標題: 敢樣變性父母實同意 [打印本頁]

作者: 公主    時間: 2010-11-20 02:39     標題: 敢樣變性父母實同意

互联网色情资讯泛滥,缺乏完善监管。香港年轻一代容易受不良讯息影响令性观念越见开放。  q7 a& ]+ u& V. h+ U
                        : L( t/ w; p- C$ U) ^  n" u
      屯门区一名四岁男童昨晚趁父母睡觉偷看父亲收藏之色情光碟,疑因兴奋过度通宵自慰。由于该男童只有四岁,阴囊尚未发育成熟以至无法射精。阴茎充血过久令周围幼嫩组织抵受不住压力爆开。男童父母惊闻儿子惨叫入房查看,见男童下体淌血,昏迷不醒,电脑正播放日本色情电影,大惊之下报警求助。救护员到场将男童送到屯门医院急症室进行抢救。由于男童阴茎伤势极严重,大部分组织已经坏死,几乎整条断开。经三小时抢救后医生决定为男童进行阴茎切除手术。男童手术后需留院观察,现情况稳定。% h8 ]4 B9 i% L1 v- r6 u

/ Z2 e, [0 @5 S4 C  父亲激动落泪专家警告儿童勿沉迷自慰7 Y( G2 H9 Q! o8 n
. w, T& u3 H& b+ f7 ^( c: Q0 x
      四岁男童自慰受伤入院,需切除阴茎。男童父亲闻讯后情绪激动,更一度哭不成声大叫:「我个仔以后点娶老婆,点生仔?点解我无收好批碟?」,情况令人心酸。而该男童母亲对记者表示,儿子一向性格乖巧而且学业成绩良好,平时喜欢卡通人物美少女战士,实在无法想像原来男童有次癖好。男童父母可能会考虑为儿子进行变性手术。香港大学医学院泌尿科主任陈健康表示,儿童身体心智未成熟,宜多作户外活动,不宜沉迷色情资讯。过早开始自慰行为有机会令阴囊萎缩及阴茎组织坏死,轻则导致阳痿,影响生育;严重者更可能会阴茎断裂,需要连根切除。0 p  X3 i$ |% W+ ?0 x
附件
0 ?$ @& @" S' k) u- q; S' y 604e48d0x9164ef70e5f8.jpg (108.61 KB)
9 |' j* ]- Q8 B* c+ {8 s2010-11-18 11:55 PM
作者: CECI    時間: 2010-11-20 02:43

四岁男童就學人自慰,仲要冇精射而射血, 真係咁慘烈呀!
作者: 08miki08    時間: 2010-11-20 02:44

我都想變性呀!
. C4 N: |0 j$ K4 ~: f我都諗緊方法點樣令屋企人接受!7 q( s: b6 b# g0 W- h' S+ v7 L
呢個方法可能真係得喎, 可惜我已經有能力"xx"呢, 我點射血呀?
* V) C1 B1 y( l0 F9 w7 j* j* Q+ |' Z! B8 T; _  Q
作者: CECI    時間: 2010-11-20 02:57

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-20 02:44 發表   * b9 h  V3 _6 x1 H3 y" A
我都想變性呀!
; i- k! M  b5 A; s0 `6 ~( ?我都諗緊方法點樣令屋企人接受!
/ _! ^, ]# c0 j0 ]/ @6 U呢個方法可能真係得喎, 可惜我已經有能力"xx"呢, 我點射血呀?
) O" f6 i' E9 L

3 ~, e  ]6 v  Q. `! O3 c% R5 X! U一個唔小心跌0左個鎚仔落去,都可能係一個好方法! 又或者同屋企人講, 突然想要成武林高手, 住KwC就要練習"葵花寶典", 所謂"若要練功必須自宮"咁咪得囉!
( E# u6 }, F* m1 Y4 K8 }& l8 [8 {
作者: nuwkov    時間: 2010-11-20 03:06

