標題: 現在我又... [打印本頁]

作者: shinobu    時間: 2010-9-17 13:14     標題: 現在我又...

戴o左爸爸返工...0 a' @) V# N1 X, x4 T
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到- K1 V9 Z4 V# h4 V: j9 R$ n
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
/ a! g7 p0 r3 ~2 S, z收起後, 外面睇就唔係太現" i9 I8 Q' ~2 L9 Y+ D

& G9 V+ `& o9 d( ?唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知/ y' s& N/ H1 m, |& j

8 B. w9 J+ u% j; r; n+ ]) `- ~原來女生真係可以愛靚唔愛命架
作者: 五香肉丁    時間: 2010-9-17 16:29

係架咁啦...女仔生活....
作者: 08miki08    時間: 2010-9-17 18:04

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!
作者: candyee    時間: 2010-9-17 19:51

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害
作者: shinobu    時間: 2010-9-17 19:52

O岩O岩返黎, 真係熱得要命7 m3 a8 p4 ~$ y
加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢...$ d6 R! ]) F* m- k2 G8 V" L& l4 m
好彩最後都冇人覺得有異樣....  E' L  C* l4 n; |1 D4 `
/ N% Y* g* @' m# U
依家狂開冷氣中
作者: 1989    時間: 2010-9-17 20:42

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   
) x8 m; Y: e9 ~. R5 `9 K4 |# ~戴o左爸爸返工...) k: o5 S0 v% ^( i. R; g. x& o8 m
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
; Y) L: F: a" y( C3 J( h原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
) m# g6 d5 v' j2 Q2 H9 M$ {6 w收起後, 外面睇就唔係太現
( K' z8 c: C: B6 m; g- b
( p5 Y" ^* e0 p3 Z2 |6 K唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知2 M2 x  K* X5 _' L' `
8 ^2 k* f: g) c
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
' U5 G$ p' [' X3 |3 @: P% w

+ e' m4 Z8 w0 ~6 ZCD返工 ? 6 G+ o, x( N7 d

作者: 13530386    時間: 2010-9-17 21:48

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知
作者: pingu142857    時間: 2010-9-17 23:33

今日的確係熱到爆..
8 g& ~& X2 r" V' E* |& g咁既天氣cd有難度
作者: CECI    時間: 2010-9-18 00:47

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   & V) b: m$ l: j7 s
戴o左爸爸返工...
9 i) w4 x* x9 f2 `- s/ Q1 q5 X不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
3 ~# p8 W( s; @6 j# x原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
/ {" [5 G# N( [8 k0 h$ r# [收起後, 外面睇就唔係太現
$ Q9 a6 f. T4 m, ]! F+ J. p9 S7 L
3 C# X& C6 |* g% e唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
- |' A' a# A9 ]. x6 t, q0 F$ {
2 X6 d0 A4 G# G8 N. L+ Z4 d原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
1 x- Q8 b/ R1 F3 _9 H

6 J$ Z8 l# E0 s! W我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!! @2 `+ ~% r  e5 a. q6 Q

作者: CECI    時間: 2010-9-18 00:48

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   % _* P& ~( ^# @* M" `  a
今日的確係熱到爆..
, u6 `  r' D% l8 c4 e咁既天氣cd有難度
! k8 G/ c6 ~7 ]' Q: b, \
* S: c& x5 L0 y$ R8 ]唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
作者: 心儀    時間: 2010-9-18 01:00

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   : c% {$ S( c2 U/ `/ q& m8 z& @. d

; ~# Z7 j6 D0 {# o3 @* W7 u5 N+ j  o3 p! P4 G# f1 n
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!5 a/ o' [3 N  y6 N2 f  z3 t
3 ^$ |4 E  S: I9 H8 m
泳裝照
作者: CECI    時間: 2010-9-18 01:10

