標題: 又破財啦 ~ [打印本頁]

作者: jzx100chaser1jz    時間: 2011-1-23 03:18     標題: 又破財啦 ~

收工之後無野好做,走上Magic Beauty度又忍唔手買左二仟幾蚊衫同裙 ...
作者: Terry220022    時間: 2011-1-23 17:28

有冇相分享下俾姊妹呢
作者: kevin428    時間: 2011-1-23 17:48

好貴..........
作者: mmlee    時間: 2011-1-23 17:54

果度係for你唔夠膽出街外買而去的9 D% H; \$ C  v3 X7 v8 T) `8 `" Q. ]
我依家有部份衫係來自果度......
作者: willy    時間: 2011-1-23 18:11

成2000幾.... 佔左我人工差唔多四份一, 自問真係唔捨得......
作者: ripple040    時間: 2011-1-23 20:40

二千蚊真係好貴,除非D 料同個設計好好
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2011-1-23 20:43

引用:
原帖由 mmlee 於 23/1/2011 05:54 PM 發表   
% f( P5 |4 m/ S3 d/ X* X果度係for你唔夠膽出街外買而去的! u/ h6 n# ]1 [+ m- h
我依家有部份衫係來自果度......
" f1 J; l6 ?9 m9 |: _0 {: ^6 d
唉,我撞arm有size的話,都會出街買 ~ + ^0 F0 w# j( y+ ~; u4 f
Magic Beauty好就好在近我屋企丫嗎!
作者: kitwing10228049    時間: 2011-1-23 20:49

相信是只要自己喜歡的服裝,千多元入貨也是值得,因為衫是很實在的東西,買得起而再穿上後,感覺自然來.....
作者: (嵐嵐)    時間: 2011-1-23 20:58

個度d野的確幾貴  @4 p) u& R* l" n3 M8 I
好耐都冇買咁多錢既野
作者: 08miki08    時間: 2011-1-23 22:11

姐姐你好有米呀! 我就比唔起啦!
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2011-1-23 22:13

引用:
原帖由 ripple040 於 23/1/2011 08:40 PM 發表   $ M2 E* ]1 |/ q" Q
二千蚊真係好貴,除非D 料同個設計好好
8 z3 v  Q. `4 x5 t! d) w0 r" V唔係一件丫 ~ 係買左四條連身裙加兩件衛衣再加對高踭鞋呢 ~
作者: queenielam    時間: 2011-1-26 17:24

我星期一都上去買左幾件衫同褸,又係洗左成2千蚊。。。7 v0 z" }! a* R
我就冇咁幸福,我唔怕出街買靚衫,但係應該只有D XXXL既舖頭同馬莎先會有我既SIZE,馬莎18碼對我黎講都有D緊
作者: michelle666    時間: 2011-1-26 17:28

MAGIC BEAUTY 好似得大碼衫喎, 不過唔知有冇大碼鞋呢?
作者: queenielam    時間: 2011-1-26 19:01

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-26 17:28 發表   8 o; @. c* N6 T; W3 D# Z
MAGIC BEAUTY 好似得大碼衫喎, 不過唔知有冇大碼鞋呢?
$ p7 M% h9 }3 s$ M2 s: R7 P

7 Y! v1 g/ i7 V都有,好似去到48都有。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0