標題: 邊到有得買這款交叉開檔絲襪 [打印本頁]

作者: 我鍾意絲襪    時間: 2010-11-22 19:10     標題: 邊到有得買這款交叉開檔絲襪

由於新人唔識post 相上黎6 z3 m* F/ W8 o7 w% ?8 S/ @+ L0 @
所以借用ccluv post的<穿上肉絲女友床上之誘惑>% E3 M+ E. @1 X- Y. c
邊到有得買這款交叉開檔絲襪: \4 }: x; D. S$ j+ D2 e6 `% k. Q1 f
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1
$ J: B5 u8 ?  J4 {0 n' E! U第5張相五有顯示著交叉開檔絲襪/ c& B0 p) S4 N9 B
$ J8 \$ S7 N" v9 V; P  _- v+ _0 o
之前係yahoo見過有人bid ,現在搵到普通開檔絲襪,但搵唔到菅款文叉開檔絲襪: h+ B9 v8 f3 y3 x  b0 }

( j. L9 ?3 G$ `" q& M% D, O% {[ 本帖最後由 我鍾意絲襪 於 2010-11-22 19:11 編輯 ]
作者: CECI    時間: 2010-11-22 19:30

果次我起利源東街d街邊檔買的! HK$39.00蚊! 只得黑色!
作者: 絲襪褲    時間: 2010-11-22 19:56

佢係yahoo見到緊係想bid8 @- \+ S2 W. }
唔想係街邊檔買啦
作者: Terry220022    時間: 2010-11-22 21:41

小妹喺yahoo拍賣見過ar
作者: mercury1    時間: 2010-11-22 23:01

街邊檔都難買啦* h6 s3 R9 Q' D" ^( ^
仲要YAHOO!!!!!* I3 w6 {3 V- Z; g  v& {
: c( i3 X7 N7 K2 |9 s- [4 {( F8 i7 U
咁高難度???
作者: 我鍾意絲襪    時間: 2010-11-23 00:33

我就係係yahoo見過
* A! _+ K9 ]- @但搵唔到/ J2 d+ a2 l: S2 ]4 q' f1 O0 ^
bid 唔到6 n4 h' v( f$ n7 Q9 O% I* t
所以上黎問下各位兄弟姊妹網友
作者: 我鍾意絲襪    時間: 2011-1-14 17:56

街邊檔 網上(淘寶)都冇
) Q! W- v! G7 N: W0 S5 z8 n6 @邊到有買這款絲襪???
作者: LingLing    時間: 2011-1-19 14:42

姐姐買左未?? 呢類款我都好想買, 上網唔見, 之前去過幾間大既絲襪店都冇(普通開檔款就有...).....
作者: ibm.jp    時間: 2011-1-20 17:27

又真係幾特別既款喎

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0