標題: 沒想到睡覺也會出事呀 [打印本頁]

作者: 1388    時間: 2010-11-5 15:09     標題: 沒想到睡覺也會出事呀

唉..
# P% h' S! S% |9 `/ n2 ?% A5 Z作夜我如常地著校服瞓呀..4 W+ S& H1 @" f3 Z( a
瞓到朝早../ [) h& X& X- Z6 p
可能係我負被..9 c5 J8 T) k0 ]2 ?( h  r( N
比我呀媽發現我著住校服瞓
) i7 B  D+ X4 J/ V. n) l跟住我父母就捉住我黎問話....1 ~# D" i$ S3 s% W! ~+ k5 Y" m; b
話我心理同生理有冇問題T_T
+ X5 f! E4 ?: P. G我e加都唔知點算好....& j0 E5 h. f0 u5 D; g0 K
唉...
# h* E' j5 P7 k. K1 V$ k真不走運呀..., J% D; G9 o$ T3 v+ j+ ~2 T
重要係比佢地發現套華德中T_T
" |7 G; `/ t# _; [% }我本身7點幾就起左身架喇..
! I  t' T2 ^% S2 d# B1 [個時我重可以換衫..  k9 c. {) u# g! |5 D8 A+ r
跟住我就諗住瞓多陣啦..
- F. M% W% i" O6 Y% k去到9點幾..4 V7 e5 I4 A. e& [0 L
我父母就開左我房門..' Y1 {8 q2 T+ L
佢地重係廳到..
2 Q+ B% h( U' \; t* }% X% M" Q( Z我唔敢換番d衫..
) \! O, ?2 L8 _0 b% X- H( W5 k3 N點知好衰唔衰..2 W- r. K2 ]  r1 c+ n
我突左件衫領出黎T_T_T_T_T_T
# |6 L& S8 O% P1 U/ W1 E我好怕我老豆會將件事搞大...
2 @* \1 K' E4 m* v" Q' N) F* q我重收埋左其他4套
/ G; i7 V5 B  ~" N; h0 c都唔知點算好..
( g/ g0 A! K+ _( D3 D8 E- I佢問我點解要買套衫番黎..- X! h  [; |$ b6 ?
我個時冇辦法..5 o+ M  L* V  u7 v6 l* `% A) U
答左佢係想了解女性多d; q1 f4 x9 I( E5 B0 o
佢再問我...
3 F2 k. K3 ^9 l/ H6 s% e% t我就屈左我一個同學..
5 D' P. z: N- i5 m8 ~2 z話佢指我對女仔了解不足..0 _) C' L8 j4 k
我怕佢真係會去學校問T_T_T_T
  n+ ]8 q6 u* [. B& b" Q( ]重將件事同D咁既社工講T_T
7 d! ?4 T$ ~" J3 A" H咁就大獲喇....- {9 g2 ]! u' M  t2 b1 T
& B- m" _( w0 q% z
誠招姐姐幫忙接一接戲...可以的請盡早PM我
; I# h' ]0 s& _8 w" x5 opm中留個電話..* z- s, l  z( y: U6 y- I" g
如果要我打去的話..
9 N2 d2 ?- ^8 d! l就說賣了一套二手衫比我- z5 G0 p3 M$ Y! A% s- F4 I
(該套是華德中的校服裙)
  W- h% l& s& O2 U應該知道是怎樣的吧
; ^3 G; {+ t: ]  P9 a說是價值$150的...5 O: p& ~  h& p% @" x% U
在大圍MTR面交的...
8 v$ K# W/ A7 V並說自己姓張的..
- l+ M5 P: ^& mbtw 真的要9 r5 [8 w: Q1 N7 E( }* y
5 G; t  m. w2 D( e# ^- K! g
希望有姐妹可以幫一下忙: H0 W' N6 V6 ?1 S% f& `, }
盡快吧..
7 L9 q# W& s6 j4 J6 o8 d6 ^我不想再把事情搞大...& d, Q* s0 U  |- Z
我媽知道之後$ ]  N; G% v9 o* E
整天用把變態二字跟我說話呀..5 P  a  Q* r# p0 m8 Z: @6 O
壓力多到要崩潰了& x; d, B/ ^, \* d7 O) m

