標題: 第一次試衫 [打印本頁]

作者: plane169    時間: 2011-1-5 00:07     標題: 第一次試衫

今日第一次係外面試女裝衫, 去左H&M.....拿了條短裙去試冇人理但size唔合適, 只好再出去拿多2條入去試, 但呢次個女sales問"先生有咩幫到你"....我只話想試下size合唔合適就冇理佢入左去試,試完去俾錢走人, 終於買左2條裙但想改短一點 另外係網買左套豹紋內衣好靚好鍾意
/ m* \/ Z' F5 m: }' U7 s. ]4 r' b# W% \1 i9 w( s8 h" M4 y" Z. v- {

) Z; S" b; q- B) E/ a9 H
; i- f& W2 `  C! U8 F中環的H&M....2條裙都改短左
) |+ F6 Y. |7 [9 p( ^+ A9 n& j) L/ K% [/ c) {( i
作者: manhanl    時間: 2011-1-5 00:30

你係邊間H& M 試? post d 相黎睇下..
作者: 08miki08    時間: 2011-1-5 01:21

比人叫先生仲可以去試真係佩服你! 勁!
作者: candyee    時間: 2011-1-5 22:42

好勁...........有膽識.......幾時我都可以 ?
作者: JT1030    時間: 2011-1-6 01:06

好有膽呀..你係邊間H&M?
作者: prettyin1224    時間: 2011-1-9 04:39

哈哈,個女職員係咪呆左?
作者: shithole    時間: 2011-1-30 00:48

男人着桾冇所謂啦,呢D款都幾中性,似潮人多D
作者: ripple040    時間: 2011-1-30 10:52

好勇敢,十分佩服
作者: misslady    時間: 2011-2-2 23:26

Good short...
作者: kk012003    時間: 2011-2-4 12:37

好勇...我絕唔敢這樣做= =
作者: tteeaa    時間: 2011-2-4 13:19

你真係好勇呀~我淨係敢網上買衫咋..
作者: kinomodosakura    時間: 2011-2-4 19:57

中環得一間H & M
) t' I8 j, _6 E! I3 F+ M+ n而且D SALES 好似見過不少CD 去試衫~$ z; P: v3 F( d7 w9 L& v5 t
有一次我個FRD 仲整估我叫我試件全身裙~但佢唔知我鐘意CD...佢都係女仔~  j- f9 A, X, `
原因係幫個FRD 買衫...應該係送件全身裙比佢個FD
: B) N; R, \+ y/ A但我都識既~皆因身形相似所以叫我去試~但當時好多女仔試緊衫搞到我怕醜,,,唔係我一定會入去試><"5 E0 Y/ d- F4 j
係個FRD 面前試女裝~好有挑戰性架~
作者: jennychan1974    時間: 2011-3-6 19:25

You're very brave ah, I would pay first & try at home. If doesn't fit, take back to store for exchange.
作者: kittykitty    時間: 2011-3-9 03:03

我都想買…不過太多人
作者: alexalex3232    時間: 2011-3-14 01:50

好有膽識.......我唔敢
作者: w3w4    時間: 2011-3-16 09:23

勁~比著我一定無膽
作者: ibm.jp    時間: 2011-3-16 11:45

我想知個sale最後有無d咩異樣呀
作者: plane169    時間: 2011-3-16 11:55     標題: 回復 17# ibm.jp 的帖子

試完出黎冇理D sales就去俾錢走人
作者: ibm.jp    時間: 2011-3-16 13:50

通常d sale 都會用d怪怪地既眼光睇人
/ n7 T2 b7 t% x: b2 i% N
作者: plane169    時間: 2011-3-17 09:55     標題: 回復 19# ibm.jp 的帖子

試完又得到想要既野理鬼D sales用咩眼光睇我
作者: LoVe_SiU_KiT    時間: 2011-3-17 11:59

佩服佩服
" G  r8 O) l, Y; m+ V真勇敢
作者: bencheung    時間: 2011-4-17 09:31

very pretty shirts
作者: rohcnaest    時間: 2011-4-17 09:47

有否奇異的眼光?
作者: iii_photo    時間: 2011-4-17 10:04

點解唔POST埋套豹紋內衣上黎呀??
作者: 謎之少女    時間: 2011-4-20 17:47

好大膽
作者: NikkiWong    時間: 2011-5-6 01:59

好勇亦好想學,但應唔敢啦.
作者: kevin505    時間: 2011-5-6 08:26

好看 謝謝你的分享
' z# g: L% `$ E- B# p6 u0 W! ^& J加油
作者: cs115223    時間: 2011-5-6 18:34

唔係咁恐怖嗎?
作者: spk2001t    時間: 2011-5-9 02:34

搞到我都好想去H&M試
作者: KaLau    時間: 2011-6-17 14:25

You are so BRAVE....FOR me only can buy them in internet
作者: CD-sa    時間: 2011-6-26 17:56

根本又唔係犯法, 男人試裙冇罪
作者: spk2001t    時間: 2011-6-30 00:46

我下次都去H&M試下先~~~~
作者: CECI    時間: 2011-6-30 01:00

Plane, 妳第一次去試女裝衫, 就去左H&M, 仲要係中環果間添! 妳真係正確到極點, 因為我係果度d常客, 同果度d Sales好熟! 佢0地呢間舖d Sales真係見慣CD客, 仲幾好傾添ga! 第二間常去的H&M就係九龍塘又一城! 去多一兩次, 刻服到心魔, 就邊間時裝店都難妳唔到ga啦! 恭喜! 恭喜!
作者: applebaby    時間: 2011-6-30 01:01     標題: 回復 12# kinomodosakura 的帖子

你好勇!好羨慕!
作者: sasalady    時間: 2013-11-28 13:05

you are so brave ar~~~~
作者: 1388    時間: 2013-11-28 19:28

霸氣的展現+ s% j) o, P" `& s8 v8 C* b8 S# W
個女sale一定o曬咀
作者: lohipp    時間: 2014-1-19 02:18

好勇敢,十分佩服

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0