標題: 想問下CD由咩開始 [打印本頁]

作者: terry32100959    時間: 2010-11-22 19:54     標題: 想問下CD由咩開始

想問下CD由咩開始,你地係唔係開始穿女裝衫同裙至內衣褲呢??! }  v0 Y; R, j5 r, q. z7 S
我係由穿絲襪開始,外面還是穿長褲。
+ ?; {6 ~  j/ W穿穿下就想女裝衫裙。
作者: CECI    時間: 2010-11-22 20:01

我個答案係.....由個心開始! 4 q$ a2 W% e5 x+ X( ~& f! T" I
不過係認真答ga! 因為要成為CD前要考慮好多客觀同主觀因素! 例如環境, 家庭狀況, 社交網絡等等! 所以做之前問心可以做到算無遺策嗎?
- m- T: x; o( s0 }: e所以咪話由個心開始囉!!!
+ {! w8 ^2 b3 L
作者: adam5354    時間: 2010-11-22 21:14

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-22 20:01 發表   
( c, R+ ]. ]3 |/ w我個答案係.....由個心開始! # B( `' o5 e( q8 Q, C
不過係認真答ga! 因為要成為CD前要考慮好多客觀同主觀因素! 例如環境, 家庭狀況, 社交網絡等等! 所以做之前問心可以做到算無遺策嗎? 2 ~3 w' r0 h3 h0 ^. [# E( B
所以咪話由個心 ...
6 h6 r  y; _* q6 ^  ~5 g4 R7 p6 D; Z

1 U- P8 R+ t* f- f1 h2 y3 I絕對贊同!由心開始!
作者: Terry220022    時間: 2010-11-22 21:43

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-22 20:01 發表   
/ I* K$ P+ e, p4 K/ z4 |' j我個答案係.....由個心開始! ' R: q: B; {. v- n) |. m" J) M1 v& \
不過係認真答ga! 因為要成為CD前要考慮好多客觀同主觀因素! 例如環境, 家庭狀況, 社交網絡等等! 所以做之前問心可以做到算無遺策嗎? 2 }* @6 _8 k2 e, Q* a
所以咪話由個心 ...
# |3 B- |* y4 a係ar, 一定要由個心開始先
作者: mercury1    時間: 2010-11-22 22:53

諗真D,.細細個落街冇褲著
6 u: k) [8 m/ G, T8 ?) R阿媽俾左姐姐條裙我
作者: vfdx4vjw4    時間: 2010-11-22 23:18

我靜係cd 絲襪~~收唔到咁大件野屋企
作者: pingu142857    時間: 2010-11-22 23:53

只要有心,你要做總統都有可能喲!!
作者: 08miki08    時間: 2010-11-23 01:07

引用:
! P1 b  P7 r7 M. T我個答案係.....由個心開始!
+ p- N; g5 ^/ E  k/ l不過係認真答ga! 因為要成為CD前要考慮好多客觀同主觀因素! 例如環境, 家庭狀況, 社交網絡等等! 所以做之前問心可以做到算無遺策嗎?
$ E: Z% `5 ^+ ?1 M所以咪話由個心 ...
! {) q5 m) m. B) t
5 G, o6 Z6 i; x- w# p8 r7 O
55! 無錯! 真係由個心開始!
作者: oenothera    時間: 2010-11-23 02:01

由心開始7 y5 Q$ ^3 ^3 A! W3 T; {0 H
+123456.......$ R/ z/ @- k! u( S3 V7 r% k
絕對同意

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0