標題: 買女用內衣時感覺好興奮 [打印本頁]

作者: kathw1984    時間: 2010-11-16 10:12     標題: 買女用內衣時感覺好興奮

唔知你地會唔會好似我一樣, 每次經過賣女用內衣絲襪的地方時, 會忍唔住多望幾眼, 好想即刻入去買(因為女用內衣實在太靚, 好想穿到身上)?0 T* C& K8 a- M
每次入去買既時候就出到成身汗, 但就好興奮? 我係唔係好有問題, 點解會興奮成咁呢?
作者: iamonheel    時間: 2010-11-16 10:17

呢道好多人係咁, 我自己都係, 不過依家感覺無咁強烈
作者: 心儀    時間: 2010-11-16 10:43

那是刺激感吧~
' M, ]- a/ M+ B3 p5 n以前收到包裹也會有類似的感覺6 R/ G* w3 }: i- S( j
不過現在看回來也覺得是有點病態
作者: wtf    時間: 2010-11-16 11:29

係呀 我都係咁架
作者: wadee    時間: 2010-11-16 11:54

我以前都會
+ B4 n7 y% d# Q5 w  U6 _現在就冇咗呢種感覺
作者: 零靈綾    時間: 2010-11-16 11:57

現在都網路買~
' Z+ i9 B9 U" C+ F/ `* ^3 r以前去店裡買褲襪都很擔心
作者: kathw1984    時間: 2010-11-16 13:28     標題: 回復 6# 零靈綾 的帖子

我都有在網路買, 但感覺就是不太好...: `2 g+ \' T3 K8 x3 y
就是喜歡親身去, 有女顧客望更加刺激
作者: kathw1984    時間: 2010-11-16 13:35     標題: 回復 3# 心儀 的帖子

很高興發現這裡, 可以講出感受...
! x7 M' @. d6 V* \8 Z1 ?現在越買越多
' m6 k' S: x, o8 S. s' R看情況...我真的有點病態, 不過並不想停
作者: lucylau    時間: 2010-11-16 15:53

我都係想睇吓有咩新款內衣
作者: 校服收藏者    時間: 2010-11-16 15:53

有少少1 i: F/ v8 k- K0 e/ r& w1 o' N! o
不過買開就唔覺
作者: Terry220022    時間: 2010-11-16 20:11

小妹每次真頭唔捨得走tim呀~
作者: Jany    時間: 2010-11-16 23:26

引用:
原帖由 kathw1984 於 2010-11-16 10:12 發表   
, ?. Z# s: d3 n1 W8 D6 E) ^唔知你地會唔會好似我一樣, 每次經過賣女用內衣絲襪的地方時, 會忍唔住多望幾眼, 好想即刻入去買(因為女用內衣實在太靚, 好想穿到身上)?
7 n: `7 D: C  l5 F# `+ X每次入去買既時候就出到成身汗, 但就好興奮? 我係唔係好有問題, 點解會興奮成 ...
7 s9 F, ?7 w4 q2 Z9 q
可能你覺得完成左一個好難既task, 咪好興奮law!
作者: winniegobby    時間: 2010-11-16 23:48

我都會架喎, 可能真係學似姐姐話齋, 我完成左一個好艱鉅的任務.
作者: wyfm01    時間: 2010-11-16 23:59

人老了,年少時那種興奮的感覺會隨之減弱。: t# l: j" I% D
習慣了,興奮的感覺也會變的不強烈。
4 q  Y+ I; `5 h- T# I, `( g- B8 N珍惜現在你這感覺把。
作者: CECI    時間: 2010-11-17 19:16

望就一定會望, 而且已經望到好似好理所當然咁! 因為好切身問題ga麻! 已經當0左自己係真女性咁囉! 一般男性睇女性就係睇0下佢係咪樣靚身材正! 但以我自己而言, 係睇下佢著衫0既配搭, 品味, 著什麼絲襪, 什麼鞋, 髮型如何, 等等...等等! 最主要係比較多過睇人靚唔靚!
作者: 心儀    時間: 2010-11-18 13:36

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-17 19:16 發表   
1 [$ g: E! ^3 B2 {8 E5 e. \望就一定會望, 而且已經望到好似好理所當然咁! 因為好切身問題ga麻! 已經當0左自己係真女性咁囉! 一般男性睇女性就係睇0下佢係咪樣靚身材正! 但以我自己而言, 係睇下佢著衫0既配搭, 品味, 著什麼絲襪, 什麼鞋, 髮型如 ...
4 W! z# U. o6 a8 o我經過是絕對唔會望的因為...
7 z/ J. l- v7 L; m1 `. v5 n8 ]身有屎XD
作者: misslady    時間: 2010-11-21 02:35

agreed.  and when touch those lingerie,  I really want to own all (but I don' t have $$).
作者: kathw1984    時間: 2010-11-22 14:31     標題: 回復 17# misslady 的帖子

對啊...好想買哂佢地...但係靚既又好貴...4 |+ u1 t: ?+ J( m5 u) S- S; Y( q2 b

" F  N, ]. r5 x9 s其實我想upload我既收藏相上黎, 但明明係小於97kb 既JPG檔, 還是有個ERROR MSG "無效的圖片文件"?
作者: mercury1    時間: 2010-11-23 03:58

