標題: 有冇人同我一樣......係鐘意女裝衫但過唔到自己心理果關? [打印本頁]

作者: mingkan0705    時間: 2011-1-31 21:21     標題: 有冇人同我一樣......係鐘意女裝衫但過唔到自己心理果關?

我自己就好鐘意睇女裝衫......2 R' B& z0 u1 Q1 @& M
而且我個人喜好好特別.....2 }1 }  M* |! u: _) }4 R, ~* V8 B
就係鐘意連身既衫.....包括裙,褲,什至係襪,泳衣等等
$ Q, C1 m+ m0 G, L5 x7 N, i+ n* K$ R9 T但就過唔到自己果關,唔敢買,買左又唔敢著
+ `* z. o5 `# D% V4 ]  }  G/ f什至我買過幾條明明係男裝既.....連身褲都唔敢著出街) f/ R; t8 w$ }% p2 Q+ a
有時真係幾欣賞夠膽著出街既人...0 B& S5 X, {; J) `- U* U  e
o係度睇到有人敢著校服出街,有人敢著芭蕾舞衣.....
作者: iamonheel    時間: 2011-1-31 21:29

自己一個都唔敢 ?
作者: 迷夢雪姬    時間: 2011-1-31 22:04

甘姐系你系戀物lo 吾系cd
作者: mingkan0705    時間: 2011-1-31 22:10

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2011-1-31 22:04 發表   
: O* `- \' A0 M6 f0 M甘姐系你系戀物lo 吾系cd
% p$ }8 P& A! \
兩樣野原來有分別?我其實以為係一樣野
3 [3 J: c# }* g7 x我自己一個人就夠膽既......
作者: applechoi    時間: 2011-1-31 22:20

我諗樓主係鍾意買同擁有ge感覺
( h! R8 O* y5 k- p4 |0 e(即係同大家所講一樣, 係戀物XD)
作者: kitwing10228049    時間: 2011-1-31 22:35

欣賞服裝既,的確是一個環節,跟想穿上又是另一環節! 但只要穿上後,感覺又會截然不同,可以說是把層次提昇了! 當然,怕尷尬的就獨自一人去穿上感受吧!
作者: nuwkov    時間: 2011-2-1 00:40

证明唔够爱……==1 G$ e* Z: X  F) P4 R* W0 N
应该算恋物啦。其实自己享受就好,点都无所谓嘅。
作者: iamonheel    時間: 2011-2-1 11:57

引用:
原帖由 kitwing10228049 於 2011-1-31 22:35 發表   
" m( g" U- F- }: d7 F* C欣賞服裝既,的確是一個環節,跟想穿上又是另一環節! 但只要穿上後,感覺又會截然不同,可以說是把層次提昇了! 當然,怕尷尬的就獨自一人去穿上感受吧!
( `) V* v9 M2 y
/ {/ d! `4 F- E, a( [鍾意女裝唔一定係CD.
/ m* Y, D) d2 H( d9 S6 ~+ g1 l; }2 M8 I
好多 fashion fesigner 都係男人, 都肯定鍾意女裝, 而且成為自己事業, 唔見得一定會自己著埋一份, 女裝當然著係靚嘅女人身上係最靚喇.
1 z8 N) Y0 C0 C( U* t7 R
6 T' R; k/ ^0 z# f) l# m鍾意同自己著上身, 係兩回事, 不過係呢啲 CD 論壇, 先有'著上身'勁啲嘅法啫, 好多品味眼光好高嘅男人, 識欣賞但唔會自己著.
作者: applechoi    時間: 2011-2-1 14:01

引用:
原帖由 iamonheel 於 1/2/2011 11:57 發表   
( L5 \6 e; t9 g! _2 H: t- a, R. v" @0 h* n' s0 h( V3 w( k
3 Z. K9 R7 Y6 t2 x0 `
鍾意女裝唔一定係CD.
/ c  ?5 r8 D: a* B  [1 G8 p$ s" I2 U, z& Z
好多 fashion fesigner 都係男人, 都肯定鍾意女裝, 而且成為自己事業, 唔見得一定會自己著埋一份, 女裝當然著係靚嘅女人身上係最靚喇.
  ~# H5 Y7 j2 E, ]# p0 @7 h2 k1 T8 T9 Z  q9 n# C1 J/ g+ X
鍾意同自己著上身, 係兩回事, 不過係呢& ...
0 Q4 ~9 g. w; \- n* u
Apple十分認同, 想按一下 "Like", 但論壇無呢個掣XD
作者: mingkan0705    時間: 2011-2-1 21:34

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-2-1 11:57 發表   # ]" A2 F0 P. m0 y

K5 \% Z6 l+ b: U- D9 i0 o9 V
% ?* t3 b& x9 P9 a* o3 [0 V2 ?$ g鍾意女裝唔一定係CD.
7 w, |2 a! t. \' _+ q) }) O: ?7 u4 I& ^; z: |$ p1 f
好多 fashion fesigner 都係男人, 都肯定鍾意女裝, 而且成為自己事業, 唔見得一定會自己著埋一份, 女裝當然著係靚嘅女人身上係最靚喇. 8 l1 b0 E7 q! Y9 G+ X1 u4 |
* W0 C+ g2 B! I" t' {7 z" d
鍾意同自己著上身, 係兩回事, 不過係呢& ...
/ r; S# y0 x( K" R* X5 V7 n, F
原來係咁樣......( \' p' W/ ^( l3 ?
不過其實有時我都會幾想著既...覺得幾舒服
作者: soonchai    時間: 2011-2-1 21:57

自己的心態覺得這不是違法的事,何必管他人怎看呢。服裝乃係個人身自由...
0 G3 f, V' U5 c& r0 t關起門來在自個兒房內穿穿欣賞總行的,不見得要出街吧。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0