標題: 今日去左買boot [打印本頁]

作者: template03    時間: 2010-10-19 02:08     標題: 今日去左買boot

好似前世未shopping 過咁
; k0 n/ i1 K% O9 [一次過買左兩隻boot 加一隻婆仔鞋; L2 n( z7 A, O8 @- d
雖然係鐘意...: J1 U8 L2 f; H
但發現自己買野係好唔冷靜 ... : C, d/ H' ?) d
$ w: ^: F4 C% g3 d9 {) A0 `, K
遲d 有時間post 番d boot 俾大家睇
作者: CECI    時間: 2010-10-19 02:48

通常CD係唔會點冷靜! 我咪係其中一個囉! 5 {7 p  A% ^. I- i, ~  i
一出糧咪傾家蕩產係咁Shopping囉! 個個月頭都不斷瀨0野!
作者: calvyn.tsang    時間: 2010-10-19 07:41

wait for your photos
作者: iamonheel    時間: 2010-10-19 07:56

有戰利品照片最好啦, 都可以講吓經過呀, 邊間店舖, sales點服務等等
作者: max12iu1232    時間: 2010-10-19 08:52

我無$shopping,不過一有$ 就好crazy
作者: 校服收藏者    時間: 2010-10-19 10:35

我前排都係咁/ {; B# l' H+ J/ s6 v& ~: x
一見到女裝就買
! V9 f# J7 n% b: q: K5 s" g( r攪到成屋都係+ @9 R- X; f, s  d+ K, c8 b
買女裝仲多過買男裝+ W" z5 Q+ T4 p8 \9 S* `
而家我睇定d先買' w" z5 V' o2 H& C5 l" e
不過開始轉季
9 _" c% |- }! p% ?7 m都唔知點攪
, E/ P# \/ C8 Y, b+ U又未買新衫8 w) Z2 E1 A, P$ P
點算?
作者: Terry220022    時間: 2010-10-19 21:51

小妹都係控制唔到自己ar
作者: wadee    時間: 2010-10-19 23:51

快些放相上來分享吓; c0 L- l4 `$ @0 s8 K
我對boot都好有興趣
& J# o0 }% x3 f不過我想話你知% n0 k* C. |9 G! {$ w* P1 o
鞋係一雙的
' B5 C3 E8 V% e; E" k4 \$ a/ u買兩隻有用 買一隻冇用的
, C/ k3 `% X0 c+ A除非是........ ' o9 \9 B: @0 }1 g
那我就要十萬個對唔住 我不是有心的
作者: ktkt12345    時間: 2010-10-31 20:11

其實我都有d,我而家都已經有3對高跟長boot,但係喺淘寶網見到一d新款既boot,都會搞到自己心思思~
作者: kkmonster    時間: 2010-12-26 12:34

i tried that too
作者: yoda0806    時間: 2010-12-26 13:45     標題: 回復 2# CECI 的帖子

所以咪搞到之後日日捱面包,變成咁瘦囉,係咪?
作者: 8247551020    時間: 2010-12-30 17:03

可按 Ctrl+Enter 發佈]  預覽帖子  恢複數據  清空內容

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0