標題: 你們會不會這樣? [打印本頁]

作者: pantyhosemancc    時間: 2010-9-10 16:18     標題: 你們會不會這樣?

1. 當你們心思思買了新絲襪時,因舊的絲襪仍未爛,會吾會吾捨得拆新的來著呢?. N+ _# S# ]5 A: H/ _
2. 又會吾會想買多D返來收藏呢?% F/ G% Z+ k: {9 n' r, k( l

) I7 a* ~3 u2 r# u9 ~/ \(之前貼錯區,謝版主指正)# P3 i& {( q, q( Q( l
, {9 R) u3 x% `' _' H) Y5 s- w
作者: 楊乃武    時間: 2010-9-10 18:53

以前都會唔捨得架,後來就買多對收藏,2 i0 A8 b8 o. g& M2 p
甘就唔會想著新款或新色絲襪而因舊的未爛唔捨得拆新的來穿
作者: jayshing    時間: 2010-9-10 18:57

1. 一時時
% h. i; K% o  Z8 k7 h' A( a* X2. 我看中時多是買多1-2 對
作者: Terry220022    時間: 2010-9-10 19:17

都唔會la, 見到鍾意嘅就買, 唔使諗咁多, 而且爛咗可以再買過對新嘛~
作者: wolford    時間: 2010-9-10 20:32

1.同2.都會
作者: fai417402    時間: 2010-9-10 21:48

吾會,未爛唔捨得拆新的
作者: c4defusekit    時間: 2010-9-10 23:58

1.會- s$ _' U9 W3 [
2.都會
0 I# ?: t" j/ G# m3 F9 P4 }; f
  g/ p" A# Z# s; X成日CD既應該係1.唔會,2.一定會
作者: 陳真    時間: 2010-9-11 16:20

最唔捨得既係著一兩次就爛左.
作者: 1677    時間: 2010-9-12 03:29

全中,我都係爛左先開新!
3 X% H, Q# F8 G4 B如果有D好著o既,當然會買多幾對
作者: guitarlam    時間: 2015-10-23 14:45

其實我會開4-5對, 輪流著會無咁易爛, 同無咁易梅, 我對絲襪要求好高, 爛少少, 或者開始覺得梅, 成日sir落黎我就會換對新, 買絲襪方面, 我只會在日本時才控制唔到自己, 香港已經好少買, 都係1-2對
作者: hihi12345678    時間: 2015-10-23 20:17

唔同款先會,同款的都會爛一對先開一對新
作者: rebecca    時間: 2015-10-23 20:53

當然會啦!
% x* c  d/ A: Z" S+ t7 [' U; e$ J& m5 A8 ?: [5 e
唔同衫要襯唔同顏色絲襪
+ k/ s4 {( U7 w# e* E) r# E+ Q8 t5 x' g
好著當然買多幾對啦!
作者: ilsilk99    時間: 2015-10-31 11:00

會拆新的穿,就是穿新絲襪的期待感
作者: Nasta13    時間: 2021-1-4 00:01     標題: 回復 1# pantyhosemancc 的帖子

每次看到絲襪區,* H9 g& S/ l% v7 O6 _: ?
都會忍不住再買幾雙來收藏,那怕家裡還有庫存,. U$ t  f. X! L: h. X
但如果是之前沒試過的,一買回來就會立刻拆來穿穿看~~~
作者: heidiqueen    時間: 2021-1-4 21:33

以前都會唔捨得架,後來就買多對收藏
% j1 ^9 Z0 D+ R* u2 ^就唔會想著新款或新色絲襪而因舊的未爛唔捨得拆新的來穿9 v' f0 O7 ?* d& }

作者: HKReindeer    時間: 2021-1-5 17:24

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2010-9-10 16:18 發表   
& z! K& C9 l& n2 k: m1 X1. 當你們心思思買了新絲襪時,因舊的絲襪仍未爛,會吾會吾捨得拆新的來著呢?
# o8 d( u' L% G. B2. 又會吾會想買多D返來收藏呢?
8 D! o! g8 v" X) G8 s: D" m, M) u6 J+ Y
6 |) V, z% \: R8 P; E(之前貼錯區,謝版主指正)
' v/ D7 d1 j  n, w4 P, J0 ]- y) x我會唔理得咁多照拆新黎著,但舊個對絲襪都好睇係唔係名牌+ ?4 O; E  L4 K

) Y: y% a6 |- i$ G4 u. |係名牌絲襪當然繼續Keep住著啦!
1 r% M+ d8 [9 ]4 b" _; J- ~+ S  ]4 z* x, `
否則既話就立即丟棄或著到爛自行處理
作者: lililala6868    時間: 2021-1-6 09:39

因舊的絲襪仍未爛福彩3D,會吾會吾捨得拆新的來著呢

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0