標題: ................................................................... [打印本頁]

作者: ytli2000    時間: 2010-11-21 22:05     標題: ...................................................................

( [( K7 @( ^0 @/ h
7 N2 U; |* x: A. r; |$ C
作者: mercury1    時間: 2010-11-21 22:15

你都好得意喎
" j& H) J: C- ~- X' l我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等2 U' g1 H3 @; Y: q3 _# ~
你係唔係去左D色情網揾人啊?
作者: thomasedison    時間: 2010-11-21 22:16

-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???
作者: ytli2000    時間: 2010-11-21 22:23

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-21 22:15 發表   ( T! K- Z* O; t( r
你都好得意喎' x; d! |2 a4 K3 A& |
我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等' {/ i- {5 L/ i. {8 N
你係唔係去左D色情網揾人啊?
! k5 {' T/ F. _# s9 b) z
: }, S. Q9 G+ ]( K
咩網都有,主要唔係如花既look都會識下囉* P2 l. x# _8 i' c; Z
) w+ y6 x1 K% {$ u4 ?, _
引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:16 發表   
: h& i# \% y* P" _& X4 u" R+ {-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???
' B# \- q/ I2 b- b6 ]# A: f) R) x* l0 y
做朋友為主,但如果真係有感覺咪拍拖囉,但咁耐都係得一次想拍拖
作者: 心儀    時間: 2010-11-21 22:25

CD卅TS中的確有很多問題人士存在+ D: V8 g& j5 z& S: r& l8 E
所以我是不會隨便跟其他CD出去的
作者: thomasedison    時間: 2010-11-21 22:27

-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???
作者: ytli2000    時間: 2010-11-21 22:44

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:27 發表   
3 L; V) X- d" D8 ~-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???
2 b8 D! v( u# O  P1 E4 r) ]' f我情情愛愛好冷感& `$ V  `9 S/ R
一定唔同男裝既仔拍拖,對真正女仔又咩無興趣
( |+ L* Z5 |$ [' v對女裝既仔就會有小小可能想拍拖既感覺
作者: Rachel    時間: 2010-11-21 22:53

樓主真不幸 ORZ
* n* J* _& c8 Q6 H2 g" P小R只覺得男中怪叔叔比較多9 w  ]& X/ Z+ ^' }4 b) Q
雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz
; K4 `8 E1 f/ Q6 x' M5 J" j
) x( V3 @4 c$ u9 o0 i, R, }4 M小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、交合體9 [' `3 B: y" b1 g
- d. ]8 S% y+ {& _' c0 D$ W3 y
作者: mmlee    時間: 2010-11-21 22:54

因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....: F4 Z, t) I3 l' ]) c3 J
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士): V- n% u  _* z* p, o+ u8 P
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
; v- G  Y2 g* E
作者: Rachel    時間: 2010-11-21 22:57

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
# s& l9 c8 t, V. i; b, t& B- K6 X7 E因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
6 R+ T6 w" i% `0 ?6 I+ d* s6 V; c- R就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
4 F; }/ |# \6 E* m' d7 M4 c真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
( O8 x; |6 U% m* A7 H
4 h5 i: J9 J$ k- ?+ ^
>>真正cd而係無"性"的0 P' q" V5 F  \/ z7 Y# j
通常都會比較漂亮 XD
) f4 @! ?. h1 {  H2 m  |就會引來好多怪叔叔
作者: TinTin8787    時間: 2010-11-21 23:11

新手所以唔知點答您
2 h5 |, B  b. V  m$ n6 _) J( ?* R不過知道的是妹妹睇過第二d forum好多都係重性多..呢度感覺好好多
作者: 08miki08    時間: 2010-11-21 23:19

你係邊個網識佢地嫁?
3 `/ C& @" a* g! e) s0 C8 k有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!
0 X& ]3 \0 V7 h! J! _但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!
+ M/ O5 k  U1 \; O: E" H你放心係到識人啦!. T! A! W* M2 m, j3 B
我都係到識咗好多好姊妹嫁!
作者: mercury1    時間: 2010-11-21 23:21

