標題: 我想問呢一款邊到買呢(FOR MEN) [打印本頁]

作者: samkwok    時間: 2008-8-3 14:56     標題: 我想問呢一款邊到買呢(FOR MEN)

我好想買呢款絲襪
  f7 P, r, }# B; G$ g/ P但又唔知邊到買) \  p, L, ^6 e
各位人兄知唔知邊到有得買
4 T* e( M5 J; @1 cNOEL版主你又知唔知呢
作者: noel    時間: 2008-8-3 15:53

完全對呢款絲襪無興趣, 且呢款係國內出品, 所以一係上網買, 一係返大陸搵, 不過坊間買過既人都話質料極差, 唔好著
作者: samkwok    時間: 2008-8-3 16:01

但我想試下呀]9 r2 K5 C4 t0 _
話哂係男人絲襪啦..哈哈
作者: xup654m3    時間: 2008-8-4 03:46

如果有再賣!!我也想買一件
作者: simeilo    時間: 2008-8-4 12:50

淘宝网上面有得卖~不过系人工缝补加工的~你考虑清楚啊!
作者: samkwok    時間: 2008-8-4 20:20

我想係街到買呀0 }* {& w1 P1 `% q, H* z' d# M  F
因為郵寄唔想比屋企人知
作者: ch1925hk    時間: 2008-8-4 21:47

我想問:著住佢點去洗手間?
作者: rain    時間: 2008-8-4 21:50

wa
% y8 k( i2 H, L好得意咁wo
作者: ilovehighheel    時間: 2008-8-4 22:06

我都有買來著,4 B$ Z, W! ~( C+ F4 u+ ?( b; }5 t
全身都被絲絨包著, 很有感覺. [- c7 i; I7 v, F7 B$ {, }( M
通常晚上關上房間, 著埋4吋的高跟鞋一套1 v$ s0 K9 D/ ]$ J2 X5 q
立即有反應
+ |* c8 P0 m' I$ W3 J5 u" S' G有興趣的朋友都可以email 我呀0 X7 \5 Q) k9 h9 a- n- Q
[email protected]
作者: 1677    時間: 2008-8-6 15:16

引用:
原帖由 ch1925hk 於 2008-8-4 21:47 發表   T, A# o2 X1 R* d7 n
我想問:著住佢點去洗手間?
1 v' G" t- s# Q, F
- s1 B- f8 t' r
同埋:即係要著左絲襪先著底褲?
作者: appleandchiu    時間: 2008-9-1 13:32

香港唔見有得買,有冇人知在那裡買?
作者: 小笨    時間: 2008-9-11 17:56

想知大既幾錢
作者: 楊乃武    時間: 2008-9-18 22:19

$60左右
作者: chan2011    時間: 2011-11-30 01:45

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0