標題: 去廁所問題>< [打印本頁]

作者: 希文    時間: 2010-11-24 21:50     標題: 去廁所問題><

想去廁所又揾唔到殘廁
: y, M/ y1 b! s4 D1 A* o  l各位姊妹會點....& c+ t/ ]- q- k2 `. I/ B+ l
: K( r' J4 R( k  E+ ^
真係俾d商場玩死~"~點解殘廁要鎖住唔俾人用/_\
作者: vivalive01    時間: 2010-11-24 22:07

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-24 21:50 發表   
3 L6 G2 T+ H3 V1 W' o想去廁所又揾唔到殘廁
1 p( ]% R  m# J2 L各位姊妹會點....7 E0 |, K/ @' a8 c+ B
- J( P" M, V6 i6 o% f/ T0 s
真係俾d商場玩死~"~點解殘廁要鎖住唔俾人用/_\
. `! L7 p" d8 {4 E1 R- R5 K) M0 i1 ?- j% K6 d! {: ^2 I
% |  f0 ^, _( }; m0 l1 R
我明白' Z7 b1 D0 x* N) l" B3 h9 M
: S$ H+ u$ |7 o8 g; f
所以你有3個選擇
6 w3 g& m7 b* F0 d1 X6 {& |2 H6 W* ?, L, I& D1 g% u' }- @5 i; [
一係死都唔去
& ~* J, N* {/ @0 C3 U
- q# P  I0 W2 ]! F8 f: ]! u一係搵第二個殘廁
2 K+ K: o6 [* [) W7 i
# u" i+ [# u  L$ Z/ _# b% B/ w  H一係就去男廁
作者: mmlee    時間: 2010-11-24 22:08

所以出街前要做好research, 尤其是殘廁方面/ L8 Y8 z' j7 p! s) O
商場係怕有人響入面吸毒or性行為先lock住殘廁) x* d, ~2 X; \) I0 z7 a

作者: nataliecharles    時間: 2010-11-24 22:11

所以我好少飲水好少機會需要去廁所。如果返學的話因為學校有大量無鎖殘廁所以完全無問題。
作者: 希文    時間: 2010-11-24 22:42

我入男廁一係俾人勁望...
6 y. c7 k+ @4 A3 a: K# w一係就嚇到人出返去..4 N2 c) B/ h- Q5 A$ j- v# g
一係就俾人話呢到唔係女廁 囧....
作者: mercury1    時間: 2010-11-24 23:00

去邊個殘廁變裝.,咪去返嗰個殘廁
9 z3 L, J7 f, ^2 t3 @" d/ U' V" R
你去邊區CD呢? 有D商場唔係層層都咁多人2 l- E" Z0 g$ m0 M
男廁女廁都可以去0 e$ H# g: _: q  I1 j# m, B
+ T2 l9 \/ L9 P) a
可以CD行街去商場.,咁本事..去女廁咪得囉
作者: 希文    時間: 2010-11-24 23:13

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-24 23:00 發表   ' `0 Y, r  ?) v! q( G% F
去邊個殘廁變裝.,咪去返嗰個殘廁- Q! ?$ q2 t" {/ f: q

, Q$ ^" C& \% W+ @你去邊區CD呢? 有D商場唔係層層都咁多人. q7 t* A' g" j% V) G  q  v
男廁女廁都可以去
! ~) l+ ^5 Y, m2 C
4 {) D; x$ G" j; K6 k+ o可以CD行街去商場.,咁本事..去女廁咪得囉
5 h7 `% A0 b2 l  p5 f  j0 Z
/ y5 A3 r5 l' ]0 D# A其實我講緊係冇cd...orz& ]+ S! w. F$ o" b, z
淨係長頭髮同瘦~"~
作者: pingu142857    時間: 2010-11-24 23:53     標題: 回復 7# 希文 的帖子

咁入男厠囉
% H% Y" v% D9 w( f長髮沒什麼稀奇,只要沒化妝就得
作者: CECI    時間: 2010-11-24 23:55

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-24 23:13 發表   6 h, i: v. p9 l% w2 @% ~! ~# j6 ~
9 N$ t/ g2 ~  o9 j( U* g

