標題: 脱毛機 [打印本頁]

作者: 公主    時間: 2010-10-29 18:46     標題: 脱毛機

sensepil宅光脱機各位姊妹去Yahoo搜搜
作者: 13530386    時間: 2010-10-29 19:04

我留意到, 呢款係咪最近Roadshow賣廣告果隻 ? " c; p' D. ?6 ?8 ^  `' K
幾千人wor.....
作者: Terry220022    時間: 2010-10-29 19:14

好似好好用咁喎, 幾錢ar?
作者: 公主    時間: 2010-10-30 00:29

四千八
作者: CECI    時間: 2010-10-30 01:00

可否介紹0下呢? 用後過程及結果如何? $4,800如果效果好的話, 其實脫毛膏買多幾年後, d錢咪差唔多, 效果好即時有返起度的話, 什麼也值回吧!!!
作者: wadee    時間: 2010-10-30 09:12

$4800會唔會貴咗D
作者: CECI    時間: 2010-10-30 14:31

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-30 09:12 發表   
+ c3 A+ v- y0 P, l, p% t$4800會唔會貴咗D
" t5 W, Q! J, [: D" `* y0 h
Wadee兄, 如果部機係得的話,長遠計應該起返度0既! 就係唔知呢部0野O唔OK咋!
作者: 13530386    時間: 2010-10-31 00:55

youtube有幾個人評論過效果, 係好, 但唔係永久. 好在生出來果d會幼細好多, 但用完之後一定唔可以哂 (主要係腳毛就冇問題啦 hoho), 用之前要shave左先, 唔係會燒膿d毛
9 M( t/ W8 Y4 p) r8 \4 ]# ^cost wise 就要計一個燈頭用到幾耐啦, 換一個都幾甘.  就好似projector唔貴, 但係幾千人換個頭....
作者: CECI    時間: 2010-10-31 03:52

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 00:55 發表   2 b' u/ L7 \3 S9 Y# N
youtube有幾個人評論過效果, 係好, 但唔係永久. 好在生出來果d會幼細好多, 但用完之後一定唔可以哂 (主要係腳毛就冇問題啦 hoho), 用之前要shave左先, 唔係會燒膿d毛/ b+ y) j! ?) _! y0 c  i3 ?
cost wise 就要計一個燈頭用到幾耐啦, 換一個都 ...
2 L6 O/ _+ c0 d# a! O3 V. P
Mimi講得有道理, d後下0野都係好重要0既因素!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0