標題: 最近買左幾對絲襪呢 [打印本頁]

作者: wing_9_27    時間: 2010-12-2 23:12     標題: 最近買左幾對絲襪呢

最近買左幾對絲襪呢, 全部都係厚黑絲襪褲
先去左TST 哦間買(加連威老道那間)

之後去埋灣仔太原街, 銅鑼灣Sogo, 渣甸坊..........
total 都係用左$200左右

不過係銅鑼灣Sogo買得唔係好開心, d sales見到我係男仔,
好似覺得好奇怪, 又係度用D奇異眼光望下我, 又細細私語, 搞到我有d唔自在.
下次我唔會再去!

我又唔係偷野, 我真金白銀買絲襪, 有什麼錯?

不過我個人比較喜好厚黑絲襪褲(淨色, 沒有花紋),
我去過幾間百貨, 吉之島, 千色, SOGO, 一田, 其實款式都唔係太多.
反而街邊D鋪仲多款D, 而且又平D, 而且D SALES 又NICE D..........
都係去少D 百貨公司買好了>.<
作者: wadee    時間: 2010-12-2 23:47

有冇相睇
放上來分享吓啦
作者: sghk_abcd    時間: 2010-12-3 00:40

話買比女仔...男仔細心體貼
作者: evermyth    時間: 2010-12-3 00:43

感謝分享
作者: sunny    時間: 2010-12-3 02:18

佢地未見過世面..
我都鍾意厚黑冇花紋
作者: 疾風怒濤    時間: 2010-12-3 23:51

我都係喜歡街邊檔, 起碼佢地都係為左生意. 真金白銀交易就可以
作者: CompactDisc    時間: 2010-12-3 23:55

我都鐘意在街邊擋買, d 亞姐好好人的
作者: 艾絲    時間: 2010-12-5 23:20

我比較喜歡薄的絲襪,膚色和淺灰色是最愛~~~
作者: Jany    時間: 2010-12-5 23:39

引用:
原帖由 wing_9_27 於 2010-12-2 23:12 發表   
最近買左幾對絲襪呢, 全部都係厚黑絲襪褲
先去左TST 哦間買(加連威老道那間)

之後去埋灣仔太原街, 銅鑼灣Sogo, 渣甸坊..........
total 都係用左$200左右

不過係銅鑼灣Sogo買得唔係好開心, d sales見到我係男 ...
我去過幾間百貨, 吉之島, 千色, SOGO, 一田, 其實款式都唔係太多.

街邊鋪自己生意,對你緊好D。唔同百貨D Sales ,打份工only~
作者: pp15404    時間: 2010-12-7 02:54

我唔夠胆去買了...
作者: wing_9_27    時間: 2010-12-8 01:47

引用:
原帖由 Jany 於 2010-12-5 23:39 發表   

街邊鋪自己生意,對你緊好D。唔同百貨D Sales ,打份工only~
你又講得有道理~~
總之感覺上, 係街鋪買, 真係買得自在好多~~
作者: cd-yc    時間: 2010-12-9 00:22

我都係鐘意厚的^^ 穿上身舒服好多
作者: kkmonster    時間: 2010-12-27 16:37

total 200 is not much
how much per pair?
作者: pantyhose29    時間: 2010-12-28 23:57

可以去寶靈街買!
作者: pkjaismb    時間: 2010-12-31 20:25

any pics ah?!?! post some to share laaa

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0