標題: CECI 新鞋 [打印本頁]

作者: CECI    時間: 2010-10-15 01:49     標題: CECI 新鞋

一對BOOT仔咁多啦! 再咁瘋狂購物法, 租多個倉都唔夠擺!
  V7 ?, J% I+ n
- J, U2 @: o4 j# f對BOOT仔係扮晒金蛇皮, 仲可以反上0黎反落去ga幾好玩! 姊妹們這好睇嗎?8 n& M' `- j& F# z$ R; V
) E$ B# t. ]# {# b
作者: iamonheel    時間: 2010-10-15 01:57

幾靚. 不過短boots幾難襯喎.
作者: CECI    時間: 2010-10-15 02:03

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 01:57 發表   6 g  D" t" z- \% _8 t9 ]
幾靚. 不過短boots幾難襯喎.
+ O: M: O1 D) R
: z* Q/ {, ^) `# P( V( d7 K7 G
係呀! 著住條老牛扮0下形師奶先! 這可行嗎! 如著裙的話真係幾難襯ga!
作者: max12iu1232    時間: 2010-10-15 08:03

好靚bor,!
作者: peterchan01    時間: 2010-10-15 09:47

或者襯貼身牛仔褲應該都可以
作者: 心儀    時間: 2010-10-15 10:07

CECI姐果隻倉一個月係要400幾蚊?
6 A0 O; R( J' }6 ~" l& K一千4000蚊都幾係野
作者: davidho    時間: 2010-10-15 11:48

我覺得對boot好有型格呀!
作者: CECI    時間: 2010-10-15 12:24

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-15 10:07 發表   
' R+ B: j6 ?  d. DCECI姐果隻倉一個月係要400幾蚊?3 |7 e  Y9 x' d: S" q7 D
一千4000蚊都幾係野
+ R# q7 X8 F5 K0 r7 ?9 f* G, m) Q; K7 ], D& I2 O
唔係400幾蚊呀! 係800蚊正呀!. o" K7 J5 F9 Q, j

' F: f6 @0 E) S9 [# \$ }8 q) N[ 本帖最後由 CECI 於 2010-10-15 15:07 編輯 ]
作者: iamonheel    時間: 2010-10-15 12:30

800 幾 per month 吓話, 幾大, 邊到邊區.
作者: Terry220022    時間: 2010-10-15 13:04

CECI都應該有好多衫喎
作者: CECI    時間: 2010-10-15 15:08

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-15 13:04 發表   ) N' P* C9 U' f2 I
CECI都應該有好多衫喎
7 k. w, m3 w% ?  ?  t- X( x唔係, 我仲有其他0野擺0者!
作者: CECI    時間: 2010-10-15 15:11

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 12:30 發表   . q5 @2 T3 j% A2 V) A; M
800 幾 per month 吓話, 幾大, 邊到邊區.
$ z/ M7 P  E4 C4 i
Mon姐, 係天后區0既香港儲物室. 160立方尺! 係咪好鬼貴呢?
作者: iamonheel    時間: 2010-10-15 16:03     標題: 回復 12# CECI 的帖子

800$ 160立方尺, 見人見智喇, 鬼叫香港啲屋細咩, 不過你住嘅地方睇落都唔細喎.
1 H6 T: P4 p# e, C1 [+ @1 Z9 R, s9 J' d
我知道幾年前, 我附近有間乾洗舖, 佢話有幫客乾洗完啲衫入倉嘅服務, 不過我未用過/ r* t9 I+ g+ q, @, b! N8 x/ g( ]
for 啲冬季衫羽絨被舖就幾好, 好似唔貴, 幾佰蚊擺一季幾個月, 當然唔可以隨時任意攞出嚟啦,' ]3 Y4 K, v$ q5 L; U
不過依家唔知重有無咁服務喇.
作者: CECI    時間: 2010-10-15 16:10

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 16:03 發表   1 m( y8 ~, m% G1 `
800$ 160立方尺, 見人見智喇, 鬼叫香港啲屋細咩, 不過你住嘅地方睇落都唔細喎.
4 t' t8 P$ q5 |4 {- W; a1 y+ R, A- e/ D" M3 x3 R
我知道幾年前, 我附近有間乾洗舖, 佢話有幫客乾洗完啲衫入倉嘅服務, 不過我未用過
. i" N2 o/ B" r! b+ S! D: ?& p/ Yfor ࢋ ...
$ x) L& [: p* X9 S

; d3 t! P7 n5 {7 {& F& s香港呢邊係貴d! 同埋一間公司唔同區收費都唔同! 冇理由唔方便自己ga! 同埋一樣Size葵涌就平啦! 但就山長水又遠兼吊腳! 真係車費都起返度!
作者: iamonheel    時間: 2010-10-15 16:36

