標題: 今天做了激光脫胡 [打印本頁]

作者: kamayyo    時間: 2010-9-10 21:03     標題: 今天做了激光脫胡

希望能光光滑滑的,還有7次要做呢 !!
作者: Terry220022    時間: 2010-9-10 21:14

做咗幾錢ar?小妹都想做ar~
作者: Rainie    時間: 2010-9-10 21:33

我之前也想做耶...$20004 B  H- g! @7 N+ V& g
可惜沒錢了/3\
作者: kamayyo    時間: 2010-9-10 21:39

引用:
原帖由 Terry220022 於 10-9-2010 21:14 發表   * D4 f' A5 Z# c! r1 T; y3 [$ F
做咗幾錢ar?小妹都想做ar~
5 `4 N* K6 I1 m( t8 M" n因小妹胡子較少 ,所以當脫唇毛計 一年內8次共4850
作者: secret159951    時間: 2010-9-10 23:44

真係好貴//不過值得
作者: 心儀    時間: 2010-9-11 00:33

但好像是之後都要keep住做不過無做得咁密
* C$ }: V3 M8 k* G& N' y我寧願拔qq
作者: 08miki08    時間: 2010-9-11 00:38

等我搵到錢我都做呀!
作者: buubi    時間: 2010-9-11 00:40

嘩 好貴啞!3 u8 ^, R1 p! h1 L( Z
我在多倫多做﹐ C$100 一次:& k+ F5 B+ n: E% e$ A
她說要幾次   我問十次﹖ 她說不用那麼多次( Z+ |7 r- b4 b; o! P5 A% i
她幫我做的她叫 bikini﹐包全下體﹐連肛門/袋袋毛, c% C/ o* d* a# y# s. H
兩星期前﹐造第一次﹐再生的毛已明顯少了 (注: 要剃了毛才做)
$ R# a9 q4 Y- X# b3 q) n7 t兩星期後再做﹐ 今次要加工﹐ 做腋下/乳頭/腳趾/大腿
作者: CECI    時間: 2010-9-11 03:44

想靚就要付出, 樓主的決心可算係堅定啊!
作者: mercury1    時間: 2010-11-13 07:49

一年內8次共4850! k6 D. j* @, y5 ?) ]( P/ R  `. |8 A  C5 I
606一次8 r! |& I, Z- _- a1 P0 _! E9 o
有冇銀行分期呀?
作者: vivalive01    時間: 2010-11-13 12:06

我都想做呀
/ E; r2 ]0 ?( O" i' w" C/ ?: a% Q2 q$ L! L+ [
用拔真係好麻煩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0