- z9 {0 g" P5 Q+ y8 d[ 本帖最後由 1388 於 2010-11-5 15:37 編輯 ]
作者: 心儀    時間: 2010-11-5 15:50

如果屋企人唔接受其實真係唔好做D咁高風險既行為3 V+ [- H5 m8 N8 [, _. V
應該係自己控制得到既範圍內才CD
0 E* R0 h. Z  S& e1 D8 P! V7 v1 u9 R( U想問樓主幾多歲呢?
0 n" N+ ?' E/ P8 l其實到呢個地步我覺得不如照直講你有戀物傾向
: z& T% s  h0 m9 ~/ T4 J/ d話比佢地知其實呢個世界上有好多呢D咁既人存在
, J" U8 K- A% A0 E/ v8 G6 O係一種嚐好或者抒緩壓力既方法" k( e* y& N% {
亦承諾他們只會自己閂埋房門既時候玩
* ]% k5 f( O$ }9 o. Y4 P6 z: M唔會影響到任何人
作者: 1388    時間: 2010-11-5 15:56

其實妹妹16歲..../ k) Y$ U" \5 ]# E5 ?8 ]
唉..  E6 A; L+ Y2 I9 i1 ?
我也想不到..
: [* v" s. ~9 P0 Q8 N他們會走進來看我T_T
. b: q9 J4 q8 z其實之前也試過很多次..
) g: [5 U! q+ b; [0 E# Q( S都沒有事情的呀T_T
. t3 @: ?. b! M/ H! ]# {# Z我怕他們不太能接受呀=3=
# p: U( j! U, I7 D, ~; G- Z他們都其實很古版的....
7 E2 ~& g: l( V" g5 Q8 C$ ^! |' Y佢地見到我著住校服..
  G9 G- e/ ?. c" R* U( m/ N- T都覺得我變態的說....
$ N# H- L5 B5 X# _7 M他們如果是通情達理的話..+ z2 k- S  w3 c" P/ N) S7 m
我就早說了呀T_T
, m7 `, p# k* P& q我沒有說自己戀物..! N+ N0 }- g; K) x) k9 |. |
他們就說要找社工..心理醫生等等..0 d7 D$ [0 H  t
要嘛說我變性..
" [- g- |$ p$ s9 y5 V要嘛就說我變態..- e; a% ^. Z3 d% a
真是一次足以致命呀
" v: I+ j$ g: Z再說跟他們說是嗜好和減壓.. 5 i" j& {: {2 H6 ?- j
他們真的會去找心理醫生給我了= =& k" {" W3 \6 b5 |
其他四套校服先不管呀...
; u7 t  t3 ?) m& G" L% @. ?5 i先要解決此事..1 m5 l" ]" o4 k- N  c& A. ^
再解決四套校服呀..) {1 m3 m' o4 n& L) M
一套現代6 J* M" @9 w4 ~9 x$ `
一套新法., t4 D( _. V9 q2 y/ \+ J  h4 s1 r2 E
一套德雅.
" ^, g4 Q+ E+ J/ A% {- }3 D2 ^一套馬祟的7 w9 j" l: _1 s: m4 ~( V) ~
我想我要盡快轉手了..
6 R& L$ w. H' o7 @有姐妹想要嗎??8 J9 Q$ x5 ~: r6 }$ P+ `
上圍37 腰圍34的
: e1 U4 w6 ^3 R: J7 o' h馬祟的42上圍 腰34
( h* [3 c) h& c  I1 C馬祟可送...
0 L) D$ k3 T2 Q其他二手的..0 j* E+ g. O& B3 O3 ^
想要的@我msn傾價錢..
6 ~9 {' M! a& N[email protected]
1 J! u- R& I( T5 p
& z2 D$ q4 M4 l9 V  ~[ 本帖最後由 1388 於 2010-11-5 16:06 編輯 ]
作者: 心儀    時間: 2010-11-5 16:08

