標題: 絲襪內穿T-back [打印本頁]

作者: CEO    時間: 2010-12-9 11:16     標題: 絲襪內穿T-back

各位好,第一次發帖,分享一下先:
- I6 g, e8 F6 A+ D: a2 J; q/ @) [/ K我平日間中會穿絲襪,因為喜歡絲襪包住舒服的感覺. r4 M( l; e3 j( m8 h, C2 X
但我穿時發覺如穿男裝內褲後再穿襪會好焗和包得好實,易出汗和不健康
: m3 G" N. f. O1 u* J/ Z如果唔著底,JJ又會易兩邊擺又不衛生...
3 e  v0 _! S( u' L8 l所以我試改穿男裝T-back(因我不是CD),感覺良好,因為T-back會少D布而且選質料薄的唔會焗,JJ又可固定,幾好!
( h' Y: R% z  i! K8 W3 a初時會覺得後面條帶zip住唔舒服,但穿過1-2天後已經習慣左,唔會覺得唔舒服了..
$ E8 N- i) a" f( Q) E各位可以試下....
作者: johnny0755    時間: 2010-12-9 16:33

本贴好似少甘d野哦∼∼∼∼
作者: 13530386    時間: 2010-12-9 23:29

著絲襪既 non-CD? 有趣
作者: evermyth    時間: 2010-12-10 00:11

大便後T-back後面條帶會很臭嗎
作者: CECI    時間: 2010-12-10 00:12

謝謝了! 我著0左幾十年T-Back了! 那感覺0麻...係唔著T-Back唔舒服ga!
作者: mercury1    時間: 2010-12-10 00:53

穿絲襪又不是CD2 P+ `' r$ S5 g# U7 _) O7 b0 T4 B) b
男装絲襪?
作者: samou    時間: 2010-12-10 00:54

幾乎日日著, 冇難度!
作者: CEO    時間: 2010-12-10 09:23

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-10 00:53 發表   $ h1 M% b/ o9 Z( l5 k& x+ K
穿絲襪又不是CD
+ [$ U& y! Y" W男装絲襪?
8 a4 Q5 e, X' W2 t9 ~$ B: w3 o

2 s  R( A1 n' G% X4 s" D' }因為我只是戀物,喜歡穿絲襪,其他什麼女裝我都不大興趣; v8 a( F9 Y; O8 l
這只是戀物吧? 真正的CD是否指喜穿全女裝的才算是吧!" u# z8 O; d+ D# v% Z/ F
有錯請指正...
作者: mercury1    時間: 2010-12-10 10:32

引用:
原帖由 CEO 於 2010-12-10 09:23 發表   
& K/ A/ H$ ^. U8 Q3 c
$ K2 i6 `- R3 T0 l$ i& `
  j& L4 s% n  H  J因為我只是戀物,喜歡穿絲襪,其他什麼女裝我都不大興趣
2 K, W! l, ]; X% D2 I7 A( P這只是戀物吧? 真正的CD是否指喜穿全女裝的才算是吧!# y9 f( y: [2 o8 d. j
有錯請指正...
. z% y9 |3 ?% I" c- A$ ~
0 i( @* {8 }2 p: g/ m, Z. p你冇錯,,,不過真係有男装絲襪嫁.,而且仲賣得好貴
3 I( q6 ]- n5 p! R) F你誤會咗呀2 ?9 o3 g, H+ Y. k4 S. q, O; v
( 穿絲襪又不是CD )
作者: pantyhosemancc    時間: 2010-12-15 18:13

我也只愛絲襪,但不方便穿Tback。話時話,男裝絲襪還未普及,在youtube看過台灣生產男裝絲襪,但不知是否流行?
作者: rickyngwaiki    時間: 2011-8-31 15:44

穿絲襪一定是CD嗎?
作者: cd_lover    時間: 2011-9-5 02:04

ME2,我都係只會著絲襪,而對女裝不大興趣哦。
作者: kimdoosong    時間: 2011-10-3 16:56     標題: 回復 4# evermyth 的帖子

冇留意, 唔知嗅唔嗅。
作者: kimdoosong    時間: 2011-10-3 16:58     標題: 回復 5# CECI 的帖子

我斬鍾意, 特別係運動果時。
作者: hoseuser    時間: 2011-10-4 20:00

我著女裝底底再著襪褲
作者: skoo_hk    時間: 2012-4-23 18:33

我著襪褲打底再著襪褲

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0