標題: 買避孕藥既問題想問下各位姊妹 [打印本頁]

作者: bbkululu    時間: 2010-10-9 02:38     標題: 買避孕藥既問題想問下各位姊妹

係邊到避孕藥唔洗醫生紙嫁1 P0 S" h3 K' c
幾錢左右,同埋食幾耐會開始女仔,今年我17# l' m8 t! S3 L0 q8 X  p" i/ J
如果食左一排之後就冇食會點樣嫁?唔該各位姊妹解一解答我ar!!
作者: CECI    時間: 2010-10-9 02:50

說話可以亂講, 藥唔好亂食呀! 5 {5 x  D  b% J& m; g: g- x
! C# p% F; T; S. e3 v/ f
如果你想問以上問題, 就PM比姊妹"ahbee9603"或"adam5354"向佢地請教吧! 不過小妹勸你想清楚, 可能要付出不能退出的代價呢!# F$ @" j* ^7 b' z1 S
( ?5 b, P% g$ U2 u
作者: chrisdrovedp    時間: 2010-10-9 03:12

你現在先17真係要想清楚
作者: wadee    時間: 2010-10-9 10:25

想清楚先啦  h% T% u  K* f* u
費事大咗先後悔8 g. g) S# B; A; u" q
在藥房可買 不用醫生紙
作者: bbkululu    時間: 2010-10-9 13:03

其實有好多野都考慮緊,有好多野都好矛盾ar >.<
作者: adam5354    時間: 2010-10-9 13:22

妹妹首先要了解清楚自己心態!
) |5 D- l! v: T3 [/ b0 L8 `1,妳是想做一個CD?
: G$ M8 H1 s+ V/ T$ o2,妳想有女生乳房同體態?
  Q9 e9 ~$ `2 V3,妳想當人妖?7 Q# v: X' [( W* ~; [3 y) q
4,妳想變性?9 E6 c" U# i) ]% L! T$ I' D( C

8 `: J: r5 y5 a7 b- w% I" ?# Y

* q( k* C9 z& }; L+ a' D1,無需要用藥。9 L) ?: w$ ^+ F. R; z
2,3,可以做整形手術。
& J; R/ C# J, m* I4,找醫生問問及評估。
8 ^, b- I' y, y: B6 U/ U
6 n$ L" `5 N# Z$ P. X- s

" V( g/ ?$ X; t用藥前要想清楚自己是什麽心態!
( [# [0 z5 v3 W9 l避孕藥一食巳影響生理機能的,有機會不育的。
# ~' M4 S3 A! B% d: E, G" J如果不是決定選3同4,切勿用藥!! a+ J8 t8 X6 Y* o% C( x
5 d( S) L- c/ ^7 D. M# `
1 o1 h8 j3 X/ f
) o( B! y1 x* U7 T* n. P# B& a1 t
不要亂試! 用藥要想清楚!
作者: bbkululu    時間: 2010-10-9 14:04

我係真係有唸過變性呢個念頭,不過有其它原因搞到冇可能實現到 > <
作者: Terry220022    時間: 2010-10-9 23:42

姊妹真係要諗清楚先好做決定ar, 避孕藥一食咗就番唔到轉頭架喇, 而且妳而家先至17歲, 都係俾一段時間自己諗清楚先la
作者: 08miki08    時間: 2010-10-9 23:54

咁我問你
8 K2 \, ?4 G- r, j  D1 z' G: |& D4 A你點解想食呢? 係為咗cd得靚d定係你想做女仔?+ ~) P& j; b  O1 Q! @) A$ V" Q; t
如果你想cd得靚d嘅話, 我120%唔鼓勵你食!
; _+ P( p$ W, \2 |2 r8 m但係如果你係想做女仔, 姐係你有gid嘅話, 我都唔太鼓勵你食, 因為你而家仲後生, 仲有時間, 你可以去睇醫生等醫生開比你食, 咁會對你身體傷害減到最低, 但係唔代表無傷害!
$ m  _1 H9 ~0 F3 F假設你真係要食, 你係食之前一定要知道食咗之後會有咩副作用, 如果你願意付出呢d代價的話, 咁你去食啦!
5 ]+ q$ |& w, S1 D; `如果你係gid, 你可以搵我, 我可以同你傾下, 可能會有d野可以幫到你, 因為我都係gid !
% J3 r! ^* {0 {- J% f2 J慢慢諗清楚啦!
作者: abc2010    時間: 2010-10-11 05:30

施主請3思而後行...不可一不可再...一失足成千古恨 5 Q$ O- Z% O# E( \) [

: {5 t( R( c. o2 c" Z8 [; n/ p我驚你已經走去買左黎食 - S  B! }- k% B1 N! o0 P

7 {0 M6 S9 a$ B9 B0 r+ o因為此仍是非常重要的決定,,而且你仲要得17歲
; \; m2 F: L; I& E4 x% [0 I9 v( p; L7 ^, Z0 @; K- n( \
就算你想.. 你也而得到家人的同意and支持
作者: 殷可怡    時間: 2010-10-11 17:37

嘗試過全天候24小時女裝了嗎?& x$ x  B. ~" e5 V
向家人坦白了嗎?
+ J6 v# i1 U9 _7 H  V$ h- c就像打機要逐步逐步來, 過完一關再過第二關& p, R, f" z; d" l$ [1 K/ l) o: k
不夠等級馬上跳去打大佬, 只會一殼眼淚

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0