引用:
原帖由 1388 於 2010-11-5 15:56 發表   
4 W5 y/ E4 v2 s% m- F其實妹妹16歲....
; o' I: D5 G& Y' u) b% a唉..3 j2 K! E1 t! ~; }7 h
我也想不到..( @- f' Z. t5 Z, g5 b4 O# u) |5 w
他們會走進來看我T_T' x% y3 m0 \& J2 V
我怕他們不太能接受呀=3=6 i3 f0 a, m# z4 ~
他們都其實很古版的....
( u5 E, K6 B4 A. n% T5 b佢地見到我著住校服..
5 s/ _- V$ M, e( z& i  \都著得我好變態的說....6 N7 H6 r! j3 d% N) V! {  v( R7 c5 h
他們如果是通情達理的話..5 S3 B2 R3 b1 {6 F3 R1 U6 x4 {$ U
我就早說了呀T_T
8 r" q5 D) ?' A# x1 Q我沒 ...
* X5 m. Y% @3 b# d  ]心理醫生社工是沒用的" w5 S. J- _+ r; d$ ~
你覺得如果真係去見呢D人3 s; w7 H  @0 y9 z4 E, |/ |( a
你最後會放棄CD/戀物嗎?
8 y+ d4 N! z, G0 x! \CD戀物是沒辦法醫的; g6 K  z! d/ {/ @
要好的時自然好
0 D" {; M' d  s9 l; ^* b( u) @; B4 }不好就看什麼醫生都不會好
( G0 h$ Y* F' ]  \4 x
) R6 }# X0 X$ a其實好簡單
1 X( `6 L- @- B3 \& t- j4 R接唔接受係一回事2 f6 N$ h3 y4 l, }9 y
但係你可以令佢地去理解/ l3 E% B# X% l3 B1 G/ Z
就好似呢度大部份會員咁
! n5 l# N4 O% q9 A未上到HKCDTV之前覺得自己鐘意著女裝好變態
4 `* R% w7 m% L: t  ~! C成日心裡都係度諗自己心理係唔係有問題' q; V/ \8 F1 }' |4 x. E  c5 _/ S
但當你知道原來呢個世界上有好多好多人都同自己一樣
, @# k1 [) B0 j4 W! @9 P想法就自然改變了
4 \* n& j: I# M& P4 U9 m5 Z最重要是出發點是健康的8 P: C: c! Z+ V3 ?0 s2 P

A7 c. j) E. y) g/ o$ k0 M; i) q+ n: ?我識好多人都係
. {; [! C6 l1 U6 r. V4 [, C" P照直講,佢地未必認同或接受0 i" y2 i8 g3 p. [" R2 s" B8 ~
但係好多最後都會隻眼開隻眼閉
; u% ]3 u# a2 O8 g2 ?+ w不再抗拒
" d# m' Q# H/ `) o" {呢個時候最重要就是溝通了
( a. @5 A  C* p! p- E( P8 S* A' a8 q( B$ Q
有時候或者由心理醫生的口中去跟你家人解釋這個現象) u8 ^) C6 b4 M# Q4 h
會比出自你口好
作者: 校服收藏者    時間: 2010-11-5 16:16

