標題: 又出師不利喇~~唉 [打印本頁]

作者: West    時間: 2010-10-16 01:57     標題: 又出師不利喇~~唉

今晚開完OT諗住去拜訪下TOMATO , 去到差唔多九點十左右佢收緊舖 , 結果又買唔到 , 我打算聽日再去過 , 但係唔知咩時間去好 , 有冇人可以話我知
作者: wadee    時間: 2010-10-16 02:04

簡單一句
0 b" l2 y, v! ?% }7 |' N4 j9 ~TOMATO的開門時間
作者: CECI    時間: 2010-10-16 02:06

校服收藏者快d比TOMATO個電話號碼或者幫啊WEST打電話去TOMATO啦! 所謂助人為快樂之本呀!
作者: West    時間: 2010-10-16 17:55

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-16 02:04 發表   
, T6 s, i% ?# [5 u, s/ x# V8 g& G簡單一句# L5 k& n& J3 u* O7 R
TOMATO的開門時間
1 e7 t) O' Z. n9 h# v
請問大約幾點鐘
作者: pk108    時間: 2010-10-17 00:21

九點十咁早收,個場好静Woo 可以試試早二十分鐘入去揀鞋
作者: 校服收藏者    時間: 2010-10-21 13:29

tomato:23444066' L' i  D! G4 |
其實收緊鋪都可以入去睇架
' \) a9 e8 r: _前排我成日落去搵佢地傾計
* \/ ]- t6 Z$ e( c0 `' y9 N次次都成10幾先走(應該話傾到拉閘)
1 \8 U! K- C9 y0 k3 {佢地開11點2 C8 F8 y3 y! K9 v5 T& z; r
佢地話如果夜左可以打電話落黎去留人等你地  T; Z1 f) y( V& _+ ^: ]8 t3 W7 q4 i' D
' P1 B/ y1 y1 C$ T. l
% I1 o; p3 P9 h) p$ ]3 T- {
. s9 I* l+ N5 @4 I
p.s. 如果大家怕入去既話,我可以帶你地入去架
& A% T4 m( D; `9 r2 w; r
6 B$ S( N7 ]/ z% g4 Q$ q7 ?- C3 \[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-10-21 13:37 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0