標題: 突然有感而發 [打印本頁]

作者: CompactDisc    時間: 2010-11-15 19:20     標題: 突然有感而發

希望有一日, 可以去日本或外國, CD住咁四圍行街shopping呀...
8 D4 U. F0 l7 \# c  U3 c) a, T; m/ ~7 |: T  I7 K  d7 Z
香港真係唔敢呀 ....如果到時約到妳地一齊去就好啦
作者: phman32    時間: 2010-11-15 19:34

ok no problem wait you go out
作者: Terry220022    時間: 2010-11-15 21:34

其實喺香港都唔使咁驚啫
作者: wadee    時間: 2010-11-15 21:50

其實唔洗去外國" d" \# f" G/ \9 {2 @! u
星期曰我上了我國的東門都有很多Cd
作者: mercury1    時間: 2010-11-15 22:01

其實外國仲難CD......不過要CD可以去日本or泰國
作者: 露姬    時間: 2010-11-15 22:46

東門有很多的嗎?!
作者: iamonheel    時間: 2010-11-15 22:56

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 22:46 發表   # [" m/ h: O$ e: G* T% o
東門有很多的嗎?!
0 i3 Q2 i; Z/ t, x

! `% L8 k. ]0 G) B2 h  O( u我又未見過喎真係
作者: CompactDisc    時間: 2010-11-15 23:55

去東門無咁開心喎, 去日本可以儘情買心愛的衫同裙喎...  (到時我有無錢儘情買就另計... )
作者: 08miki08    時間: 2010-11-16 00:15

好呀! 去下唔同地方cd會有唔同感覺!
作者: CECI    時間: 2010-11-16 02:02

去日本或外國CD係一種非常之浪漫0既行為! 令人遐想呢!
作者: 882288    時間: 2010-11-16 02:13

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-11-15 21:34 發表   7 ]0 E$ `/ j9 L- u% j2 @: S
其實喺香港都唔使咁驚啫
) h( E6 q$ z, {5 e( e# l( D
你唔入女厠咪得囉!
作者: mercury1    時間: 2010-11-16 03:03

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-15 23:55 發表   
0 |/ r; [/ D! T0 @+ U  z" a去東門無咁開心喎, 去日本可以儘情買心愛的衫同裙喎...  (到時我有無錢儘情買就另計... )
: ~9 c$ y! @7 w& A0 V
! }1 J  t& O1 z! i8 a6 C
去日本都唔一定要用好多錢嘅% ]% f1 p$ J( o) V6 s+ {8 N
不過而家日元咁高..,去泰國啦
作者: bobbt    時間: 2010-11-16 09:11

現在網路這麼發達,即使去日本CD,也有可能被人盜攝,照片傳播回香港呢
) U& E' m$ @0 ]9 X7 {" f其實只要化妝得夠好,讓自己的家人都無法認出來,那麼在任何地方CD都沒關係了,反正誰也不知道你的身份嘛

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0