校服我可以諗諗喎
作者: CECI    時間: 2010-11-5 16:20

1388妹妹, 其實16歲還很年輕啊! 呢段時間無謂令到一家人彼此難受是嗎? 我個人建議, 你應暫停CD或戀物! 這也不是心理變態那麼嚴重! 只不過在這階段暫停, 對大家也有好處, 二來亦可看清自己的心底究竟如何, 再在未來決定什麼! 反正, 到現時為止, 你的經濟仍未獨立, 等到將來有經濟能力時再決定是否繼續參與我們姊妹的行列亦不遲啊!5 e) t/ H9 A2 m5 v% z
如你有興趣, 其實仍可繼續上來留意及了解這裡的一切! 大家分享心得, 咪唔會脫節囉!6 Q) O4 c2 \# h: L. c) Q+ i7 m
至於你本身的珍藏, 可以有Locker的就找個地方收埋佢, 或暫寄存0係你知情人士家裡, 等風聲冇咁緊時再想辦法! 我當然明白有些事物係掉了或變賣後係買唔返0既! 但無奈地辦法係要繼續諗ga啦! 祝你好運吧! 記住唔好心急, 今日唔可以0既事唔等如明天不可能! 不是嗎?( e1 h& A$ X& X

作者: wadee    時間: 2010-11-5 16:39

放心啦: O( a% s; K3 `; N2 Z$ V. W6 c, b
唔會有問題5 i: H/ E) j/ P8 p
他們此終是你的父母
作者: 1388    時間: 2010-11-5 17:30     標題: 回復 6# CECI 的帖子

我也正準備這樣做呀=3=4 N9 Y$ E; d% ^# C3 e
奈何沒有所謂的"知情人士"
( X6 l( B; d  [8 {3 I唉..  j8 a! @" l( x4 W, N" E
算了吧....' Y5 c& n5 u9 f# G( l
暫時放棄一下..
* P: I, ?8 `. H( m5 s可能對自身和家人之間的關係有好處...& g$ ^: ~$ L. A4 X2 G
可憐的是我d校服重未滿月 , b' W. R0 Z5 t
---------------------------------------------------------------# e" I. X* h& j! H
現時最需要的還是善後工作吧...
( C0 f2 C- m6 k( R我生怕我老豆真係會打去比所謂既"賣家"查...
( Q5 h: O( h; I) |; ^2 U& m我有冇講大話T_T
' I  J# w' M1 ?# ~; s* ]既然成事實..
+ m, Q) Y  n6 C7 s就要安然接受...
8 l# h3 Y' ?$ V6 }+ o. ^1 u8 z我老豆可真是個麻煩鬼
/ ]' A1 N1 @" L/ A# E. Z如果真係嘈到去學校到我就大獲=3=
+ @3 p: Z- i, W* K, Z有沒有姐妹可以幫忙交一交戲呀??
作者: JG5446    時間: 2010-11-5 17:42

交戲就難少少
' j8 S/ s4 J7 z# _& d但睇落妳都係住係沙田左右
9 ^1 {* ?% C% P$ e! h唔介意既妳果四套校服可以擺住係我度先+ E8 {0 f: L6 t4 W3 k) ?
咁當然我會收翻少少租金% S- z6 u2 f4 e5 i9 ]
但最長只可以擺兩個月
作者: 1388    時間: 2010-11-5 17:54     標題: 回復 9# JG5446 的帖子

我決定左喇...# e' A3 z3 Q0 k$ I; y4 ?
都係停止cd好..
- ?9 r2 [1 r3 ]2 {d野會轉手.6 m1 s+ A2 C' _0 ?, K5 l
如果你有興趣既..9 ^$ _- h  F5 h; t  A$ s
我歡迎你pm我=]
作者: mercury1    時間: 2010-11-5 22:31

你真的要同你家人會去睇下心理醫生
% Z- O8 V, V2 x等家人了解到你的需要和興趣% t; _  w; c' f
去同心理醫生講.,貪靚同貪玩有冇得醫呢?
( z/ Q8 l6 u0 S3 E+ cD校服咁靚,.醫生你唔覺咩?
7 F% B9 F) H2 v. K5 O, C我好貪靚,.而男装又好普通
2 F9 |2 L. p: Z6 e; t" V點解女裝D衫咁靚咁多種配搭+ N2 O1 ?) e; H, y- k
.................................
9 S$ e- H4 R- l* w7 `之後個心理醫生會同你家人講,.你係正常, {' ~( E- e5 F4 [+ C
只不過係貪靚同貪玩.,.,.,唔洗醫
6 ?- x; }' j3 \2 z) |再應成家人只在房裡玩不會影響你地
作者: mmlee    時間: 2010-11-5 23:58

