標題: 唔知CD會唔會有女朋友會接受呢?? [打印本頁]

作者: terry32100959    時間: 2010-11-21 02:01     標題: 唔知CD會唔會有女朋友會接受呢??

我半年前買左D女仔衫裙絲襪,想無人在家時候穿來看看,我只係想試下穿女仔裙會係點,但有一天回家我女朋友在哭,原來佢找到我D女仔衫,佢罵到好大,又話我變態,又話要分手,之後我話之後都唔會咁做,我地先無分手!!CD真的不容易!唔知CD會唔會有女朋友會接受呢??
作者: BSoD    時間: 2010-11-21 02:09

你真係唔好彩
. {; D2 @4 |# {5 ]' I! \% M! E我未試過拍拖
( g; t7 q* _' G0 x  @所以我唔知有無
; M7 ~9 e7 ]# h9 f7 J9 L3 k/ q不如試下識鬼妹
作者: CECI    時間: 2010-11-21 02:13

你講得冇錯CD真的不容易!
' Y9 w5 u1 ^* s不過CD有d女朋友係會接受0既! 就如本論壇就有幾位姊妹咁幸福的呢! 呢d係好睇另一半0既心理質素同對愛的認知性! 但大部份人都唔會接受另一半係CD! 大多數係面子0既問題!
1 R) _2 Z& d* w
作者: CECI    時間: 2010-11-21 02:17

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-11-21 02:09 發表   
7 i1 F' n% T) T: u  w; _你真係唔好彩5 J! l# q3 V4 I+ f/ S
我未試過拍拖! [3 n$ a2 ?! F# J$ R
所以我唔知有無6 T: q. [5 G; L* Z$ c* Y2 x
不如試下識鬼妹
1 O  w2 D2 k- j- @5 s
, d5 d4 |% f) U9 q4 M
BSoD識鬼妹後,佢扮男, 你扮女! 不過生理反應驅使下就一切照舊! "上半身女下半身男"
作者: misslady    時間: 2010-11-21 02:29

so sad....
作者: terry32100959    時間: 2010-11-21 02:43

雖然我女友唔比, 但我心入面還是很想
作者: mercury1    時間: 2010-11-21 02:53

就如本論壇就有幾位姊妹咁幸福的呢!
6 G* d* Y# _( m0 c" h# V
( d1 s! y% N$ c+ B+ o# t  Z係唔係講我啊....Thank you
$ B" o* z* N3 }- ?5 ~" f& ]不容易亦不太難& B! G$ f& U0 s/ n' a
要睇下你識唔識老作; i& c: X  @4 l3 k+ I
找到D女仔衫.,咪話係之前女友留底.,.,..睇情况啦
7 M4 \9 V; q3 y- g個工人收錯左妹妹D衫入黎都可以
作者: terry32100959    時間: 2010-11-21 03:01

我係同女友同居,之前佢係唔會睇我衫櫃,但果日唔知點解打開我個櫃!!
作者: mercury1    時間: 2010-11-21 06:20

同居一齊住..實會開你個櫃就差在幾時
- T: |9 ]* G) o0 R$ ~' K& k0 d冼乜買女仔衫裙絲襪啫' ^/ r& h4 C" b) {6 \$ C; P' u
一齊住,.咪可以攞佢D衫著
作者: 心儀    時間: 2010-11-21 08:06

引用:
原帖由 terry32100959 於 2010-11-21 03:01 發表   
! K6 [2 r! P& h% {我係同女友同居,之前佢係唔會睇我衫櫃,但果日唔知點解打開我個櫃!!
/ u& F& V) \; ?" x, B, L6 O/ O4 K
一齊住咁高危3 Q5 Q  V0 S# U/ Y  x0 p: H
有時真係有無做之前諗清楚呢
作者: 13530386    時間: 2010-11-21 16:14

想佢接受係好難 , 你可能係choose between CD and her/ H% u& K$ f9 f2 ~4 C* L
一係比多少少, 用Natalie既service http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=17092% O& a% q  e" l. n8 U
/ ~. s+ G; L% ^3 y% |3 S
我上次都差d賴左啦, 收淨條女裝底比佢搵到, 我即刻話"唉,都估你唔鍾意呢d款嫁啦" 佢先以為我係買比佢既.....
作者: wadee    時間: 2010-11-21 16:43

我老婆接受
0 g4 B0 H/ Y$ C; ?但唔喜歡
作者: ☆↗天使娜↘★    時間: 2010-11-21 20:28

我女朋友係連我用粉紅色ge野都表示不滿, 話我咁樣好女仔
" g6 I! G; E7 M# X; y3 w試問仲點敢話佢知我有呢 d 世人眼中ge怪行為0 {# j" O, r6 Z7 t$ C% B
真係好煩惱, 都唔知點好, 唔話佢知都唔暪得一世, 但係我又唔想放棄 cd
作者: mmx26662001    時間: 2010-11-21 22:52

結果就是分手摟  我也是這樣 讓一個女孩認為+ S2 O! L! A# E- }
有問題的男朋有她無法接受    還是一步一步 慢慢讓她覺的沒事
作者: mmlee    時間: 2010-11-21 23:00

>90% not accept
) j' u; X. n) mbecause of the traditional thought of 男強女弱 and acquisition of 安全感
作者: donald    時間: 2010-11-21 23:07

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-21 16:43 發表   
6 A4 E2 c3 @+ X  j我老婆接受, U2 j% P5 r3 u4 l4 A
但唔喜歡
7 s# z$ I9 Q: |/ _% L6 A  X
點樣"接受 但唔喜歡"
8 Z% o; e/ I; i) r# b( o我都有呢方面問題..我收收埋埋,佢以為我有第二個..
作者: 08miki08    時間: 2010-11-21 23:12

其他唔係每一個女仔都接受cd!
( }' f, [1 \/ K* p! l0 k/ K你女朋友唔接受算你唔好彩啦!, S3 I' T9 U. }- t7 ?' _
有個姊妹係佢女朋友叫佢cd嫁!# K8 y$ e, ]1 b+ }# s5 p/ A( d
所以每人都唔同, 你試下老實d同佢講出你嘅心聲, 可能佢慢慢會了解cd嘅諗法!
作者: 跳豆    時間: 2010-11-22 00:58

我女友就未試過知道...但係屋企人就......有一次cd中 去左wc  屋企人突然返.間房滿佈各種道具..嚇到魂飛魄散..好彩最後使計呃左佢出去..屋企人幫我汁房有時都會發現我d珍藏品....那時我只好說......我女友的......

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0