標題: CECI 買鞋的涼鞋篇! [打印本頁]

作者: CECI    時間: 2010-9-20 02:08     標題: CECI 買鞋的涼鞋篇!

呢批就係日常在家或者落街買0野時著0既鞋!
( W' V$ l0 ~( e- j: A- y$ K) ?9 D* I7 |8 C& M5 g# u0 s" O
作者: 心儀    時間: 2010-9-20 02:17

全部都穿窿既
; |2 a+ I9 T/ ^. J+ P( @CECI姐男裝都係著呢d鞋落街@@?
作者: iamonheel    時間: 2010-9-20 02:22

全部拖鞋, 咁鬼鍾意踢拖嘅.3 U+ {; n" J! ]- n  ]- i

% v+ l2 h% ]  _2 ?: X5 X前排 IFC Steve Madden 減價, 我都買咗幾對鞋, 真係好鬼平.
作者: CECI    時間: 2010-9-20 02:23

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-20 02:17 發表   6 s" O7 q3 S3 P- ^; c& z
全部都穿窿既 ) v0 u  ?; ?, h- W9 w9 [
CECI姐男裝都係著呢d鞋落街@@?
- |% d; T) a3 @! z9 Y& k1 ]
: ~: K' x6 p- n$ d; C話明平時著或者落樓下買d野咋!唔著拖鞋著什麼呢! 仲有下文0既....Part 2來了
作者: ameifule    時間: 2010-9-20 16:38

這不錯喔,我有時會中性打扮出街,原本都穿女式布鞋,我穿39號,會故意買薄一點材質的,看起來腳就小,& T4 o2 t" U+ s: ]
現在我也想來試試這種拖鞋
作者: peter2010    時間: 2010-9-20 17:08

唔錯...我比較中意多帶果隻...
作者: CECI    時間: 2010-9-20 17:58

引用:
原帖由 peter2010 於 2010-9-20 17:08 發表   
. R: Z, k9 H! @" Y唔錯...我比較中意多帶果隻...
4 F; h" ]+ Y9 T: r/ c8 s* k# j7 C* G4 d3 ?
呢對好平ga! 其實除了BIRKENSTOCK果兩對外, 對對鞋都係幾拾蚊! 買BIRKENSTOCK因為係為0左去遠dd的地方而買! 其實平時出街都比較中性,T-shirt, 貼身牛仔褲, 冇人會刻意我的性別, 所以就算著女性拖鞋都冇0羊事發生的! 如果真係化行妝, 梗係著返High Heel啦! 如果唔配合的話咁就真係出事喇!
8 W% H9 a) R9 ]" B, E; I) j
作者: CECI    時間: 2010-9-20 18:00

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-20 16:38 發表   
* r1 G: P% l. {  y  o) t  s這不錯喔,我有時會中性打扮出街,原本都穿女式布鞋,我穿39號,會故意買薄一點材質的,看起來腳就小,
! x2 {) S+ \2 Q$ d! [& p現在我也想來試試這種拖鞋
/ N9 @( u$ Q7 [
3 \0 k' x  x/ H; h7 s' ~
39? 真係令我羨慕不已啊! 好多鞋舖一定有你Size, 唔駛左問右問咁煩惱!
作者: s068898    時間: 2010-9-20 22:15

不錯唷!!!!!!!!
作者: gemini27    時間: 2010-10-22 18:59

非常欺清涼切一ㄚ
作者: phman32    時間: 2010-11-28 14:23

我穿得嗎???
作者: sammy69    時間: 2010-12-28 17:37

thx for sharing

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0