換轉係我, 我一定lock住房門睡覺 ! F0 J: y" ?; B8 Y3 R) e" Z8 q$ ?
(當然大前題係要有自己房la, 不過佢地用鎖匙開門又另計)
: y7 |+ S3 v: x其實呢件事可以話係樓主既疏忽+ a6 g1 E; c0 A0 w" G0 I& ^
連咁基本既保安措施都做唔足
" \) W7 r# u  G2 ]/ ^, ~雖然我理解每個人屋企上都有唔同限制$ D0 k2 R9 o& ~6 R
但家人的接受程度不可忽視
( x6 p! ~8 @; t8 X$ z; e如果佢地明顯地有保留
4 l6 b! y4 ?, g  Y2 z: I# [而環境又不許可的話
+ g* s. ~( a- b* b- M6 w樓主無謂做一些高風險行為......* G- v& p4 p: K/ j5 z' |$ l
不過呢d環境因素又唔係我地決定到的......所以都係it depends
9 G3 c4 y1 \% R' y* w6 x' T( `8 [- N# I
另外樓主既然穿左煲, 你點放走d野都係無用 7 U4 N) w; y- k- C  r
(聽講未滿18歲的私隱係唔受保障的, 件事佢點揚出去你都無符 )
3 i+ g( ?9 t- l7 L' v, P4 o3 v: q  _8 [. g6 D. V
作者: love健    時間: 2010-11-6 00:14

引用:
原帖由 1388 於 2010-11-5 15:09 發表   
; o$ R/ p2 b9 F+ @; W唉..) T* y. i. g7 i# o3 {. m
作夜我如常地著校服瞓呀..
7 T& _0 R4 D6 B$ H* p+ X瞓到朝早..
5 b6 u; w% p4 f可能係我負被..
0 X: n; l" M& M3 s, R+ i比我呀媽發現我著住校服瞓
/ K( ^% A' E; c3 g: B) V跟住我父母就捉住我黎問話....
7 m) r% k8 r+ }9 V/ w話我心理同生理有冇問題T_T( ?8 u0 }2 A: q- ?2 A
我e加都唔知點算好....
: q# I" K' b* f- v& o, P# e- [5 Y唉...
8 K( v- y. ]$ P真不走 ...
2 n" p) ^2 b( |$ E4 h; A
都真係好大鍋= =!!
! W$ R! w8 O! [. B我幫唔到你d咩`
# x' n6 a' I. `but~我深信你可以安全道過``十卜你```
作者: wow    時間: 2010-11-6 00:57

想知點同你交戲??
9 C' i; R. t  P  }因情況係我sell件校服比你$ Y' `' Q+ v0 S  I# H6 _8 z
咁你買返尼已有問題8 m, ?  m4 v. o0 c3 {% V2 I
話放比人都話好d
作者: 08miki08    時間: 2010-11-6 01:05

我覺得你唔一定放返d衫出去, 你可以搵人幫你暫時收埋, 等遲d再攞返!
作者: wfcheung    時間: 2010-11-6 01:23

而家先停止任何校服行為
- t( ?% r& _! I& R1 A( S等事情冷化先同父母私下傾掂佢1 m" M# }$ i! u2 C( [
我估你父母唔會搞大件事 (樓主表示佢地思想古板)
0 P: ?/ k( l0 T8 Y- y始終佢地都唔想俾其他人知% I( \/ P* I4 {0 y
; U/ i2 e! w. ~- f5 P5 M) `! J
可能你要有心理準備,以後俾父母睇到實一實
作者: iamonheel    時間: 2010-11-6 01:48