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 16:10 發表   
% ?- e7 s, \2 l, A6 M. w7 z  S
; U9 v2 r1 f6 i3 C
$ B1 A4 c) ~9 |6 Y+ [香港呢邊係貴d! 同埋一間公司唔同區收費都唔同! 冇理由唔方便自己ga! 同埋一樣Size葵涌就平啦! 但就山長水又遠兼吊腳! 真係車費都起返度!
: R& W2 h. }$ d, i
5 d+ P$ \9 N" f剛剛睇佢個網, 天后成 1200$ 160ft3, 係 4x4x10, 好似重係開 office hours.
+ C$ b, {/ Y* N" f4 \" d1 R
! H  \% }3 v: x  }- H, S* Ehttp://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/tinhau.html
; \6 M; i1 ?. D- C) I
9 L, V' c" I- \+ g$ r! w" K0 y( }咁我個朋友以前租尖沙咀套房, 約 15x6ft, 3000$ 真係唔貴, 咁環境當然差啲, 周圍印度人, 不過尖沙咀去邊都方便.
作者: CECI    時間: 2010-10-15 17:09

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 16:36 發表   
/ x. Q4 X* L! J; ~7 V- e$ }4 J; E, @1 t* g

* X( o/ J  R# q% `+ V( s4 h剛剛睇佢個網, 天后成 1200$ 160ft3, 係 4x4x10, 好似重係開 office hours.6 H4 Y  {) J7 N# u' T

- ^0 k' O$ q% ?# Q+ ]http://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/tinhau.html3 E$ T9 D% L3 C/ w3 p. o

4 n  k3 _/ r: I  r4 o咁我個朋友以前租尖沙咀套房, 約 15x6ft, 3000$ 真係唔貴, 咁環境當然差& ...
1 N; W  L8 I* \% q3 k0 _
& Y) I# S( Y5 y! O3 T. \& i
Mon姐, 咁你話啦! 係咪好貴呀! 我係舊客先有咁0既優惠(差不多十年)! 照咁計間0野對我算係咁ga啦!  f4 t  E  `5 w/ I2 q. S& g
尖沙咀就唔好喇! 我驚比人"禁"住監硬0黎! 而且佢0地咁臭, 咪攪! 容0羊易好似葛民輝咁雞髀都塞得落ga!+ p/ s; B5 K* W+ b3 O8 V' @

0 |1 R. |! }. X5 Z[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-10-15 17:30 編輯 ]
作者: iamonheel    時間: 2010-10-15 17:37

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 17:09 發表   + q/ r$ C  W: h. E
' ^- ?, c! o' l% j* h' [0 h
+ n! Q4 ]( }4 Z5 f! F/ h5 M
Mon姐, 咁你話啦! 係咪好貴呀! 我係舊客先有咁0既優惠(差不多十年)! 照咁計間0野對我算係咁ga啦!
' `/ n0 _5 H# x尖沙咀就唔好喇! 我驚比人"禁"住監硬0黎! 而且佢0地咁臭, 咪攪! 容0羊易好似葛民輝咁雞髀都塞得落ga! ...
2 }% H+ D& t0 n3 _" s( b  O
+ S! [' W1 d% q6 H& h; h$ ^  ~1 e
其實啲印度人幾有禮貌, 我講真, 比香港人warmth, 有講有笑㗎, 啲小朋友又好可愛 & B. h- g7 D# q. J3 x4 J+ m# ~8 Q; G
差仔BB真係超超超超得意 * D, V+ b/ i2 p- S: A! _9 n! E4 ~

- M' m5 a; r7 P& c佢哋係煮飯時, 味道大啲啫. 反而個香港人包租婆衰格又八卦, 水電費亂up亂收.
7 i/ d5 d' l! J9 m% V1 M% m2 E1 [; m5 H: g: C  f* U3 z
再講呢個倉, 以我記憶, 係香港島北真係無alternative, 中環,灣仔,銅鑼灣直掃落去,
5 ]) I% t: o" E+ r9 n# Q- h' l應該真係無啲咁嘅工廠大廈, 真係鰂魚涌,柴灣, 香港仔至有. 優勢就係錢, 無計
作者: CECI    時間: 2010-10-16 04:21

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 17:37 發表   
# G# B& S# I1 q) ]& {9 q) [! s& p/ Q/ X' ~8 |! j

; X) ~7 Z2 Z1 O其實啲印度人幾有禮貌, 我講真, 比香港人warmth, 有講有笑㗎, 啲小朋友又好可愛 7 x* l& ?: p$ `' `" O8 e  B+ W6 F
差仔BB真係超超超超得意 : q- t9 {. e7 s. U

2 g  i! o5 _- K5 A6 ^3 Q4 n; j  L2 x佢哋係煮飯時, 味道大Ú ...
/ f3 e( z9 \7 m- G" I0 {) K
0 q8 O, P" g) Q; O
我都明! 我想講係部份印度人! 我唔係怕佢0地陣味! 因為小妹都非常鍾意食咖哩! 因為啊媽由細到大都同我講"d亞差係特別咸濕0既"! 因此有這先入為主的看法! 其實我唔係比印度人攪過!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-10-21 13:31

清一清d衫啦
& L: P; l# _/ C) o對鞋係a記買架?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0