標題: 一齊扮靚靚過聖誕啦! [打印本頁]

作者: 08miki08    時間: 2010-11-20 02:27     標題: 一齊扮靚靚過聖誕啦!

各位姊妹差唔多又到一年一度嘅聖誕啦! 唔知你地有無諗住過一個cd靚d嘅聖誕呢?
& Y% R8 V  ?- b如果各位姊妹想係聖誕之前想搞好身體線條、搞好皮膚質地的話就pm留電話比我啦!# l: ^, Z* G% u- F) S
到時一齊cd影返緝靚靚聖誕相啦!
作者: mercury1    時間: 2010-11-20 03:25

唔黎得.,.,真可惜
作者: abc2010    時間: 2010-11-20 04:07

一年一度嘅聖誕....  年年都係返工返死左   = =
作者: rac    時間: 2010-11-20 06:34

miki的意思是舉辦聖誕party嗎?
作者: wadee    時間: 2010-11-20 10:03

每年聖誕都好多party
$ O$ h: F% Y' G不過冇一個可以CD
作者: 08miki08    時間: 2010-11-20 10:14

如果要一齊扮靚靚過聖誕嘅話, 咁之前緊係要搵好個身形同皮膚先啦! 有無興趣先?
作者: Terry220022    時間: 2010-11-20 12:30

婷婷姐姐都好似諗住攪個平安夜活動ar~
作者: 08miki08    時間: 2010-11-21 23:24

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-20 04:07 發表   % R5 W& q5 h/ E: ^5 J0 X
一年一度嘅聖誕....  年年都係返工返死左   = =
5 W% T/ Y9 [( N8 H2 g, `& ]! k' n7 _, Z' f& o
請假囉!
作者: abc2010    時間: 2010-11-28 01:37

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-21 23:24 發表   ! d3 R, U8 j# C4 @8 E+ B

* @$ r7 a8 A: g% M; L6 `7 W8 E0 b
' y) R" {# Z4 w* K: |請假囉!
2 w. {3 E  j+ `/ c

( U2 ]: d& W3 ~6 s9 ^1 A
9 x& r' O: q& k+ G# N$ F9 HE D大時大節好難請到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0