標題: 入女裝店感想分享 [打印本頁]

作者: taki    時間: 2010-12-4 23:54     標題: 入女裝店感想分享

我成日男裝入女裝店(包括內衣店)買野
  q% }8 \4 {$ `3 ^5 K# y* i其實唔駛怕人望3 a( Q9 A8 ?4 H" f( z
,人地同你三唔識七、唔會理你
+ K. u9 L0 u  v: C) m1 y5 M! \2 g% N; |" m- B1 Y
至於SALES, 佢地好自然以為係買給女朋友8 Z. i0 _  V9 X# `
我就冇答佢地% J6 }7 e: ]- x' R, k
問起SIZE 我會答同我差不多
5 @. }3 L0 B4 q, j去化妝品店我都會話自用
作者: 紫燄    時間: 2010-12-5 00:14

我都是穿男裝入女裝店(包括內衣店)買久了跟攤販熟了還可以假借名義說是要送人的; }1 K& p4 C5 R  D& t
內衣也都是一樣 而且有新貨到會馬上跟熟客說 讓你知道∼∼∼店家缺業績  ∼∼有錢他不會不賺得
作者: mercury1    時間: 2010-12-5 01:48

我想大部份會員都同你一樣
作者: iamonheel    時間: 2010-12-5 01:53

都習慣晒, 其實當初戰戰兢兢重好玩, 依家有少少' 滑牙' 嘅感覺
作者: CompactDisc    時間: 2010-12-5 02:20

我仲係好驚果個階段, 通常只敢幫襯d亞姐亞叔買, 有後生女賣的舖唔敢入...所以有好多好可愛好靚既款都買唔到....
作者: candyee    時間: 2010-12-5 09:33

起初會驚,
7 t& z* p" |+ d- ^- z& u* V這是很正常,
, c8 d' P% K' {( a: X( X. j之後和你們一樣,0 x1 c, F; B: b; |1 {- @
習慣左就唔怕,$ z4 b0 g( f2 K
多數女sale都會友善問你係咪買比女,
: L: G& l: A- B7 K, L7 l4 b咁你客氣應下佢然後慢慢睇...
; r8 J9 G; `& ~) U, `不過有幾檔,
9 j' a7 Y' S( Y9 U7 c, `+ Z" o我已不是常去,
! Q0 s* y% _' a* C但見了幾次認得我," O. i/ [1 Q+ L6 c7 z
女sale會問我成日買裙比女朋友唔好既?
) {  I! b. [- G; a" ]6 p$ I, v! m都有d唔知應佢...........
作者: Jany    時間: 2010-12-5 23:41

引用:
原帖由 candyee 於 2010-12-5 09:33 發表   
9 _: F. l& w) ^/ F( B7 L/ t" |5 v起初會驚,4 J. c/ J) t: @6 g7 w% M
這是很正常,6 S. [0 v% J# s6 `3 h# _
之後和你們一樣,/ H$ q) h0 r8 k0 p2 [# {
習慣左就唔怕,
% K$ v& L" ^0 I
多數女sale都會友善問你係咪買比女,
: A% }3 P) e9 H* m9 {7 l8 d咁你客氣應下佢然後慢慢睇..., D1 A7 V: G2 p
不過有幾檔,/ L/ _- f+ J# {6 @; v4 o4 X
我已不是常去,  r. _3 X/ T, N' \7 g& x
但見了幾次認得我,
! s8 f% ^2 \2 Z/ O女sale會問我成日買裙比女朋友唔好既 ...
" |) m+ B6 f' R$ D自自然然入去,佢地咪冇咁易起疑心~
作者: wing_9_27    時間: 2010-12-8 01:51

我暫時都係夠膽買絲襪 / 鞋ja,
% @" V6 F9 u  u買女裝都沒有這個勇氣, 暫時都係唯有上網買
作者: kan1122    時間: 2010-12-8 07:18

very good thanks
作者: taki    時間: 2010-12-8 18:39

引用:
原帖由 Jany 於 2010-12-5 23:41 發表   ! d& `+ [4 A4 |( U( G2 m8 |7 O

, u# o* S0 l7 a( N+ p/ f自自然然入去,佢地咪冇咁易起疑心~
/ N$ P* D+ |3 e
係AR 唔好左望右望就行LA

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0