標題: 看見一個好像是這裡會員 [打印本頁]

作者: wadee    時間: 2010-10-8 00:35     標題: 看見一個好像是這裡會員

今晚在黃埔看見一個好像是這裡會員
1 Y# K* y3 q0 C; [  Z的女性同一個女性朋友在馬路上行* W* `8 U& Z7 s+ p# g# K  ^2 }( Z
太不固安全了 0 V7 B4 q7 v/ W- L
我看了兩眼 她行得好像不太自然(厚底鞋)
4 g+ {9 N) w! c+ f所以看多了兩眼 還差點停不切車
作者: 心儀    時間: 2010-10-8 00:38

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-8 00:35 發表   
! b; B* p* A1 ]5 \今晚在黃埔看見一個好像是這裡會員
, a8 _$ ]8 T: J6 l的女性
同一個女性朋友在馬路上行% w: n, x* q% A& j7 l; m6 z7 c  _' n
太不固安全了
* D- B6 s9 w$ e8 y' ?8 N6 O, e我看了兩眼 她行得好像不太自然(厚底鞋)
) G5 m* H- _0 O4 |所以看多了兩眼 還差點停不切車
# r! q+ \! ?$ q2 p
這裡會員自貼過又是女性的只有angela姐姐了
作者: wadee    時間: 2010-10-8 00:41     標題: 回復 2# 心儀 的帖子

唔好玩啦0 F' A$ I2 V5 C
唔通我寫一個CD了的男性咩
作者: 心儀    時間: 2010-10-8 00:43

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-8 00:41 發表   
7 y, m5 r1 j# A! n唔好玩啦8 U2 u* z* ]2 I+ }3 n: d
唔通我寫一個CD了的男性咩
2 C9 \+ v' I$ p/ [/ J: O. u+ f; G8 S
的女性其實可以省卻的吧XD: C! s! b! q# N4 J
係邊個快d從實招來~
作者: davidho    時間: 2010-10-8 00:52

開緊車都見到? 有無認錯人呀 ??
作者: michelle666    時間: 2010-10-8 09:59

資料太少, 好難搵喎
作者: wadee    時間: 2010-10-8 13:42

我都話好像- c: G; ~4 g* n- w& O
我只是話太危險
作者: Terry220022    時間: 2010-10-8 13:57

可以形容多啲嗎?
作者: CECI    時間: 2010-10-8 15:03

可能係隔離台0既姊妹都未定呢? 我唔會咁唔顧安全同埋好少行黃埔果邊0既, 所以一定唔係我!
作者: tracy00100    時間: 2010-10-8 19:22     標題: 回復 1# wadee 的帖子

你咁講即係呢個CD真係好似女仔啦.唔係你點會睇到眼都唔眨仲爭D撞到佢添耶~肯定佢好索啦~嘿...咸濕...
作者: michelle666    時間: 2010-10-8 19:26     標題: 回復 10# tracy00100 的帖子

TRACY姐姐咁講, 依位姊姊既化妝功力好勁...
作者: cdtv    時間: 2010-10-8 23:49

不是應該扮的不太像女生嗎?
$ j4 H  Z' l; I9 j否則樓主怎會覺得人家是 cd
作者: wadee    時間: 2010-10-11 01:57

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-10-8 23:49 發表   8 [2 o! R3 h" |& v
不是應該扮的不太像女生嗎?1 x% g+ w8 H& D
否則樓主怎會覺得人家是 cd
; K9 o' A2 o7 w; l
又唔可以這樣説2 H' f* S+ R( z
只是我老婆一眼就看出
作者: vivalive01    時間: 2010-10-13 00:11

邊個住黃埔
0 |3 e8 }' X! _  _/ w! S5 h* n/ A) M  i3 m
自己講好啦# @* v" _8 S2 [8 n: N( N

8 ^6 k$ b* y. D& T1 q4 g唔講.......都冇你辦法XD

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0