標題: 真係不自量力.... [打印本頁]

作者: 13530386    時間: 2010-11-9 01:31     標題: 真係不自量力....

買左件casual 既冬天衫, 見圖人地個韓國妹著得幾靚就買啦., w, c6 J. h" V) N$ f' d
真係不自量力, 又唔知自己大份, 著到成個大山婆甘.....   嘥哂....* E; G# N, h/ r( A5 O4 F% i) [5 o: {
今個冬天都係出去凍死嫁啦, 唉
作者: 心儀    時間: 2010-11-9 01:51

我成日都係咁 ^^
$ @2 S) i1 k& F; ~) Z0 T1 _5 K: h5 P買左返黎唔岩自己著
作者: 涼宮春日    時間: 2010-11-9 02:03

為了化解這個怨念
' z1 ^1 j$ z* H9 I5 u" r/ ^: `
( W) {% @+ B( N' P快把它送給春日吧!!
作者: ADA    時間: 2010-11-9 02:05

唉 我都試得多 件衫到手一穿
- [( |4 O, Y  j* Z+ {: _# `. q完全同示範圖不一樣效果  穿到不倫不類  
作者: 心儀    時間: 2010-11-9 02:09

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-11-9 02:03 發表   
# L, ], {" o+ I# ?9 I- ~( f為了化解這個怨念
2 r; R* O$ Q* Y
" `! ?- p" \+ C' f( L快把它送給春日吧!!
; x! s3 ]5 H% y: H/ d2 A
兩眼發光了
作者: CECI    時間: 2010-11-9 02:21

Mimi唔緊要啦! 唔0岩自己著咪放返出0黎囉! 在這裡又好, YAHOO又好! 如果太大份點解唔去H&M呀! 雖然唔係日韓款, 但係至少有得試同有大呎碼啊!
作者: vivalive01    時間: 2010-11-9 08:01

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-9 02:09 發表   
8 F0 t' `3 L$ @& o' S! V# V
0 V  l  g/ e7 W兩眼發光了
& T' L- a  [# b4 ~1 T0 c4 W# b- o  _* Q3 h2 o: m# M9 x
& g/ ]! J& ]" @, F6 M, C2 q
哎呀...我遲左
# a2 B# x1 I2 b7 r! D; l8 h2 g1 ^
人地都想要呀~~~
% K- R) V7 k! Q( l+ }" O
" A! A/ I$ O- j) h這個怨恨一定要化解
作者: iamonheel    時間: 2010-11-9 10:37

睇到件衫係收腳嘅, 呢啲針織, 如果少少貼身嘅, 其實幾顯身材, 女人腰幼 patpat 大就好靚, 腰綫唔覺唔覺出咗嚟, 好女人
作者: Terry220022    時間: 2010-11-9 12:01

唔啱就唯有放出去la, 不過小妹好少遇到哩啲情況
作者: 08miki08    時間: 2010-11-9 12:58

你無見過啱唔啱自己著先買咩?
作者: sharonlin    時間: 2010-11-9 14:59

H&M d 衫都偏埋一面....想搵好大碼o既 suit 果d, bin 好呀?
作者: butterflies    時間: 2010-11-9 21:21

唔駛無心機, 呢個唔係剩係CD既問題, 好多女性都一樣, 見到model著得好睇, 又或者試衫個陣sales讚多幾句就中招
作者: iamonheel    時間: 2010-11-9 21:37

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-9 21:21 發表   8 R5 S. S1 b3 I$ e( b( W. x8 j4 \
唔駛無心機, 呢個唔係剩係CD既問題, 好多女性都一樣, 見到model著得好睇, 又或者試衫個陣sales讚多幾句就中招
4 k& C/ v* ~1 U
. _: z) Z+ d" X+ U' k5 r3 i0 |  _無錯, 如果有個女仔, 買嘅衫有一半以上真係會著, 已經好好, 快啲娶佢做老婆喇
作者: 13530386    時間: 2010-11-9 22:11

haha 係囉, 啱啱放左入機洗,洗乾淨就放啦~~ 係咪好體貼呢~~
, d* K: ?" O; T) \0 n3 m8 F; A% h# q( E$ o; A2 B, L( J; i
H&M, 我又覺得佢既衫唔啱我, 唔啱睇, 我成日叫我女友唔好睇/買H&M7 D! U2 y' c1 l  k) O
何況我仲未敢出去試衫住
作者: mercury1    時間: 2010-11-9 22:18

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-9 22:11 發表   2 n* g5 k, A1 h# G! N6 G
haha 係囉, 啱啱放左入機洗,洗乾淨就放啦~~ 係咪好體貼呢~~ " f$ Z" }. @: f3 ~
/ f/ E0 z+ _. D; z. h8 n5 h: N
H&M, 我又覺得佢既衫唔啱我, 唔啱睇, 我成日叫我女友唔好睇/買H&M6 E  U) ?+ g* ?& b8 ~) x1 ~+ b6 l
何況我仲未敢出去試衫住
0 J  v* P1 g; U/ m( q

+ }: u' a! R1 O" S0 c% w  j6 f5 l6 l. e/ Z9 m
放左入機洗,小心洗完縮咗水
作者: 13530386    時間: 2010-11-9 22:25

係就算啦, 讓左比人先縮水咪仲唔好
作者: bbalice    時間: 2010-11-9 22:45

我經常都遇到呢個情況...唯有努力減...
作者: sghk_abcd    時間: 2010-11-10 00:32

你怕凍唓...
作者: mercury1    時間: 2010-11-10 01:31

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-9 21:21 發表   " p, `: N8 c. s9 u4 H2 c! m
1 `7 j0 {) [/ c6 _$ G, a
1 A6 N) U/ |  {$ q- ?我買D衫好少話.唔啱着,只係著唔出相裡面個model嘅味道.,點可以女仔D呢?
5 h/ a. u* @! H  a+ U% v強壯,健碩.大隻.,就係CD嘅至命點.,瘦下身睇下會唔好D
作者: azusa    時間: 2010-11-11 22:04

的確是一個經常會發生的問題~ 小梓去買衫都試過咁啊~
作者: ameifule    時間: 2010-11-12 19:03

正好有個減肥的目標,

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0