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   * M% d$ ^+ {7 l$ X. I# ]7 T
4 h; e) h3 p8 R. V4 m6 ]
>>真正cd而係無"性"的: O; P. @: Y2 {8 V1 I
通常都會比較漂亮 XD
- `) `4 j. l, B; ~1 U9 X! \就會引來好多怪叔叔
6 T. V3 p% A3 N5 D/ g) ]% ?" X2 U- i: S
小R咁靚.,當然會引狼入室啦
4 H5 b( m' ?% L3 W
' q8 \) x" Q! M下次個標題改做 "想同純CD做朋友"
作者: ytli2000    時間: 2010-11-21 23:35

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   / m6 v& l. I2 u# D
因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
8 {! U$ |7 i. I8 e就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
% @* }" t4 K% x( |3 W0 L真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
+ u9 P  s" n4 O
. q% y& E& \* H- p+ Q% h$ p

+ c' G% n6 W2 f, u2 N
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   * j+ T4 _: r0 @3 K

) P  `4 `6 a) u1 ]! R>>真正cd而係無"性"的
- n/ H2 a  c" X5 v3 G通常都會比較漂亮 XD
" T- d, g  I/ q! N就會引來好多怪叔叔
$ R! ~( f  U9 J9 Q
  q3 T5 f0 K% e$ m$ u8 _
個d通常都唔會理我,講女人野我又唔識答,情情塔塔又講唔出,個樣又唔靚仔
7 @$ Z4 r9 s# Z; I& Z3 V: J/ c! f; J& G- c" ^7 v! h
引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-21 23:19 發表   
" H0 y# m/ F3 R) [5 g. V: J+ H你係邊個網識佢地嫁?
; p- u$ ?: {8 L! q7 g有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!
- k  ^7 y. U$ {' z但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!
1 H3 n1 c3 c" B/ P  ?8 Q你放心係到識人啦!8 |# U. q6 Z0 e. y
我都係到識咗好多好姊妹嫁!
1 ?$ n* S  r0 D) C6 |5 {) I. h
# K, P- N7 F7 X% t6 j, B6 g咩網都有) o, j- a( W2 r( m8 p+ {2 u" t( d
我其實都無話想係度識人,主要係想搵個理智d既地方討論下
作者: 涼宮春日    時間: 2010-11-21 23:50

可怕的經歷
( k% q1 V" g- ?5 @; C
3 ^1 }# d, s/ f, L$ q0 _但樓主還算是純男嗎
作者: 心儀    時間: 2010-11-21 23:51

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:53 發表   
3 k. ?0 {! y* L- C( X; u& k樓主真不幸 ORZ( t' j% U8 q) W
小R只覺得男中怪叔叔比較多" c) r0 s/ [/ u9 R5 |, ]$ @4 r
雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz0 X% A% ^% X# T" r) |4 b0 {' g

# `# r, F( b. H0 n; ~小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、合體
, K& T9 T5 f5 C. o是求呢~
9 R3 N* F. {$ F0 n打錯字了
作者: pingu142857    時間: 2010-11-22 00:01

所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
作者: CompactDisc    時間: 2010-11-22 00:03

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
- ]: C$ D( G# X/ w3 w7 Z0 _
0 u& o6 U! y9 E: J; x% i>>真正cd而係無"性"的5 x/ H( z$ Q: V* [# T
通常都會比較漂亮 XD
2 f: B5 o) q4 h1 M& O就會引來好多怪叔叔
5 w$ ], I' x2 e6 e; O& J" Z9 u$ Q2 Y哈哈..小R師姐咁靚女, 係會令到d怪叔瘋狂d架啦
作者: ytli2000    時間: 2010-11-22 00:10

