標題: 我一直懷疑既身形問題今日知道了 [打印本頁]

作者: ahbee9603    時間: 2010-9-7 01:05     標題: 我一直懷疑既身形問題今日知道了

我一直有做gym既事,有d姊妹有留意既都知,我成日都唔明,幾肥既女,點解都有曲位係腰??  p, U# k. @* F; a
一直懷疑既身形問題今日知道了,因為今日我無拿t-shirt,就去左附近outlet買左件女裝t-shirt(係A形左右啦,個款幾似HEISTRIC同X-GRIL),
* ^) l3 S3 c1 z點知著上身..........嘿嘿~~~
! W- Y5 U8 ?" ~* `6 t' H6 Z& K5 M2 c' p" b2 C6 e# k4 O8 ^
因為之前ameifule教路,我而家既胸有37左右,著左條腰出左出來,大約37,32,35左右,俾其他d人望住,我忍不住著多件衫先出去,否則好大件事....2 Y/ e! H& p8 q1 l
) @' n) Q8 A# R# K! d2 U
不過~~~好開心啊
作者: iamonheel    時間: 2010-9-7 01:14

有無相睇吓. 男人37都算細件 ,
作者: ahbee9603    時間: 2010-9-7 01:32

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-7 01:14 發表   
/ p: z3 N& l) u7 c; V有無相睇吓. 男人37都算細件 ,
7 Q; S) ?2 k+ z; e, h) I
暫時無呀,都好想影下,但都係肥,減多先,hahaha
作者: 心儀    時間: 2010-9-7 12:42

如果樓主要曲線的話8 U( K  s# j. _2 g4 q9 H& a% [" d
是可以用PATPAT褲加大坐圍
( f3 R% R1 L$ _/ `; c8 o來增加視覺上的效果
1 q2 \& k$ _/ V. B+ o( m這個方法常用於調整肩寬的比例
作者: pingu142857    時間: 2010-9-7 23:36

姐係點??件衫有修腰@@?
作者: grilboy    時間: 2010-9-8 07:44

好簡單,練條蛇腰出黎就可以,haha

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0