標題: 有種好幸福既感覺 [打印本頁]

作者: prettyin1224    時間: 2011-2-5 22:40     標題: 有種好幸福既感覺

唔知點解,我由細到大,見到女仔,會有種好幸福既感覺. [0 _* e" k3 s% G0 L& S4 E1 p
高中時代,我開始了解自己,其實我同女性相處無問題,無受過d咩創傷,亦唔覺得女仔係社會上比男性優越0 N! Q' I! {% P. v
只係見到d女同學,無論個樣好唔好睇,都唔關事,而係由心而發好羨慕佢地可以身為女仔....
9 a9 ^% w6 ^9 q. {4 [好喜歡女性的身體姿態,女性的衣著塔配,佢地既生活方式....講野可以好溫柔....好多好多( d% U  f" e+ T# @$ d4 ^/ m. |2 T* O
一見到...就湧上一種好幸福既感覺) G# N( m& w1 s

; {2 D4 Z0 `! Y2 I& n& t7 H唔知你地有無咁既感覺??
作者: Tweety_Kit    時間: 2011-2-5 23:53

我都有咁既感覺...
4 [+ ~, N  L0 U1 w$ z) z" y有時覺得女仔會比較受到好既對待
3 b* \' W/ t0 i. y5 v8 A
" R# y! r, ]; S8 v% i0 E: N+ [$ r衣著...生活...ETC令到我有時都好妒忌=(' [; k2 b: V# h

6 s% |3 G5 s8 B# c/ X, h; x) y! c0 ?4 V(PS..我PM了你..不知你看不看到呢 )
作者: wwy1989    時間: 2011-2-6 02:31

[quote]原帖由 Tweety_Kit 於 2011-2-5 23:53 發表   0 |: y3 F) v( G9 Z# E7 o
我都有咁既感覺...0 Z+ Z% H$ J4 [* g
有時覺得女仔會比較受到好既對待. t* U" o# E9 t" L0 b
$ p" s. U" V8 r
衣著...生活...ETC令到我有時都好妒忌=(  B  t! r% ~  w! M$ |& v& Q

8 X) z# `; n% @+ G3 ?* W* Z. m# P  i% {) h# Q& k' {5 X
有同感!
作者: West    時間: 2011-2-6 03:09

我只會對舉指斯文聲線嬌柔既女仔 ( 明星代表 : 周惠敏 ) 有呢種感覺
作者: Eva0313    時間: 2011-2-7 02:27

老老實實,真係睇人囉,如果個女仔粗聲粗氣,咁一定
作者: w-wing    時間: 2011-2-7 05:05     標題: 回復 4# West 的帖子

舉指斯文聲線嬌柔...
" e3 h8 a0 K1 s$ S( @滿咀粗口(嬌柔的說其實仲恐怖,主要見於男的不給錢買名牌袋or 蘋果產品)+食煙(好斯文&sexy但一枝枝駁住上當飯)+好酒(細細杯但不停的飲,叫不停) HK現實很多是這樣
作者: wing1971    時間: 2011-3-15 13:53

我都係有這個感覺, 好羨慕她們天生是女仔
作者: ae111    時間: 2011-3-24 13:22

我是覺得香港做女生,地位比起做男生來得高好多.8 S- X% o9 I' V
而且香港法律偏向保障女性大於男性.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0