標題: 好開心ar﹗ [打印本頁]

作者: 1011025    時間: 2008-7-7 23:28     標題: 好開心ar﹗

聽日school表演,我要反串做女仔。, n% w* b' ~7 n8 f% I" X  n
終於可以光明正大咁著裙比人睇la﹗
% j1 H3 u- \- H好開心ar﹗為左咁,我仲特登買左條新裙著tim﹗
作者: simeilo    時間: 2008-7-8 13:07

恭喜你啊~甘你仲着唔着C袜啊?
作者: applechoi    時間: 2008-7-8 19:28

好事o黎ge......, E4 ?# [5 M8 z( e- w6 C4 l
祝你 Good Show!' F4 G( i, I% r2 N  R  e0 z
記得post相wor
作者: yingkit2008    時間: 2008-7-8 20:02     標題: 回復 1# 的帖子

你就好啦!恨死隔離喇!
作者: cdtv    時間: 2008-7-8 20:53

當當正正著埋裙同絲襪出黎' u, k( r' i: a1 F# v2 X! W
好正呀
作者: angel    時間: 2008-7-8 22:18

咁 Happy
作者: mmlee    時間: 2008-7-8 23:05

你咪好lor =_=
* E  V% @* q/ |& T7 g% e9 y我地根本無呢個機會
作者: candy    時間: 2008-7-8 23:11

恨死隔籬咩~~!!!!!
作者: 1011025    時間: 2008-7-8 23:33

arm arm做完show番到屋企
3 ~( m4 U  g/ _! P完滿結束﹗
  W+ g! G4 x) t2 f  n不過可惜我太忙,無影到相
4 F  s3 h4 T( B6 o9 V5 P鬼叫我係director兼演員咩﹗
- D: k9 T/ h+ e4 x( [+ k不過個刻真係好興奮,我可以光明正大著裙示人﹗完全唔使理其他人目光,
, p* I# [1 y- U! r) ~3 U老實講,個一刻我真係好放﹗
) x4 @" r) W) m0 m" o雖然無著絲襪,但都覺得著裙ge感覺好舒服,好正﹗9 e  ]4 U) H. g* l  ^0 Y
我開始愛上著裙﹗我諗著埋絲襪個種感覺應該仲正﹗
- u& F& x* Z% t0 ?4 j條裙我仲keep住,搵日一定要試下絲襪+裙,睇下咩感覺。4 }! ~' |* y9 a8 ?7 S
" e! c6 h7 x- ]
作者: ringo2ph    時間: 2008-7-12 12:01

著埋絲襪一定正過只係著裙
作者: nana3058    時間: 2008-7-21 14:12

真好 人家也要拉 都只能在家裡穿裙子 好想穿給人家看喔 人家也要 我也要~~~
作者: khman01    時間: 2008-7-21 19:02

正 我都想 但冇乜可能呢
作者: wck    時間: 2009-2-6 23:04

可以理直氣狀咁去show....我都想呀
作者: chao1234    時間: 2009-2-20 17:27

你就好啦 我都想呀...
作者: 『舞』    時間: 2009-2-21 02:24

咁大家睇完有冇咩comment呀, 會唔會有下一場表演先?
作者: 校服收藏者    時間: 2009-2-21 03:56

真羨慕死人啦5 h$ M8 C: {8 K: H
堂堂正正咁著出黎8 k( m; H% p- {- @8 Y6 l
如果加埋絲襪就完美啦
作者: newhalf    時間: 2009-3-3 02:44

恭喜恭喜,機會難求

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0