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   8 d+ w- }) x+ ?" a! c

1 P0 e8 R  m. \+ Y泳裝照
9 E# L' q. a9 m9 y* n; Q0 E" _
8 q; P- g: E  j5 F
唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....
作者: silkypanties    時間: 2010-9-18 12:40

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能..... 6 U0 M4 R5 l5 k/ x

3 C& P% b- X6 wP.S. 最近買左SET平平 Bra
作者: shinobu    時間: 2010-9-18 13:58

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   0 b% c$ l/ z. K9 {- O2 |8 O( f

% f; v+ \9 E5 Q# n
2 f  ?- r; x- K1 H8 u' p1 A唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
. i5 Q" n+ x! x6 }
BINGO
作者: shinobu    時間: 2010-9-18 13:58

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   
) A+ L5 R$ O4 l; D3 `: J! k7 _  Q# [" z; T' J$ H# U
泳裝照
( I4 ^6 O- A4 Y# Q. `! {

作者: shinobu    時間: 2010-9-18 14:01

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表     @9 s8 Y0 `- e1 g1 P
我都好想戴爸爸返工, 不過無可能..... , S7 _4 Q; o! |# X' m$ f

' k1 P0 z" _6 u. L; JP.S. 最近買左SET平平 Bra
4 H3 {4 c7 {  X' v) P貼出黎丫
作者: roytsui_2020    時間: 2010-9-18 14:11

睇你反咩工吧...
作者: ameifule    時間: 2010-9-18 15:23

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,, D6 b! S2 \+ H6 y& P5 |
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
/ j2 J/ s4 N8 v0 R現在加件外套就可以出門了,( s* J: h+ Z" n: w5 \" @5 i
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
作者: gabon    時間: 2010-9-18 18:28

咁你這樣上班無人認出嗎
作者: CECI    時間: 2010-9-19 00:22

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   
! F# y6 l* {: w  a) H, J, A+ A台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
8 X# @, {0 y+ B1 J原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),' z& U  b2 J7 n, S9 ^1 O% ~- F
現在加件外套就可以出門了,. Q( U5 _2 ?( m& ]
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
! ?1 i, F. D' g4 dameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?
作者: peggyh    時間: 2010-9-19 08:56

妳地可以cD上班?7 O" w- _' J9 i# L' ~
我都想,但公司太细,根本沒有私人空間
作者: monchhichihk    時間: 2010-9-19 23:41

有得cd返工起碼個老闆都要系cd先得-0-
作者: michelle666    時間: 2010-9-20 16:13

引用:
原帖由 monchhichihk 於 2010-9-19 23:41 發表   9 w  p/ J/ H- Z! K
有得cd返工起碼個老闆都要系cd先得-0-
8 k) n, Q9 ^0 W+ a/ m. C唔一定, 但要好高收藏技術
作者: ameifule    時間: 2010-9-20 16:51

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-19 00:22 發表   : }1 Y: q6 r. d- `  A7 c
7 t& ~/ u+ |1 f) h! h9 _
ameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?
8 b5 `( d0 f; I
不要叫我姐啦,您是前輩囉,妹承擔不起啊 ( p$ ]& C0 o/ u4 |2 u3 ~. N& T
什麼係鐵騎士?
0 j+ R0 B6 E) {. J7 l# @- U. I6 T我騎機車喔(摩托車;電單車),台灣有2300萬人,機車有1200萬台,扣掉老小,可說每人都騎機車,
1 }$ b- n  _9 r只有台北市大眾運輸比較普遍,有公車(巴士)和捷運(電車),其他地方沒機車簡直寸步難行,當然也有開車的,台灣有600萬台各式汽車,
* l' B/ ?# v! r我平時就騎一般速克達外型自動波的機車,方便lu,  N, Y- m! r9 f8 f3 x
另外有一台honda bros400,和kawasaki zephyr750,
; G5 H+ g. H8 x" n  q5 B' `那台zephyr750就是看GTO鬼塚英吉來D,好重根本牽不動5 p+ S  ~  u7 @) y+ m# q% _3 V5 q5 @

