標題: 又睇中衫, 姊妹們比d意見吖 [打印本頁]

作者: 13530386    時間: 2010-11-14 18:20     標題: 又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
作者: 涼宮春日    時間: 2010-11-14 18:27

三選一的話/ g2 u) G6 J/ O7 C" G: e" l- r
這套吧5 ~% o- n2 r  U) {( c+ i# A% T7 y

/ U* S$ z$ @/ o4 Q  _* @+ ?, Q
作者: CompactDisc    時間: 2010-11-14 18:30

我喜歡第一同第三件  
作者: 心儀    時間: 2010-11-14 18:57

我同春日姐姐意見一樣~
) P2 _0 K. t% Q/ a而且呢件衫比較易著~
作者: plane169    時間: 2010-11-14 20:00

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
作者: iamonheel    時間: 2010-11-14 20:12

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
# ]. w( [$ u) B' C1 c: ~6 j 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
作者: 心儀    時間: 2010-11-14 20:37

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   % Z1 X8 e8 s" I, w" M  q
都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇! {. \0 F$ J/ d& @1 g' Y; f
26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
- \6 Q) ~& z, @8 M
26都唔得@@?
* v2 t0 I# k! G% v6 n真係有幾多24腰丫
作者: mercury1    時間: 2010-11-14 20:52

第一件最靚  我26吋腰圍
作者: 13530386    時間: 2010-11-14 21:50

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha3 \, V. v+ j7 [. ]" n5 u1 F
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
作者: Terry220022    時間: 2010-11-14 22:06

第一套最靚ar~
作者: wadee    時間: 2010-11-14 22:43

我比較喜歡第二套
作者: iamonheel    時間: 2010-11-14 22:59

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表   $ E: q& J% E1 L' c5 k
4 _. G6 o5 a( G7 Q- @7 u% K
26都唔得@@?+ `/ w8 S; R, Q
真係有幾多24腰丫
1 [7 j3 Z$ c, e  N# X5 B8 p: Y  E4 K. g3 H
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
7 x* n  |& A* E
7 Y* u3 S* x2 _( Z$ j照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.
; Y8 ~2 @  ?' D- B8 d6 g
% p5 k$ _' q0 E6 t樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.. A& |+ Q; ]6 y1 }. z
9 Q$ L( q5 b& J/ {4 X6 ?
. J- }% [. F6 U- @, h1 N2 }
我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住
" t3 ]6 d; @' M+ K/ A) D
* W2 F, g3 t1 G7 [" h! A0 f再前一個仲 21 吋添6 C" b# _" n5 }/ x
% L# @% A. W4 V0 f, p; D7 G
作者: mercury1    時間: 2010-11-14 23:00

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表   
$ i6 E9 Z3 d; }$ q28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha6 Q/ Z8 g' t( e% Y2 L+ {
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
4 j4 v, d3 S  h  Y8 `300大洋連外套白恤加裙
3 \' O0 s9 u- ?- l- u3 C係三件又唔貴喎
作者: alex8826245    時間: 2010-11-14 23:15

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   
7 Q) {4 y6 E' V' v& w3 a% V我喜歡第一同第三件  
( C2 d5 V  O' b3 a! k 我都幾中意
作者: CECI    時間: 2010-11-14 23:27

Mimi我同春日妹意見一致!
作者: evermyth    時間: 2010-11-15 00:07

i like the  1st one  
作者: 13530386    時間: 2010-11-15 00:13

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   
8 u2 p1 w( V3 M9 l- D" `) A
: C5 {+ d1 `& ^300大洋連外套白恤加裙6 u7 ~9 P* l# v9 T" ~
係三件又唔貴喎
' C3 C; g7 N) ?
% N/ C1 z# j. s) H冇呀, 300大洋冇白恤嫁4 h2 z# X, `/ l& g
係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.5 D& V* y1 ~) ?. z

! K( b% `; Z: y/ c0 V; x0 C0 e( E& E第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸6 a$ R) q  L  @" [: d
真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂
作者: 08miki08    時間: 2010-11-15 00:47

比我就三套都買曬!; |* i) k! y. x: w% Q8 t/ j$ b" z! X
件件都咁靚, 點忍手呀!
作者: butterflies    時間: 2010-11-15 01:03

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多
作者: butterflies    時間: 2010-11-15 01:06

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   
: ]1 u4 Z& v: I% z, ]4 g1 @
# ]* o0 t% i! m8 J( K7 D( u7 a1 ], _) {9 r$ |
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
( T" b/ C- f& m" |$ z! R4 C/ H6 X/ W# J* a1 d$ m
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.
7 N4 w) H/ m4 O8 m+ a- z) _/ m4 R
; C$ F* g4 d5 E! t- y" o樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
4 X9 y6 X0 ^/ s; `; l2 N% G) n+ K8 \7 ~2 m+ h8 |. [. P+ R- [/ ~* a
係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d
作者: powah    時間: 2010-11-15 01:25

第一套最靚ar~
作者: mercury1    時間: 2010-11-15 02:21

你咁講.,就啫係心中有數想買邊件2 N  m3 l$ ]4 u6 T, R, X
到貨後記着貼相呀
作者: 13530386    時間: 2010-11-15 02:56

經眾姊妹提點了之後, 我就有決定了嘛
作者: 心儀    時間: 2010-11-15 11:19

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-15 01:06 發表   
9 B+ o$ Z4 p% h4 K8 A8 O$ R% F! {
  ?# {. ]+ q" S( s
0 M0 H+ k& w: N! ?+ I! }係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d
% @  q4 z  y9 f% c# A/ M. ]8 L& a7 q
第三件太貼身了
, C+ p7 C4 D0 S! X. D/ J2 d雖然第一件有牛油烏蠅群姐姐所講既問題8 [& E3 \- ^: q# e, c
但係只要加裙撐或PATPAT褲加大坐圍就比較容易做出圖片中效果了
作者: grilboy    時間: 2010-11-15 12:15

比我買我會買第3件,因為比較自然可以成日著=.=............
0 @$ `( l/ x7 j& U* q! n9 p5 L' K第2件著出黎比較成熟,可以去D靜少少既場合2 V, `3 s( f! l
第一套分明就係COSPLAY............................................................/ Z; P6 b7 N2 f" S3 ~
其實係大陸TAOBAO買邊使咁貴=.=
作者: qqqqaaaazzzz    時間: 2010-11-15 23:29

第一套點睇都係最靚~ 1 p: F3 w! y& J2 q- d: k$ E5 g
幾錢左右啊??
作者: butterflies    時間: 2010-11-16 00:27

如果想出街既話, 第1件會太搶, 除非想吸引目光又例外
作者: misslady    時間: 2010-11-16 00:42

I like the white - it is slim...
作者: abc2010    時間: 2010-11-16 11:12

第一件最靚丫 ...
作者: rac    時間: 2010-11-16 20:41

昨天在花園街,"鏡"中看到第一套,上下兩件加起來98元
作者: 13530386    時間: 2010-11-16 22:03

. _2 C) ]$ H! R+ g5 w1 F被水了........
作者: 希文    時間: 2010-11-17 01:45

第一套好靚><我都想要

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0