標題: 今次早左4個鐘 [打印本頁]

作者: 13530386    時間: 2010-10-25 01:04     標題: 今次早左4個鐘

hehe 又落完街街, 好熱呀, 又好high. V2 F# p  Q$ W# B0 ~
今日係白色OL shirt + 黑色百接裙 + 直紋黑絲" y; o0 E  w" N( R# Y
由於早左, MTR都未收, 我大膽甘行左落去, 不過就冇搭, 費事去甘遠啦3 ?9 G5 D4 Q- W0 r3 S. w
行左一陣條裙條帶鬆左, 我行埋一邊搵個位綁番, 點知綁綁下後面有個阿叔行出來, 比佢嚇親.....9 J! L2 i% K# c
睇來個妝化得麻麻啦, 我感覺到途人既奇異目光.... 感覺姐, 我冇帶眼鏡, 睇唔到' I$ ?. y- M9 |
真係好想做lasik, 方便好多
" g8 @$ p. O  n; R
5 }; w4 P. E3 Z+ M8 p* E冇相呀, 條街太多人 haha
作者: CECI    時間: 2010-10-25 01:12

Mimi冇相真可惜啊!
作者: tteeaa    時間: 2010-10-25 01:14

我諗你一定著得好靚啦~我都好想要一套OL套裝...
作者: peterchan01    時間: 2010-10-25 10:19

That is a good experience already, keep it up9 C$ A% C! B# n. @
U motivates me to cd and go out :)
作者: Terry220022    時間: 2010-10-25 12:00

姊妹真係超勇敢ar~
作者: sexol    時間: 2010-10-25 13:36

姊妹真系勇過的清兵啊 有相就好啦
作者: 08miki08    時間: 2010-10-25 17:33

加油努力呀!
作者: banana0525    時間: 2010-10-25 17:34

可以係屋企影埋架@@
作者: 13530386    時間: 2010-10-25 19:48

我既目標係再化好d個妝, 搵日請假出去玩, 旺角/尖沙咀, 最多人既地方都唔怕去(唔怕比人睇穿)
作者: gourment    時間: 2010-10-26 17:20

搵日約埋一齊出丫...
作者: wow    時間: 2010-10-27 00:24

e個時候又冇得去wc搞先煩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0