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-11-22 00:01 發表   : L4 i( _1 u1 t6 v3 E
所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
) T( _& T% Y2 y! ]5 t% C, v  |
% d7 z# L% y/ T" ~# p
7 f: ^4 A/ R4 }$ S0 I  u無用~~要真正熟既話唔出街接觸下好難知 - m: d7 X$ x0 D8 B1 }4 H
有d人msn正正常常,出到黎第二個人咁
作者: ameifule    時間: 2010-11-22 00:11

我是ts心態的cd,
+ c- b' e' E. u' [1 E就我的感覺和看法:& O: s, O5 X: ?* z/ u0 j. {
會願意和純男約見面的CD/TS,很少會是單純精神面的動機,9 N. X& u; d1 ^) W
如果是精神面的,大都會找姊妹,不會找純男,- a+ V- }# J6 n7 C
我就不會和純男約見面,一定會確定對方是cd/ts,而且線上聊天過,也看過對方的日記和cd照之後才可能見面,8 Y9 P. a, N) G0 c) ?+ v3 n0 `
但純男線上聊天我到還可以接受,只是我會用男生狀態,當對方哥們,只是還不曾遇到對方願意在這個模式聊的
作者: 跳豆    時間: 2010-11-22 00:52

死啦  聽到你地咁講.....我咪好似係戈種...........................
作者: CECI    時間: 2010-11-22 03:48

唉! 一樣米養百樣人! 每個人也有其生活方式! 接唔接受係好睇個人意願! 唔可以話你天真, 亦唔可以話你所認識0既人不對! 一竹高唔應該打晒一船人! 也許你不放棄, 終會遇到你想結識的純CD! 但人始終是人, 難保今日的純CD他朝會係TS! 到那時難道你又放棄這位朋友嗎? . f# q$ M& u7 m+ v6 ?
你說你冷感, 真男唔想傾, 真女唔想要, CD要神交! 難度好高0者! 我想"阿凡達"個水箱可能先有神交呢樣0野!6 M7 m& r3 r5 |

作者: mercury1    時間: 2010-11-22 23:50

一定有純CD會同你個朋友嘅!!0 g8 k1 J6 C) g
最重要你係唔係CD先. e* n7 Z' v& q9 O6 T9 J
你唔係CD,.而我係,.,咁出到黎有乜野好講呢?+ ^/ E, y* F  p4 J: [
所以純CD嘅人.,係唔會咁易約倒出黎$ b0 p/ |$ w" c  n, p  {
3 U3 x" D7 t* J9 W* _3 I7 F
一句到尾.,.,.,.,易約的一定唔係純CD
作者: vivalive01    時間: 2010-11-23 21:04

我個人是看表現的啊! ?4 ?2 ~2 l3 y9 t1 x9 q

0 V6 P- @. A/ A8 L能點燃本小姐的激情% d+ G5 |3 H0 d/ ]! P/ |
, x) q8 c- K( [
不容易的啊
作者: asd30312    時間: 2010-11-26 18:04

可以和我交朋友我这个人是有点冷淡啦
  ~: v* {# V/ _ 但我不会很主动
作者: 永恆之愛恨    時間: 2010-11-26 22:24

我都覺要一齊約一約出街先知對方係d咩人4 n+ A% M( G6 g/ @# a  y! V
仲要唔只一次 一次好難知...
作者: benpin    時間: 2010-12-14 12:20

心情很複雜.思緒亂糟糟.
作者: 13530386    時間: 2010-12-14 21:25

haha 呢個post 同d response都好funny, 原本真係有甘多唔同type既人
8 ]0 U' H7 @3 q我係純CD呀, 我林如果有純男倍吓行街呀盛都唔錯, CD出街多個人照應都好吖
作者: grilboy    時間: 2010-12-15 02:52

我只係想講,各取所需,這是大世界遊戲的定理
8 d2 ?/ j5 Q9 S/ A好似你要錢,就要付出什麼一樣; D5 x' x$ c7 F0 R, X7 \  G: F( |
有些人會用知識,有些賣樣,我覺得每個人揀既野都唔同
, o3 k- g  _$ g9 Q' Z. z" b& t唔可以用一個絕對指標去比較

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0