有人係屋企重CD, 重要瞓著覺, 高危之中嘅高危 " W4 y8 ~% c; q4 X
: e4 M( [3 m7 J9 N6 Y: u4 {
無晒credits啦, 依家再做乜都會受監視㗎喇, 收手先喇
作者: wfcheung    時間: 2010-11-6 01:59

坦白講,而家係要挽回父母對你既信任
; T0 i9 u0 s$ M3 J& f- S唔係點處理d校服
4 k: y2 r# V& C1 A" r建議主動同父母表達你點解會咁做" [- `) x( O, ^2 d6 J; t1 T
承諾以後唔會再玩校服,仲要長時間安守本份8 \! @: ?) X  q3 S% d5 B" e
可能3,5,7年
' S  f, f5 E) n8 ]6 Z就算第日你一個人鎖埋門,要今父母對你有"阿仔根本唔會再搞校服"呢個諗法) ^& [6 `% y1 _1 F  ]
係漫長既考驗,希望幫到你
作者: grilboy    時間: 2010-11-6 02:51

自己既路係由自己去決定既
作者: oenothera    時間: 2010-11-6 04:40

穿女裝時我會睡不著的
* z" Y: h; q) b; q( o( M/ U, c' _
/ B, y1 k) p8 F& V- x2 @/ U, K1 U回正題,我媽都反對我CD
! T" u7 A2 b, ~我也有說"對別人沒影響",我媽立刻說"對她有影響"
2 M& M0 i5 d+ f- o父母不會輕易放棄自已的孩子,以我例子,我CD的習慣已經有5年以上
; C3 {0 a3 t7 }7 Q1 p/ z+ p家人見都那些衣服都會即見即棄,但平時沒真的沒有多言' J  S: f1 f& i3 f/ {/ j. z
: _  ]6 E. }" y0 a( g9 [
不過你決定暫停CD也好,看看自己是否真的那樣需要CD" J! Y( s, W5 C
畢竟CD之路不是正路啊
作者: 妮高娜    時間: 2010-11-6 05:24

暫時放棄一下.. 可能對你和家人之間的關係有好處...
作者: 妮高娜    時間: 2010-11-6 05:29

引用:
原帖由 oenothera 於 2010-11-6 04:40 發表   
% [! l, I7 c5 U/ H/ o穿女裝時我會睡不著的
# L7 E7 }# \. c2 n* i2 a6 P
/ T) B* X- t' f回正題,我媽都反對我CD
. z1 `1 u, [# z7 E- T我也有說"對別人沒影響",我媽立刻說"對她有影響" ; C, U3 x. R# p! g9 @; V
父母不會輕易放棄自已的孩子,以我例子,我CD的習慣已經有5年以上- G9 R; j  Q/ V- ~
家人見都那些衣服都會即見即棄,但平時 ...
& b2 T( R! a& x  ~
cd唔係唔正路,只係一般人唔接受,只係一條不歸路....
' W- e$ P, g3 Q0 n愈想放棄就係愈難
作者: mmlee    時間: 2010-11-6 09:35

引用:
原帖由 oenothera 於 2010-11-6 04:40 發表   * c8 H9 n8 V# k, M
穿女裝時我會睡不著的
: @7 d) [, V8 G+ W4 b+ B; J
3 c; @9 y  Q/ [回正題,我媽都反對我CD
. ]5 \. t8 f. [2 c+ w9 l我也有說"對別人沒影響",我媽立刻說"對她有影響" & G, [8 ^: X* e# I
父母不會輕易放棄自已的孩子,以我例子,我CD的習慣已經有5年以上
# u! G" j$ M( t1 ~" J) J2 O; d家人見都那些衣服都會即見即棄,但平時 ...
& S; Z6 H; `: D5 I
cd係咪正路depends on people* S6 o5 h! t1 u' Z
尤其是身邊的人
0 T% M* o- r3 b2 G2 f* a因為佢地咩都做得出8 z1 m  h# o5 {. g) [