4 C- A1 w+ p( m' K, U$ x其實我講緊係冇cd...orz
( q1 Z" i8 C1 B* ^3 |4 q7 n淨係長頭髮同瘦~"~
; _8 [  l' Z, B希文妹,其實我都係長頭髮同中性打扮出街呢! 可以有殘廁咪盡量用殘廁囉! 如果冇的話(個別有D殘廁起埋男或女廁內真係吹漲!),我其實都係照去男廁,而絕對唔會入女廁! 因為冇事就冇事, 有事就水洗都唔清! 試過好多次解決完步出男廁,迎面有個男人正面行0黎! 一見到我立即停步.仲一句"哎也"! 走過隔離, 點知又有個女人走出0黎! 佢跟住兩邊門口兩面係咁望, 個樣好好笑!
3 M% B. ?/ c0 r跟住又有次起"圓方"個男廁,解決完洗完手後, 望住塊鏡塗唇膏! 點知又有個好斯文的男人走入0黎, 佢一見到我立即剎制仲同我講Sorry! 即刻轉身步出男廁, 我見佢好有風度, 所以叫住佢, 話比佢知我係男人, 令好多人第一眼錯覺而已! 我都講返佢Sorry! 跟住走人! 可能我由細到大都好百厭, 所以覺得好好笑!# ?( k3 s* M3 A) h3 ]7 w
所以希文妹. 我建議你急起上0黎, 都係去返男廁吧!
* v3 N# b5 e- d6 u4 Q6 Q8 j8 H, [/ u1 C
3 Q. S$ c" r0 J. S3 p" E1 p, Y3 u5 x
作者: mercury1    時間: 2010-11-25 00:09

去返男廁啦,.,大把男仔又係瘦長又係頭髮
2 v/ C" U. p& k: ?下次返香港我D頭髮應該可以整個髮髻
- _7 ^' \6 k8 ~3 M8 M6 [扮日本武士
作者: CECI    時間: 2010-11-25 00:12

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:09 發表   
* F0 c; X  w/ e5 q8 w$ m. E3 K2 ]去返男廁啦,.,大把男仔又係瘦長又係頭髮2 p/ l! _; k& w& V6 V' X
下次返香港我D頭髮應該可以整個髮髻" n' K1 s1 A7 u0 X, Q9 [
扮日本武士
% `# h" R  m5 C) p. i3 p
: ^- Z! B8 X# J; V  Q你係唔係咁MAN呀! 佩埋武士刀...正呀!
作者: pingu142857    時間: 2010-11-25 00:17     標題: 回復 11# CECI 的帖子

乾脆扮日本武士啦( X' \  ?) b  m2 Q
剃光個頭,淨番條好似蟹柳咁既頭髮係中間,咁就一定冇人懷疑你喇
作者: 希文    時間: 2010-11-25 00:25

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 23:55 發表   
" r3 h& {5 Q7 {6 u) \
. K) Y# q5 [% p希文妹,其實我都係長頭髮同中性打扮出街呢! 可以有殘廁咪盡量用殘廁囉! 如果冇的話(個別有D殘廁起埋男或女廁內真係吹漲!),我其實都係照去男廁,而絕對唔會入女廁! 因為冇事就冇事, 有事就水洗都唔清! 試過好多次解決 ...
( u. O$ I3 W2 Z5 ^
. @1 j$ {9 Q9 g% Z我係咁呀- -& ~) D8 E! p" r1 `- \; Q
不過係每次都俾人望   望到好鬼炆....
作者: mercury1    時間: 2010-11-25 00:37

剃光個頭都好,.鍾意邊個假髮都得( w" l5 s5 w6 q7 l
隨時換
作者: CECI    時間: 2010-11-25 00:39

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-25 00:25 發表   ' N& O& u6 F$ [: M# i6 J

" }1 [1 E1 _; D9 @# \
0 E. P, C3 g* S* m5 w我係咁呀- -1 R1 Z1 R# A5 |1 I) K* S, g
不過係每次都俾人望   望到好鬼炆....
! J" V# d5 J- @唔好咁鬼炆啦! 咪有鬼佢望囉! 其實你去想, 咁先好玩呀! 每當有人望, 我心裡就會問望住我果個人"你估0下我係男定女0丫"跟住個心就會哈哈大笑! 覺得對方係傻傻0地0既!
6 I# e3 L1 G- X" ^4 f5 l% M# j咁咪唔會炆囉! 如果有d男人真係好有風度0既, 我都會Say Sorry架! 因為令人誤會我都唔想, 所以應該致歉0既! 但我冇理由為0左要去廁所, 而放棄我喜歡的打扮, 不是嗎?
1 B: M6 y7 o4 V$ T/ y6 `# @8 S+ M所以唔好炆, 唔係你錯亦對唔晒! 互諒0下咪得囉! 心裡始終都係我佔優些少, 因為不安的是他! 又唔係我! 咁佢0地覺得心裡唔舒服, 冇理由要自己陪埋佢唔開心ga!
" t0 G5 e4 l/ I8 c# W5 `所以無須介懷, 這只是個心理關口而已, OK?9 D3 _. H5 Q* v, q0 s

4 B  o, x- K7 F! }: m) y6 ]) S
6 A& x7 F8 s, c6 w; s[ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-25 00:41 編輯 ]
作者: CECI    時間: 2010-11-25 00:43

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:37 發表   / v6 Z5 i8 d7 P
剃光個頭都好,.鍾意邊個假髮都得5 ^' b% H# w+ U% |& G
隨時換
& n+ M9 W- i! l  C) L
咁大犧牲? 我接受唔到囉!
作者: mercury1    時間: 2010-11-25 00:55

