標題: 大家唔考慮出街帶帽?? [打印本頁]

作者: city    時間: 2010-9-10 12:03     標題: 大家唔考慮出街帶帽??

咁就睇唔到你個樣啦
作者: iamonheel    時間: 2010-9-10 12:15

唔只, 重有口罩, 大烏蠅超, 頸巾, 冷帽
作者: thomasedison    時間: 2010-9-10 12:22

-                                                                                     帶帽不如帶口罩,,唔洗襯3麻>W<"
作者: 心儀    時間: 2010-9-10 12:31

有一次約左人交收佢CD出來1 \- V" C* q" q
真的帶帽帶口罩8 M; F; O, _- c
出得咁鬼祟咁出來做乜呢
作者: thomasedison    時間: 2010-9-10 12:35     標題: 回復 4# 心儀 的帖子

-                                                                 HAHA...唔想有人認得佢,,但係又要引人注目>W<"
作者: city    時間: 2010-9-10 13:31

帶帽係費事俾人睇到個樣似男仔ja
! S& N) F4 i" o熱天好多女仔都有帶帽..but睇唔到樣
作者: Terry220022    時間: 2010-9-10 13:44

小妹唔會戴口罩, 只係會戴烏蠅鏡咋
作者: jayshing    時間: 2010-9-10 14:09

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-10 12:15 發表   
- s& |6 @- U, T  n' r唔只, 重有口罩, 大烏蠅超, 頸巾, 冷帽
% k* g$ I; Y  h" o% v4 Q
1 [# Y9 p) d$ h; H
我還帶面具
& ~0 g" V! [2 w. ]0 o! P+ K說真到依家還沒有嘗試cd 出街
作者: 殷可怡    時間: 2010-9-10 16:04

其實下點工夫化化妝
4 I% X7 ]9 x* Z. [- g/ F: _: B醜男都變美女
# `1 J+ u! q# F4 t: w$ ?! c何必戴帽戴口罩戴呢樣戴果樣咁辛苦?
( U$ A( @8 ]" X除非你怕熟人認到
作者: ameifule    時間: 2010-9-10 16:09

引用:
原帖由 殷可怡 於 2010-9-10 16:04 發表   * `7 Z6 D) }( D* S+ p% R
其實下點工夫化化妝+ I8 i: Y% _) V; H( @
醜男都變美女
( R1 v$ L; K/ C! K' U' Z" ]: y6 m何必戴帽戴口罩戴呢樣戴果樣咁辛苦?# @( T1 Y3 E/ ]; O# I8 h9 l
除非你怕熟人認到
/ r5 n3 Y  @/ |' h8 s$ {: c
如果化妝技術能達到那個境界,當然ok囉,% n4 P+ H8 c6 R( ]1 E
問題是......7 m. }/ `# M# B- F: F( e* q( V5 u
而且也不是每個人都有先天條件,
作者: butterflies    時間: 2010-9-11 01:47

如果有一 日我行出街, 我諗我一定會戴, 我平時係屋企cd時都好多時戴, 假髲既光澤同層次同真髲唔同, 戴帽幫助遮掩, 襯得好既話可以有完全唔同既感覺
作者: applechoi    時間: 2010-9-11 02:02

搵到合用ge都會
1 Z, A5 K$ m  A6 h# g1 u4 S" B/ z% O/ c( L4 P6 q' h6 z1 C0 }6 l9 x; |
但未搵到...
作者: heefanq23    時間: 2010-12-5 00:56

一定要戴帽。。不然不会出
作者: CompactDisc    時間: 2010-12-5 01:07

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-10 12:31 發表   
( f" \, o) P! L0 q! o7 |# }, z. ~有一次約左人交收佢CD出來1 v9 X7 M) T- J0 \- w* o
真的帶帽帶口罩
( d9 P' S9 G. {& x1 q3 Q3 e* L出得咁鬼祟咁出來做乜呢
, y$ B9 {5 h; s' E$ M8 p咁佢CD得好唔好呀? 著得靚唔靚架? (我好八卦的... )
作者: mmlee    時間: 2010-12-5 10:23

小妹因為面骨呢樣麻煩野,焗住要戴口罩
9 M- Q+ \7 @# A' w化妝都未必解救到
: I$ @( k) Q: J. N0 N
8 s' O& ?# l$ U/ }) |0 q1 \至於戴帽可以遮住頭頂,呢個位最易被人看出係假髮
作者: 紫燄    時間: 2010-12-5 22:13

引用:
原帖由 殷可怡 於 2010-9-10 16:04 發表   % L* p+ G% M/ l
其實下點工夫化化妝
" ^) m) i: A, P, o8 D醜男都變美女
* x. D1 n$ X' r, c何必戴帽戴口罩戴呢樣戴果樣咁辛苦?( x1 _& e' Z0 b+ R
除非你怕熟人認到
" j9 `  q/ H2 @) X% h, |  D0 @
4 k% a( u  q/ W* [1 w
要看行業阿∼∼像我做的工作認識我的人太多了∼∼∼連到隔壁縣市都會遇到客人..帶個墨鏡比較不會被認出來
作者: uniformx    時間: 2010-12-6 17:00

(奉dcch1籲,公然收帖)7 A+ X4 g1 s+ o) F
6 S% s% Z7 t/ y& D* Z6 q: W  X
作者: yoda0806    時間: 2010-12-11 08:30

我正在物色一頂可愛嘅冷帽~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0