標題: 上周五。。。 [打印本頁]

作者: shinobu    時間: 2010-9-13 01:48     標題: 上周五。。。

我又全日戴住爸爸返工了2 N' c4 T) D3 k4 W
依我的CUP數,A SIZE還是可以穿上的
/ M$ Y2 D! \0 t$ F戴上身後。。。前方就如一般女生一樣
! q; \: G+ b9 E$ A) l不過我亦確定。。。原來你有自信既話, 冇人(男卅女生)會留意到呢點
, W' L0 {$ h; W7 q! _, d- D1 y! y; t5 q4 t# L5 i- @% c
不過為O左唔畀人睇到爸爸帶既扣係背脊, 就攪到我要著多件小背心係入面; H: o4 O2 L9 Q( ^
不過講番, 點解女生小背心。。月料會好過男生架
作者: janet    時間: 2010-9-13 12:08

因為男生無要求???
作者: silkypanties    時間: 2010-9-13 13:31

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-13 01:48 AM 發表   
+ P( X" B  y( g& i0 S我又全日戴住爸爸返工了  {8 r7 \% P; U, N) v. ]6 C" E
依我的CUP數,A SIZE還是可以穿上的! N+ U# N, N; }. {. n
戴上身後。。。前方就如一般女生一樣; A) k0 ]/ {6 T- r$ G7 C
不過我亦確定。。。原來你有自信既話, 冇人(男卅女生)會留意到呢點
/ h0 a6 z; U) u( b" a2 R
2 U+ [1 C+ s1 C; S6 I4 C不過為O左唔畀人睇到 ...
1 {7 I8 r3 B; z* U# m9 j6 @) s; C

4 u& x  S: Y( H. `$ \, X$ F) h0 o夏天真係唔敢戴爸爸出街. 我都係比較喜歡戴A cup 爸爸, 因為我好瘦.# M1 }) n" m. i! q
但係我覺得著多件小背心係遮唔到個背扣. 最穩陣係用前扣...
作者: ameifule    時間: 2010-9-13 16:05

氣溫漸漸沒那麼熱了,出門可以加件外套,就不會那麼明顯,不必為了出門還得先脫掉bra
作者: Yoshihk    時間: 2010-9-13 20:44

個扣好難遮喎,就算T-shirt Bra都有印
作者: shinobu    時間: 2010-9-13 23:48

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2010-9-13 20:44 發表   9 S/ g8 w* D: X7 V; f) e
個扣好難遮喎,就算T-shirt Bra都有印
( b+ B" F  }0 u1 ^' o. P, P, I
著背心打底...之後至著T-SHIRT
8 X5 k1 i0 d* z2 w5 g# P睇唔到扣架...: Z" N) r& M0 p" ^2 l, \. i
除非背心好薄啦...
作者: CECI    時間: 2010-9-14 00:07

睇到都唔緊要啦! 夏天個個女性都係咁演Bra Show!
, k6 j: ^/ J* e  g0 E! H! x不過shinobu你是否CD出去呢?...對唔住係你返工, 我打打下先記得返工呢兩個字!!!
作者: pingu142857    時間: 2010-9-14 01:16

前面胸個兩個圓位應該會出晒汗
作者: shinobu    時間: 2010-9-14 02:57

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-14 00:07 發表   - B+ U% O) t; U% H6 F4 \# Y
睇到都唔緊要啦! 夏天個個女性都係咁演Bra Show!
5 R6 Y& M* C6 v1 g& ~# g不過shinobu你是否CD出去呢?...對唔住係你返工, 我打打下先記得返工呢兩個字!!!
/ }$ g( }* T' \) V. L2 T6 K" }! Z* H

, V8 H4 ^' R0 g+ H* {/ G9 x+ Q3 a0 ?我冇你咁靚可以CD 出街呀* F- z- g8 @. u! n: b( C; m$ b+ D
只能在裡面CD...外面仍然不能...
作者: shinobu    時間: 2010-9-14 02:58

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-14 01:16 發表     F8 y- P) s# S# _& C5 _- r
前面胸個兩個圓位應該會出晒汗
$ l7 b2 i1 r0 n& X. ^; J& U咁個爸爸會吸汗架嘛...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0