作者: FS6573    時間: 2010-11-6 12:19

我早就警告你們與家人同住的話千萬不要CD著睡覺。7 F) j9 p2 Z. A: \" o

1 Z5 A% A' J4 t1 ]! ~% r% f[ 本帖最後由 FS6573 於 2010-11-7 14:37 編輯 ]
作者: vivalive01    時間: 2010-11-6 12:32

發現左都冇辦法啦& U2 J$ }& A8 `6 |9 ]
4 j( g, ^- c, s
等佢地唔記左就繼續玩
) T4 C0 P% W# {& b5 j# v- U2 P/ D
0 t5 ^+ l& k3 ]對屋企人真係一點辦法都冇
作者: 1388    時間: 2010-11-6 12:42     標題: 回復 12# mmlee 的帖子

鎖門瞓的話會唔會更懷疑呢-_-"* M, T; K1 I5 U/ d% Z  t" D6 K

7 A0 ]; K; `0 J, v2 w) v回復 16# wfcheung 的帖子
6 W* w" F+ Z4 ], L5 R8 l1 u, u睇到實一實我又唔怕呀..
" E. Y. [8 C. Z- _4 L最怕就係唔再比飯錢我..6 r  I+ F( m2 R8 C; V
同埋問到我口啞啞
& d& @+ J! ^8 i" [; d$ f其實忍一排都冇乜問題=]; c- ~( {4 n. J( i- F7 `$ r, _

/ `2 l  N  O! V) C+ l2 Y回復 18# wfcheung 的帖子
. |; @7 d2 Y7 k9 b+ h# S8 u5 d$ v- X1 U
三,五,七年之後..
) K3 Q% n( w5 L; N我諗要自己一個住都阻左唔到既~_~
作者: mmlee    時間: 2010-11-6 12:51

引用:
原帖由 1388 於 2010-11-6 12:42 發表   
; L6 ^6 F. x( R# |2 Y' P鎖門瞓的話會唔會更懷疑呢-_-"% p7 R$ r( h+ V5 K4 K8 @! _% Z2 _
* M: f0 z3 l. X6 u
鎖門起碼唔會畀佢直接望到~~
) G5 F, ^' g  X, r1 Q佢想像空間多左, 最少唔會第一時間想起cd^^
作者: Terry220022    時間: 2010-11-6 13:43

姊妹乜咁唔小心ar, 而家唯有坦白同daddy mammy傾下喇
作者: uniformx    時間: 2010-11-6 18:58

可SMS 94520074給我,今晚22:00或明日可 與我相討及交流意見
作者: Jany    時間: 2010-11-7 14:28

引用:
原帖由 FS6573 於 2010-11-6 12:19 發表   % X+ g7 Q7 N( z8 k% m6 G' ^# ]
我早就警告你們與家人同住的話請不要CD著睡覺。
/ l: Y. B0 p# n( _CD睡覺 先危險,  u) x6 Y3 r3 B* b" ]
-  一來有時只想(盒)一(盒),但結果 目訓 著左~  g% e" D" C( }
-  有冇人番黎/入左黎都唔知, g: B& l3 j  W* T0 _
-  睡覺郁下郁下,露出CD時著既衫褲& g1 d$ h- V( j
-  有可能整污糟D衫~
作者: pingu142857    時間: 2010-11-8 00:39

我都有類似經歷4 i: A# B3 L6 K
不過家人冇再提起
' h" Q( C5 x* d! G( Y- i之後CD一定鎖門
作者: bobbt    時間: 2010-11-10 14:18

我有次也好險,家人回來時我已經把CD的東西收起來了,結果脫衣準備睡覺時母親突然進來,看到了我背後胸罩帶子印下的痕跡,問我後背怎麼了,我趕忙躲進了被窩,說是靠在椅子上壓的,母親沒說什麼,不過看她的眼神有些懷疑了,還好之後沒再提起過
作者: 13530386    時間: 2010-11-10 21:31

唉, 同情你既處境....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0