唔關你事.,係D人小見多怪
3 f  u1 e% w1 |) }% y一定係去男廁
4 {+ P& V8 O9 {' X鬼鬼鼠鼠去殘廁仲以為你偷野
作者: CECI    時間: 2010-11-25 01:25

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 00:55 發表   9 w& t6 h/ m  ]. r3 ~$ `; N
唔關你事.,係D人小見多怪
0 k3 y, }0 W7 J9 ?4 l一定係去男廁% F) u8 Z) S! h
鬼鬼鼠鼠去殘廁仲以為你偷野
+ R/ _1 N. I/ w: ~6 `5 v& U2 [% t; [: y. |  R- B
殘廁有0羊偷呀! 唔好玩啦! 真係偷金0羊!
作者: phman32    時間: 2010-11-25 01:45

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 01:25 發表   
1 F$ z4 D& G! M' x
( }) I- u! v. `/ O2 B& l1 u  |2 y  W. B( {8 E* E% x$ o3 Z
殘廁有0羊偷呀! 唔好玩啦! 真係偷金0羊!
) ~% k  X1 W0 i% S+ p$ M
6 }$ d' X1 l: Z" y7 p
"偷金",D金貴唔貴呀?
作者: CECI    時間: 2010-11-25 10:18

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 01:45 發表   
" U. k: u5 _9 p6 ?: b- b  ]  Z1 o
- R( c6 E) V+ }3 R7 B- B2 P' I: }. Y
7 Z5 L0 B; y4 j7 t  e"偷金",D金貴唔貴呀?
1 C+ T0 R/ }" S3 b+ Q! g' v0 z' A, L, Q/ |5 t- C) D7 r
唔知而家d金價點啊! 不如你入自己間金舖撓幾舊"金條"上0黎咪知道囉!
作者: 偽娘    時間: 2010-11-25 17:50

自己一個  > 殘廁
$ m* w: v2 D( Y+ {+ Y. J7 y
1 ~, F# j; s1 }2 W 同女性朋友 出街  就一齊入女廁+ d! x; I/ P" J6 Y% n/ {
  a0 ~" I6 }# ?1 q1 @

作者: rac    時間: 2010-11-25 18:25

多數也是殘廁,如太急或找不到也會去女廁
# M0 M& X) {% {女廁的鏡超大,超喜歡
作者: nataliecharles    時間: 2010-11-25 23:50

我都試過比人話我入錯廁所,不過我有殘廁就盡量用殘廁,無就盡量索性唔去,真係急先去男廁
作者: wadee    時間: 2010-11-26 00:04

其實點都好
/ K2 G- ?/ j  N3 {一定唔好入女廁
2 \; d' D* i! f; d: {& P/ O被人發現就好大件事
8 ^3 h; u8 \  K到時真係水洗都唔清8 v$ c' i! W# I+ i1 }
比人拉 比人告 再上報紙 就唔好啦
作者: nataliecharles    時間: 2010-11-26 00:10

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-26 00:04 發表   / q; `6 k& j/ Q6 s4 p( p# |
其實點都好
6 v# L$ I* \- ]1 V+ _一定唔好入女廁
. p& k6 N0 k9 A* R+ S被人發現就好大件事$ y+ u% v2 d: ~+ u4 `* P
到時真係水洗都唔清- E, k/ E9 k" p. |: N7 D2 x
比人拉 比人告 再上報紙 就唔好啦
8 n  G8 @9 U. l8 }0 V3 {; M- Y% E2 C4 }- V4 d. J% o
無錯,真係要身分證都改埋先入得。
作者: absqak    時間: 2010-11-26 00:15

be careful la
作者: Terry220022    時間: 2010-11-26 13:43     標題: 回復 7# 希文 的帖子

咁就入番男廁la
作者: nuwkov    時間: 2010-11-28 16:22

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-11-25 17:50 發表   4 Z3 U# q( X, o  ~; ^: k% c5 n
自己一個  > 殘廁 . g( R; O1 }7 T
6 K0 W' g1 R! |
同女性朋友 出街  就一齊入女廁3 Z7 }/ q( x/ b3 h! J1 x: K
1 ~, m' m# l- f6 K1 J  \+ X
* D% z' r. V4 t: {2 ?( ?( r
2 `& a0 u8 d, \
姊妹你有咁嘅水平,自然無問題啦。2 U1 c' e* \) N! q1 L5 L( ?$ ^
似我呢類一真系要CD出街,一定無解了……
作者: heefanq23    時間: 2010-12-4 23:50

引用:
原帖由 nataliecharles 於 2010-11-24 22:11 發表   % q1 I+ y# }9 S
所以我好少飲水好少機會需要去廁所。如果返學的話因為學校有大量無鎖殘廁所以完全無問題。
. @+ b# Z  M7 k) Z8 `5 n! I; l
你系咪城大。。。。。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0