標題: 鍾意睇下人地著咩內衣 [打印本頁]

作者: samou    時間: 2010-11-30 11:05     標題: 鍾意睇下人地著咩內衣

人O既心理好其怪, 係都鍾意睇下人地著咩內衣, 顏色, 款式.  我就是其中一個, 你呢?
$ A- J. J0 C2 b$ z1 S' |) P0 A7 x0 ]* J
9 a2 I3 S) f3 U5 H0 P! }  \! ?戈日去茶餐廳飲咖啡, 有一個女仔看來廿歲左右, 坐在我米半遠地方背著我, 一條好似T-BACK半透明黑色內褲從後面牛仔褲露了出來, 試過兩次我想攞個電話出來影o左佢, 最後都係放棄o左, 戈次真係坐到唔捨得走, 想佢露多小小睇下是否T-BACK.
: x8 e6 m6 ?8 h- i+ p  p3 F. a, M4 |0 ^2 v" a6 W
就係依個款後面上半部,睇到第二條黑邊少少!, r6 _( X0 c' T9 S0 U- p
[attach]49319[/attach]
: i- G9 e1 ?! K) G. f9 v' t. P" t" ]; e; {$ j# f: k

@+ `3 a; C  u4 p[ 本帖最後由 samou 於 2010-11-30 17:26 編輯 ]
作者: iamonheel    時間: 2010-11-30 11:32

睇出係貴嘢, 就好有興趣知乜牌子
作者: 愛腿之人    時間: 2010-11-30 16:18

我都係架~~有時會估下條女係咪著lace邊既胸圍同底底~~~
作者: mercury1    時間: 2010-11-30 19:20

以前會,.,現在唔會' ]) V' l8 A, }% `  R

( f6 D) d4 T9 {# j現在會睇下自已著得靚唔靚
作者: Terry220022    時間: 2010-11-30 20:37

小妹都想有條ar
作者: sghk_abcd    時間: 2010-11-30 23:19

還是喜歡絲襪
作者: evermyth    時間: 2010-12-1 01:20

好正咁
作者: misslady    時間: 2010-12-1 01:56

bra is always easier to see .  but under lot of time not easy to see in which style.
作者: hkmenses    時間: 2010-12-6 02:38

條UN UN....以前WACOAL出過架....
作者: bra123    時間: 2010-12-12 10:37

這幾件內衣我比較喜歡粉紅色配那件小褲褲
作者: yukie2010    時間: 2010-12-18 01:51

我也想买哦∼∼楼主喜欢哪一个??
作者: kwan168    時間: 2010-12-28 11:22

講真個bra好普通無乜特別
作者: user9527    時間: 2011-1-8 23:16

引用:
原帖由 kwan168 於 2010-12-28 15:22 發表   
/ L6 ?) _& A  g' ]9 R講真個bra好普通無乜特別
0 h% X$ q: S, E0 M4 Q( c
/ i4 n; r  C$ p8 C4 X% |見過有人著超平野,貴野都有! - Q9 o5 p3 M0 o! o& X* @
識有人係用 $350 一個 , 內褲係 $10
作者: nuwkov    時間: 2011-1-12 00:28

引用:
原帖由 user9527 於 2011-1-8 23:16 發表   3 g9 Y; O$ m/ o! w% r3 Q

- e! A6 P5 \6 q! x0 R
4 A8 p# T1 }3 [% X) M% C" u& g/ ~見過有人著超平野,貴野都有!
: }( P2 ]6 q! |& F6 z識有人係用 $350 一個 , 內褲係 $10
" A, F& S& B- `6 B' c* V4 C
4 D( d* c" O9 q! a; _
好對唔住下面啫…………
) r& B5 R. s5 Y7 H遇到有走光嘅會掃一眼,不過好多時都系對絲襪興趣重D。
作者: cchin5714    時間: 2014-10-12 21:07

而家夏天出街都肯定會昅多兩眼!
作者: yauyau    時間: 2014-10-23 07:10     標題:

我最愛喱士底底

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0