標題: 其實大家有無女朋友 [打印本頁]

作者: sam1210    時間: 2008-8-5 13:05     標題: 其實大家有無女朋友

如果有,你女朋友又知唔知你鍾意CD??
作者: 燒賣王    時間: 2008-8-5 13:21

我冇女朋友的-0- 如果我有我都唔會比女朋友知
作者: Jay    時間: 2008-8-5 18:59

我冇啊!如果有我會遲少少比佢知道啊!- A) e$ r4 J% L- e1 Y* v! V
因為呢d野遲早都穿啦!
作者: ilovehighheel    時間: 2008-8-6 00:06

我有呀..佢知我鐘意絲襪高跟鞋,仲著俾我睇
作者: yingkit2008    時間: 2008-8-6 09:28     標題: 回復 1# 的帖子

有,但佢唔知。
作者: sam1210    時間: 2008-8-6 12:20

引用:
原帖由 ilovehighheel 於 2008-8-6 00:06 發表
8 F7 u  b( V1 ?' e) w  ?! s我有呀..佢知我鐘意絲襪高跟鞋,仲著俾我睇
7 ~. m1 v3 P! r8 r! C2 j+ Z- X
6 H7 S8 Q* ^& Y6 x; [$ S+ q: S) W+ G7 U咁佢知唔知你鍾意CD??
作者: nana3058    時間: 2008-8-9 19:09

有 但是不知道
作者: 可愛的    時間: 2008-8-10 07:09

沒有........
作者: kof_1998    時間: 2008-8-22 18:19

o岩o岩結左婚, 佢知我鍾意校服, 但係唔知我鍾意著校服! 佢會著我睇!!
作者: unikoey    時間: 2008-8-28 01:04

以前有.....成日同佢交換校服著
作者: a3_girls    時間: 2008-8-28 02:01

引用:
原帖由 kof_1998 於 2008-8-22 18:19 發表 % ^* Z1 s+ Q" X" P/ X& O
o岩o岩結左婚, 佢知我鍾意校服, 但係唔知我鍾意著校服! 佢會著我睇!!
" ^/ h' w% ?- p
4 ^/ ~) S: o; X  g$ U) T1 K! C好幸福woh~~~~~/ o4 \0 k; b/ x# c) k* q0 r
我有女朋友不過佢吾知~~~~~~~
作者: xcherie    時間: 2008-8-29 07:44

我有女朋友, 佢知知地我鍾意cd, 但佢無介意, 我地仲成日一齊玩~~
作者: ostus    時間: 2008-10-8 22:37

i have gf
8 t5 [- m! n5 v1 u: Zbut she doesnt know i like cd
作者: philips2001    時間: 2008-10-13 12:53

我重有女朋友 : n) [. j+ m) C8 ^9 B$ c1 a$ I
如果有!都想比女朋友知.
作者: micwing    時間: 2008-10-17 02:04

我之前有. s7 p( A& b/ q* K2 u1 N3 D5 d& d! ^
亦都有同佢講
- W* K, A9 f2 t( _$ v佢唔介意
6 M  M/ Z; P8 C7 d' d但從未 cd 過俾佢睇
作者: eunice    時間: 2008-10-21 08:26

有女朋友 , 佢唔知 , 但係我好想話佢知
作者: cd_baby_girl    時間: 2008-11-9 22:24

我就有老婆...............佢會比我CD..........CD之後再會玩SM(佢係主我係奴).......之後再做愛
作者: wyh4139    時間: 2008-11-13 20:49

作者: jojoon9    時間: 2008-11-14 17:55

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-11-9 22:24 發表
* O; i' m) b& Z+ X我就有老婆...............佢會比我CD..........CD之後再會玩SM(佢係主我係奴).......之後再做愛
, I& P# I- F; H

7 W* Y- }- V* n& C: `9 M好幸福的生活,香港地接受程度咁高的女仔好少見了 " c$ q+ S+ g( F' u& r
咁難搵都比你搵到重可以娶埋做老婆,要珍惜呀
作者: herosky9394    時間: 2008-12-1 13:34

作者: softhunter    時間: 2008-12-18 23:44

引用:
原帖由 unikoey 於 2008-8-28 01:04 發表
. a+ q# Q( d- _7 ?" {" }以前有.....成日同佢交換校服著
  O! W2 q$ m' K7 y$ D, r# V1 A; ^
咁正? 除左校服仲有無交換其他野?
作者: delhang    時間: 2008-12-19 00:06