- x, K8 s# }% S. O4 M5 Q: m[ 本帖最後由 janet 於 2022-9-24 08:19 編輯 ]
作者: stephy401    時間: 2010-9-20 18:12

我也很想CD 返工@@"
作者: 心儀    時間: 2010-9-21 12:08

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-20 16:51 發表   
6 J4 N7 w- B, [( p* t/ m0 j2 b% M/ }7 n- {# H1 t) F7 E* |
不要叫我姐啦,您是前輩囉,妹承擔不起啊 ) ^( D" e6 G' T6 M, I/ P
什麼係鐵騎士?& n+ B. v. B0 R' u6 H5 k2 L
我騎機車喔(摩托車;電單車),台灣有2300萬然,機車有1200萬台,扣掉老小,可說每人都騎機車,; v  M$ h# P9 f
只有台北市大眾運輸比較普遍,有公車(巴士)和捷運(電車),其他 ...
# f% w8 R/ p/ j' J4 M* A# F* e
我都想去買一台機車
' S! r9 y% E- J- b搬家後看看要怎樣弄先XD
作者: CECI    時間: 2010-9-24 00:08

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-21 12:08 發表   
. u  e( c! v) L: j* f
% r1 K9 R0 O+ g3 |我都想去買一台機車( i/ \7 X' B) d7 b
搬家後看看要怎樣弄先XD
) T, l, T. @* Z. \
  K4 E4 _7 v% u7 ]+ D1 R
心儀, 我部得唔得呢?
作者: dindindin    時間: 2010-9-24 01:50

姐姐咩杯~
' r$ F+ h/ n5 ^4 o: y7 J0 L! \B/C CUP都會好突
作者: kevin428    時間: 2010-9-24 02:03

夏天不喜歡毛手毛腳的
4 r$ r6 ~- l3 A% g+ J8 n$ R3 G4 u一旦剃掉後; k- j1 S" e1 ]' }* y
一長出來就不舒服
& v  Y' Q- O+ x習慣洗澡都修.....腋毛嚕
作者: shinobu    時間: 2010-9-25 04:14

引用:
原帖由 dindindin 於 2010-9-24 01:50 發表   
) R  ~( Y: a' k' [, b9 q姐姐咩杯~1 U3 N2 U  Z' j" y
B/C CUP都會好突
- ?( I9 F2 q: U/ B我用O左義乳後至有B/C CUP
( L( R# ?6 \( E平日就只有AA~A CUP( ]( ^' d9 P+ k+ ?7 [  K4 p
剛好用到部份A CUP SIZE 既BRA...
: |+ P$ ]6 T/ `1 {* u+ z! Z尋日我又至裡面全部女裝返工 (外表不變)
! e  X' L8 M1 n) d+ D原來都仲係冇人留意到我有戴BRA (不過有野遮一遮背脊個BRA 扣)
作者: dindindin    時間: 2010-9-25 04:59

其實即使是A CUP3 ]  a5 K5 ]" e/ Y: o: G$ q* N
打側看還是很礙眼的! a$ _. @" B) Y
姐姐用甚麼技倆掩蓋
# }: Q! i2 |; b" W$ ^" k' O請指教妹妹6 l" _4 V5 z3 Q

# L& |  g- s2 t+ q" o- _) F( w仲有我發覺A CUP不合我穿. c0 E' o2 I4 |( I
杯位總是太細; n$ @' S+ `$ I: d+ v: x
總是銀到很不舒服
) o  f1 X6 i, l/ B姐姐有冇買BRA的心得呢
* ]0 I" D* E* I可以的還是想要AA CUP/A CUP0 L8 I% }- n9 M3 F
不喜歡離罩的感覺2 T0 {# j  D; N; N3 {

" \0 Y. }/ a9 J7 r7 F2 h7 A/ ~5 r2 v[ 本帖最後由 dindindin 於 2010-9-25 05:00 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0