大大做咗個細嘅出來之后再去變性,阻力可能會細好多
作者: vivalive01    時間: 2010-11-20 03:07

有人因為打飛機果陣
4 c9 P% a' I( p& P8 P0 _; K: Y
9 W& p. M8 Z! \3 E5 Z認住唔射( z5 z+ g2 P" e( U$ r* C
; l, u! J! @: L8 w+ J+ R+ H3 d, C' R
做成組織壞死
# s9 {4 f9 t8 H+ A- z* K. U* L* K; L
' R; A- M: p9 ?9 j1 Y同射血差唔多! L$ M, x. V7 w/ g
1 C  e+ t. n! V' P
但係e個係苦肉計..............
作者: CECI    時間: 2010-11-20 03:22

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-20 03:07 發表   ' W7 X2 m& m8 M8 w. R4 u# _
有人因為打飛機果陣9 L5 I) G: }0 C' F% ^( b

7 s9 l5 ^; ?7 w# z8 v& f認住唔射' A1 t" B# |$ w' n

- p6 \. T" y0 }5 w- G0 X8 ]/ G5 W2 C做成組織壞死
1 ]) a* \& t4 l. V% ?+ B7 i. ^+ \  Q* z* e# n2 J
同射血差唔多7 m6 \( s6 ^' n! Q5 ~/ e8 i

) s: P( z8 t' o但係e個係苦肉計..............
' H0 V5 d; v5 @0 |) q) u

' {8 y5 \3 Z: h" @; F+ i忍住唔射好多人都係咁ga啦! 唔會組織壞死咁嚴重掛! 我比較自私,忍住唔射後會打軟鞭的!
作者: mercury1    時間: 2010-11-20 03:37

真陰公.,% @/ p7 _. ]4 z2 {0 d) r# W: ]
香港小朋友四岁就會自慰.,好多家長都估唔倒!!!!
作者: abc2010    時間: 2010-11-20 03:53

下.... 4歲就打機 # d8 }9 v1 v* n/ ?2 ~; o/ o
我真係大叫 ...............咩世界呀!!!!!!!!!!
作者: Sherman    時間: 2010-11-20 04:36

係唔係潮文黎架= =+ ^/ V6 A! R# \, R/ z+ A
" E4 ^& t0 Z7 z  G, ?- @  b0 E
4歲wo
2 z+ Y/ ]2 o# g0 W8 E仲有識開電腦,仲要識搵個file 黎睇1 K; ^  ]( P" b/ M3 e% d3 k

+ r' e5 @' ~- f/ y7 N
! {1 D: @7 i4 H2 c1 b; R" P& |有咩可能
作者: cdtv    時間: 2010-11-20 07:32

呢篇假野來的
4 Y7 M4 e3 S2 |3 `8 M4 Y- M1 F原文係小朋友中山埃毒死, 俾人改編左
作者: wadee    時間: 2010-11-20 10:05

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-20 07:32 發表   
$ e6 T/ i! H: n+ O呢篇假野來的+ `6 ~3 a0 g" I  G
原文係小朋友中山埃毒死, 俾人改編左
$ Z. G5 k* q' `% k' F我仲以為是真的
作者: mmlee    時間: 2010-11-20 10:32

篇野好大陸feel
作者: Terry220022    時間: 2010-11-20 12:34

個細路都好慘喎, 被逼要變性, 但係又唔係GID, 相反我地就......................
$ r0 [/ Y8 h6 l) U! e+ r3 N0 K( l7 B! w( m. T4 p) m. |8 H. G8 T
作者: michelle666    時間: 2010-11-20 15:45

小妹覺得條路好長...
作者: applechoi    時間: 2010-11-20 17:38

_登潮文來的
作者: 公主    時間: 2010-11-21 01:44     標題: 回復 16# applechoi 的帖子

但系有相睇架喎
作者: mercury1    時間: 2010-11-21 02:02

附件
3 D3 a* K" [, p  ]1 U都睇唔倒
作者: wow    時間: 2010-11-21 02:17

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-20 07:32 發表   % N4 ^+ O8 ?' b, X: k2 \5 f! t
呢篇假野來的- Q6 h# S/ [6 _! M$ F$ r
原文係小朋友中山埃毒死, 俾人改編左
+ z& C* r7 c- h5 [

/ q, J3 F' w5 v% z: s; @
! [2 {" V0 ]* q0 v' z7 W+ Q冇錯 假野尼

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0