其實小弟都想揾埋志同道合一齊玩......
作者: young    時間: 2008-12-29 21:15

作者: ausxp2003    時間: 2009-2-8 12:31

我就沒有了, 而且能接受的簡直是稀有動物, 有的記得要珍惜啊.
作者: sr20alanyau    時間: 2009-2-10 06:34

引用:
原帖由 jojoon9 於 2008-11-14 17:55 發表
$ i3 }+ R- t% y8 B. p" x2 H$ g
& _9 o$ O5 j5 A6 B% i! ]' C: H& [- w" J3 j5 B, @
好幸福的生活,香港地接受程度咁高的女仔好少見了 ' |& R. X7 z1 t. Z! k) T: N
咁難搵都比你搵到重可以娶埋做老婆,要珍惜呀
" `7 e6 n- G* ^/ \8 c+ N
都係自己衰,唔識珍惜... 最後離婚收場 ...
作者: 小mi    時間: 2009-2-11 16:22

有@@但是是在不知情的情況下
作者: chanying19    時間: 2009-3-9 00:53

我自己喜歡著絲襪,但老婆係個d舊思想既人...接受唔到.....要好秘密...好秘密....
作者: 888    時間: 2009-3-11 15:12

有呀,不過唔敢講...
作者: markus    時間: 2009-3-16 20:07

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-11-9 22:24 發表   ]7 Y! D! y/ n5 @+ i
我就有老婆...............佢會比我CD..........CD之後再會玩SM(佢係主我係奴).......之後再做愛
. j# E1 a6 S; s  v  }1 k! A
真係..... 好羨慕
作者: phboy    時間: 2009-3-16 23:11

有老婆,佢知道我鍾意CD,我經常在家著吊帶絲襪及高跟鞋,佢都ok接受.6 M4 J. y( W5 S7 I. {
但有時穿女裝她就說不太喜歡,所以我都不會太多在她面前全套女裝(大約1-2星期1次),但就未試過在她面前化妝.
- }. n0 {+ F$ r- N8 C1 J; l(應該她也見過的化妝相,因為我們是共用一部電腦的)
作者: DenzeL    時間: 2009-4-5 17:43

有呀...同佢講左我鍾意校服.....不過唔知我鍾意著...@_@2 b( S' Z. B/ p
而且佢想我"介"左佢 @_@點算喎```
作者: 音樂家    時間: 2009-4-8 23:54

我無女朋友 如果有女朋友我一定會講% r4 G# `7 [" [( S. w
接唔接受 再慢慢傾囉 費時鬼鬼崇崇
作者: 1989    時間: 2009-5-15 21:46

沒有..............
作者: mercury1    時間: 2010-4-3 20:39

之前有,,,現在冇
/ J  R/ f% `2 b5 n+ ~/ U" u# p因為結左婚9 u4 S7 ^/ M6 |" I$ b6 t
有老婆8 Z1 |+ W3 b5 f  U6 x0 u: v
不過佢知 亦一齊去買3買化装品
- C+ f) H1 U! m6 F, B但係........俾佢羅晒去
作者: 偽娘    時間: 2010-4-3 21:41

有!!..
1 n& H( G: s4 t6 R1 |' x% R; _$ c4 i' ^0 d2 N% Z8 E
我女友 知道我是偽娘
作者: 紫燄    時間: 2010-5-6 02:09

我有~~而且她還會幫我買鞋買衣服給我~~避免我尷尬; a0 `& t+ \: x6 H( B
4 P6 o- Z$ P" L6 n, x0 s3 E
結婚前不知道~~結婚後知道但是不會排斥~~只要不要太常穿的話
作者: dcch1    時間: 2010-5-8 15:33

引用:
原帖由 sam1210 於 2008-8-5 13:05 發表   2 e, O6 c& o0 r2 A# M
如果有,你女朋友又知唔知你鍾意CD??
2 D: _6 d! N' g8 d# d" q

. K0 v/ o0 B$ y原來沒有, 從來都沒有, 亦都唔會諗過有,& b  Y/ N+ d$ O: f: v" ~+ I
如果真係有, 我一定會先俾佢知我鍾意著校裙呢個嗜好,6 T0 I% D7 f. z+ h
如果佢接受唔到就唔好開始o勒~~
+ F2 V7 M7 v4 B; p" Q* H
& g% y  t7 A# A# S% D: ?我個人冇咩興趣, 如果連呢一樣唯一o既興好都18禁,
% U$ |5 e% ^0 i; z, n咁做人仲有o的咩意義丫???
作者: frank70009    時間: 2011-4-21 11:11

有女朋友啊,但唔敢話比佢知自己鐘意cd
作者: kane18    時間: 2011-4-22 00:29

我都有女友~~~佢都知我係CD~~~
作者: wetwet880    時間: 2011-4-29 00:12

真羨慕有可接受CD的女朋友/老婆
作者: wetwet880    時間: 2011-4-29 00:12

真羨慕有可接受CD的女朋友/老婆
作者: xup654m3    時間: 2011-5-1 12:27

沒有!!!如果有應該還不錯!!!呵呵

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0