標題: [求助] 想買脫毛機~ [打印本頁]

作者: ~RaVe~    時間: 2010-11-28 22:37     標題: 想買脫毛機~

近排想買部脫毛機~唔知各位姊妹有咩好介紹?
) k) f3 K- P; t0 T$ Y! qbudget300-400
作者: 涼宮春日    時間: 2010-11-28 23:34

春日也想知喔 !
作者: CECI    時間: 2010-11-29 01:17

飛利浦啦! 有平有貴! 都幾耐用! 我部500-700蚊! 我見佢有d兩三百蚊已有一部! 另一選擇百靈牌吧!
作者: ~RaVe~    時間: 2010-11-29 01:48

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-29 01:17 發表   
5 y7 |# S1 k% V9 W0 }. X飛利浦啦! 有平有貴! 都幾耐用! 我部500-700蚊! 我見佢有d兩三百蚊已有一部! 另一選擇百靈牌吧!
, G/ @# ?3 A+ z; y) m
聽日去電器舖格下價先~唔該晒Ceci
作者: CECI    時間: 2010-11-29 03:08

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-11-29 01:48 發表   7 M' X0 u, ]8 s) A  o* t
0 s2 N  W' H8 N, n7 y9 p
聽日去電器舖格下價先~唔該晒Ceci
, {2 a4 W/ u% D9 f3 k, x7 E
2 b" W' _% D+ C0 z! r) C9 D- g唔使唔該, 你可以去"凶宅"睇睇, 你如怕尷尬的話, 就問晒所有0野後, 起佢開單時問佢知唔知邊度有花紙買就OK啦! 通常Sales多數會點你買d貴少少0既,你心裡格晒價格晒功能就自己下主意, 咪耳仔軟呀! 支持你YoungCECI!
: x9 _: i0 k* c( b, R$ \% O5 h9 i' A
作者: wolford    時間: 2010-11-29 04:17

一田聽日last day減價,你可以去睇下
作者: ~RaVe~    時間: 2010-11-29 04:20

哈~Ceci姐真係細心~連買花紙呢招都諗到@@2 L; p# e, O& G" m8 i8 v# l/ k
6 G* A7 _& X+ a* C
引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-29 03:08 發表   
$ a" R' w) o5 c+ w  R% }; }; |- H' l, o3 T9 v' l' T, V

6 d( b: b+ J- D' Z唔使唔該, 你可以去"凶宅"睇睇, 你如怕尷尬的話, 就問晒所有0野後, 起佢開單時問佢知唔知邊度有花紙買就OK啦! 通常Sales多數會點你買d貴少少0既,你心裡格晒價格晒功能就自己下主意, 咪耳仔軟呀! 支持你YoungCECI ...

作者: ~RaVe~    時間: 2010-11-29 04:22

唔該晒~等我聽日去睇睇先
4 e+ U: ]$ q1 G4 ]6 l/ L
引用:
原帖由 wolford 於 2010-11-29 04:17 發表   
' ^, i: ]3 l* {( ^一田聽日last day減價,你可以去睇下

作者: mercury1    時間: 2010-11-29 07:23

飛利浦   hp6509   6 G. {, g9 X  [4 h8 x
兩三百蚊
作者: iamonheel    時間: 2010-11-29 11:56

我用飛利浦   hp6517, " V- i  q4 u: F* s4 I
幾食電, 可插著火牛, 明顯好力啲.
作者: shinobu    時間: 2010-11-29 23:51

我都用緊, 百O牌" X" o( f* c0 Q+ q! O+ b+ t) ^
但我就覺得唔用好過抈...因為用得唔好, 會攪到毛髮倒生...+ k2 O2 l* q/ ^( M2 O  D! }; q
依家攪到勁唔好睇
作者: BABY;    時間: 2011-1-23 11:13

我用緊百靈牌..7 }0 x; Y- r# Z1 q9 E/ I' h

; w4 c4 J* w) {$ U# Q! ?其實都幾痛下" h( d- H% ~* p0 J

$ P1 {7 O; i+ Z) s8 j: H) F# R0 j不過為左左令就無計啦
作者: 壞女孩    時間: 2011-2-7 00:46

sorry,我也想知道有什麼好用的牌子
作者: t8808016    時間: 2011-6-1 07:57

出售永久激光脫毛器 在家也能用! 美女們向毛毛say goodbye la~
4 P, x. H7 s2 q7 ?(有意者 聯繫本人/留下電話號碼) 謝謝!!!
作者: pisa    時間: 2011-12-5 12:05

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-11-29 23:51 發表   
9 i& c* b% R* K1 V我都用緊, 百O牌
& n6 b' {1 _2 C, V但我就覺得唔用好過抈...因為用得唔好, 會攪到毛髮倒生.... J0 ]$ G# n5 _9 W' u( R( v
依家攪到勁唔好睇
) g9 k0 ]+ i5 o! E) H) R用返眉鉗啦..... 用多少少時間,唔怕啦
# [- c8 E2 I/ G6 }- _不過冬天喇,我自己都懶得去鉗,由得佢吧
作者: zyi8vm    時間: 2012-9-13 17:50

you better save your money if you only have this budget.  i would strongly recommend the top model of Panasonic which only costs you about $900, but it is the best of its kind, giving you low pain and relatively long-lasting effect.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0