc.zizi    時間: 2010-8-13 14:14     標題: 回復 14# ibm.jp 的帖子

我琴晚見佢櫃內已有包用了約四塊的夜用kotex
) D! C  {" y4 U+ J6 Y# T仲有一包用了一半的日用零感。兩盒棉條。
作者: ameifule    時間: 2010-8-13 17:55

我只覺得很悶熱,
作者: yan-1995    時間: 2010-8-13 20:21

引用:
原帖由 ibm.jp 於 2010-8-11 10:31 發表   
0 g: J* E( ?2 u4 U2 n( _: x+ h$ O一定會喇  安睡真係幾好feel呀
0 I  X1 U& V/ k4 |6 u9 w0 D; M9 j2 G* c- V& a
頭兩晚天使40或kotex 42 一定走唔甩 因為我成日反訓 . f* S6 ^1 ?( J) R; `
我稍為鐘意天使,因為他有防漏摺邊,一覺到天光永冇沉船 % L) z0 P9 T, B
whisper甜睡好唔好用呀?聽講佢好厚,舒唔舒服呀?
作者: heyyahey    時間: 2010-9-2 20:45

我好多M巾都試過,安睡天使係其中一款我比較鐘意既M巾,其餘有WHITE特長夜用,樂而雅F夜用,我都比較鐘意.
作者: wwwwss    時間: 2013-1-6 18:17

哈哈
作者: wwwwss    時間: 2013-2-5 23:37

好,不错
作者: Pepper    時間: 2013-2-19 00:42

我都想試下, 不過我得一千零一塊...唔捨得
作者: crazboy246    時間: 2013-5-16 00:59

成日都想試下用安睡天使9 b. h3 g  ]. `- W" Z& H' ?
不過次次都會買返kotex 410) p/ }3 S6 F3 s1 ?, h
始終用開有條路
作者: jcnoriko    時間: 2013-5-17 09:21

一定會喇  安睡真係幾好feel呀
作者: 月球上的人    時間: 2013-6-27 22:30

安睡我用反而過敏

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0