買下買下.,就會冇感覺
作者: crazyguy169    時間: 2010-12-3 17:11

引用:
原帖由 kathw1984 於 2010-11-16 10:12 發表   / |1 C, C& ~. [1 {# i8 N! n! ~; A
唔知你地會唔會好似我一樣, 每次經過賣女用內衣絲襪的地方時, 會忍唔住多望幾眼, 好想即刻入去買(因為女用內衣實在太靚, 好想穿到身上)?
8 T7 L9 i0 e8 }% D$ K' b" z每次入去買既時候就出到成身汗, 但就好興奮? 我係唔係好有問題, 點解會興奮成 ...
0 i* ^3 ?. M' f/ c( @& y

/ o% b' {+ r0 m$ D對! 好想穿到身上
作者: kan1122    時間: 2010-12-8 07:20

thank you for sharing
作者: 疾風怒濤    時間: 2010-12-12 00:35

呢一種就係興奮既感覺, 係腎上腺素既影響, 不過當你習慣之後就會減弱
作者: evermyth    時間: 2010-12-12 02:03

絕對同意
作者: wongkt    時間: 2010-12-18 15:34

而家仍然係間唔中就有股買絲襪甚至衫褲鞋既念頭8 ~7 I$ z" J, M" K# u% x
好想試下D質素再好D既絲襪...學下女孩子咁白色熱褲襯厚絲
* o0 B6 K$ O, F可惜屋企冇位
作者: mandylieu    時間: 2011-3-6 03:27

Love the feeling of touching those products in lingerie shops
作者: nuwkov    時間: 2011-3-10 01:55

已经收藏癖啦……
) ~6 ]- ~/ Y$ z& W4 S* r1 \经过时会忍唔住睇几眼,甚至入去转下,不过少买。店面报价唔合理。6 O6 w4 B5 J- }9 B- d0 l2 ~
睇多咗就无咁兴奋,不过都系避免同女性一起选,怕影响人地。
- Z! H6 F; B4 k7 g4 ]# D8 Q都系衣物,其实点都好正常。只系男性买呢类嘢少好多,犹其系在女性服饰店。8 H5 h; ^+ O' I% ^: @
当推动社会公平咯咪
作者: w3w4    時間: 2011-3-16 09:23

我遲d試下先
作者: ibm.jp    時間: 2011-3-16 11:54

我只會去內衣店親身揀,同摸上手感覺件內衣得唔得
  q5 Z* E# l$ ^3 ]4 T$ {) x" L# W" P: t
網上只會睇d款,之後都係去d店鋪到買,有時都唔會理店內有無女仕起到5 C: Y1 G* a+ i( a

- O/ F& S( X0 O4 q+ `買買下就會覺得 自已都變左女人買咁架喇
作者: wing1971    時間: 2011-3-16 15:02

我都係, 每次買時都好開心同興奮.
作者: stefaniesha    時間: 2011-3-18 03:40

買的時候都會很開心滴 , f. e9 a+ d: M% B) q7 Y$ ?' c
買新衣服穿誰不開心~
作者: mrlo66    時間: 2011-3-23 14:12

以前我都好驚走入去買女人內衣, 現在一點都不怕. 入到去好興奮, 越多女人在裡面越好
作者: zyi8vm    時間: 2011-3-23 15:01

in fact, not even cd, even men who enjoy romantics with ladies and ladies who enjoy making themselves sexy would stare at beautiful lingerie.  Human nature.
作者: dickdickdoug    時間: 2011-3-23 16:58

you are perfectly normal cos it happens to me too
作者: thomas813    時間: 2011-3-28 02:32

O my last thrusday我落左旺中,想買絲黎著,但最後因無膽所以買唔到任何野!!!!!!! :(
作者: jbond950    時間: 2011-3-29 16:52

引用:
原帖由 mrlo66 於 2011-3-23 14:12 發表   7 f- X1 u- W4 p9 d& U' a8 E
以前我都好驚走入去買女人內衣, 現在一點都不怕. 入到去好興奮, 越多女人在裡面越好
# l' U) I% ]8 s% H. R
& P" \8 [/ r5 Y! z: s5 C% I  H7 H" @6 W6 Z! w; H1 g
因為功力深厚左, 身旁的人, 特別係女性, 已視之為隱形, 都係果句, 買得多就掂.
作者: applebaby    時間: 2011-6-1 16:55     標題: 回復 15# CECI 的帖子

去外國,光明正大行入去揀bra,絲襪,心想轉,個頭,就會著上身。那種享受,只有姊妹才會明白。
作者: hitogirl    時間: 2011-6-10 19:32

每次買時下面都濕晒
作者: toir    時間: 2011-6-13 11:57

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-6-1 16:55 發表     L2 I& \1 W8 n/ h' q% H2 k0 B6 i, u6 a
去外國,光明正大行入去揀bra,絲襪,心想轉,個頭,就會著上身。那種享受,只有姊妹才會明白。
+ c2 E9 _4 h7 R9 p% @$ U
香港很難呢...隨即youtube見
作者: kathw1984    時間: 2011-6-15 18:56     標題: 回復 39# toir 的帖子

買野都youtube見!?
作者: KaLau    時間: 2011-6-18 09:50

你們真勇敢 我行過只敢望1下就走人啦....
作者: kathw1984    時間: 2011-6-25 00:44     標題: 回復 41# KaLau 的帖子

從前我都好驚, 現在一想就去了...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0