標題: 今日所見 [打印本頁]

作者: wadee    時間: 2010-10-10 21:14     標題: 今日所見

今日中午在深水埗見到一個中年啊叔CD外出9 u3 ?& A3 L0 u
身穿超短牛仔褲 女裝上衣 女裝名牌手袋, _2 Q; k: Q7 s; C5 j9 U* X( o
長頭髮(應該是真髮)有化妝
1 E: Y6 a( j, A, t' [不過一看就知是CD 所以很多途人注視她  ]% U& k# X; Z/ P; k( b9 r/ Z
但她可以完全不理會 站在路中間任人注視
& }$ G$ M1 h+ o; |& ]太厲害 日光日白能夠這樣做
( d8 G! `- z, a自問沒有這樣的勇氣
作者: CECI    時間: 2010-10-10 22:34

Wadee, 我果次落SSPo都見到呢個可疑人物! 係咪5呎8-9吋高瘦身材長髮厚粉呢! 果次我見到佢在長沙灣道行行企企, 亦都係一眼就知係百份百0既CD! 果次見到之後都冇報料, 係因為佩服佢大無畏0既精神! 雖然大家行家亦為之側目, 但勇氣可加啊! 好0野! 但當然這唔多唔少會影響外界對CD質素的看法及了解!
作者: 882288    時間: 2010-10-11 00:20

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-10 21:14 發表   " N, h' U3 I* C
今日中午在深水埗見到一個中年啊叔CD外出
- n8 Z9 }/ G" }- P" I身穿超短牛仔褲 女裝上衣 女裝名牌手袋: D/ H6 c. ^) Q( U
長頭髮(應該是真髮)有化妝
7 b- B. i+ N8 ]" |7 S3 ^不過一看就知是CD 所以很多途人注視她6 G5 G9 W, N* {
但她可以完全不理會 站在路中間任人注視* J8 S2 [% h; C' x" a
太厲害 日光日 ...
+ x' h% _1 p* R! Y0 X- yCD啊叔!太勇敢了!CD 強人!
作者: regina1010    時間: 2010-10-11 00:41

有次我在南昌邨附近的茶餐廳見到佢呀,穿短裙同低胸衫
作者: wadee    時間: 2010-10-11 01:28

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-10 22:34 發表   7 H/ L- m8 i  g3 k3 A9 y) f9 ?& C
Wadee, 我果次落SSPo都見到呢個可疑人物! 係咪5呎8-9吋高瘦身材長髮厚粉呢! 果次我見到佢在長沙灣道行行企企, 亦都係一眼就知係百份百0既CD! 果次見到之後都冇報料, 係因為佩服佢大無畏0既精神! 雖然大家行家亦為之側 ...
8 ~+ n+ p* q7 j
叉不多啦
/ `3 e+ l8 Y( C8 F+ ~7 s2 u  O好大可能同一人
  O8 Q2 U( C( u/ E9 Z原來唔只我一人見過
! p" |7 A" o& {9 @% w都有其他會員見過
作者: CECI    時間: 2010-10-11 01:45

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-11 01:28 發表   - |& }* e! O0 w. v; k3 x7 Z

) X  l/ c1 I; H' i叉不多啦2 l0 y2 v6 W) u9 {8 S5 u* d
好大可能同一人
9 i, D1 D% J# X# k- ^原來唔只我一人見過# O! K- w6 x/ I, |4 Z
都有其他會員見過
& _1 B! V2 M$ ^5 _* X
  ~0 p" _! M6 j2 V: A佢咁特出比我印象太深了! 見得佢多唔多好...只會令自己產生麻木的優越感...
作者: abc2010    時間: 2010-10-11 05:36

真是叫人佩服... 值得敬仰
作者: Terry220022    時間: 2010-10-11 13:09

小妹好少去深水埗, 所以未見過, 不過真係佩服
作者: CECI    時間: 2010-10-11 13:14

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-11 13:09 發表   
3 V4 y& J1 ?7 A( m, a; i6 s小妹好少去深水埗, 所以未見過, 不過真係佩服
5 E; d6 W3 @) {- }; ?2 ^. X  l, I7 B" q' N1 [
kristen咁你好彩啦! 你見完後一世難忘!
作者: 08miki08    時間: 2010-10-11 17:14

我都幾經常去深水?,但係都無見過佢!有機會真係要見識下!
作者: wmyandlcy    時間: 2010-10-11 20:02

阿叔值得我地尊敬!
作者: msvs    時間: 2010-10-12 20:49

作者: judy    時間: 2010-10-12 20:53

我也沒有這個勇氣~真希望那一天可以走出門!
作者: peggyh    時間: 2010-10-13 13:50

我在深水埗都見過他多次,真是叫人佩服

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0