標題: 有冇人會清理下體的毛 [打印本頁]

作者: bill2040    時間: 2011-2-7 13:04     標題: 有冇人會清理下體的毛

有冇人會脫下體的毛,會的話,你們會怎樣脫?! |, D8 ]+ H+ H* w
真心求教
作者: JoJo1217    時間: 2011-2-7 13:38

2 K* ^& n: s( Q/ B0 m6 T樓主点解想脫陰毛呢?
作者: Soe    時間: 2011-2-7 22:44

可以用剃刀輕輕修飾
作者: tyhnjki    時間: 2011-2-7 23:22

剃刀 不過要用多d剃so膏同刀片要利d, 唔通好易咁傷...
作者: ripple040    時間: 2011-2-7 23:29

用剃刀啦,剃少少
作者: lamlam2903    時間: 2011-2-7 23:31

唔好剃,除非你日日清,要不是癢成個星期
作者: bill2040    時間: 2011-2-8 08:40

以上明白,只是太多想清理
作者: sexmic    時間: 2011-2-15 15:19

用過脫毛機, 初初好痛, 不過用後成個星期會再生番出尼.
作者: willy    時間: 2011-2-15 19:09

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2011-2-7 23:22 發表   
6 F8 e' x+ [' Q6 U6 M剃刀 不過要用多d剃so膏同刀片要利d, 唔通好易咁傷...
, E9 w0 Q; D  W' \7 P
6 b) b" Q( q4 X% r1 |5 k# a! ^
" d3 H8 h. }- O- c$ H  S% O. p, _
不過如果太長, 就可能要用"較"剪搞搞佢先再剃, 我就係嫌佢太長, 所以整短左.
作者: tyhnjki    時間: 2011-2-15 22:04

引用:
原帖由 willy 於 2011-2-15 19:09 發表   7 g  W: u, w* m/ E$ c# w

( T6 n- l: u! L% V! G, m) H) f" @( a! }+ x* c
. M) c! m* z* s. U( R0 `' k
不過如果太長, 就可能要用"較"剪搞搞佢先再剃, 我就係嫌佢太長, 所以整短左.
- r/ y& f& K- E4 X  Q. ~
我幾個月前清成年無清ge ___搞到要兩把即棄ge剃刀先搞得掂
作者: dvcamman    時間: 2011-2-15 23:53

引用:
原帖由 lamlam2903 於 2011-2-7 23:31 發表   " T. a, v9 j( i8 e7 k
唔好剃,除非你日日清,要不是癢成個星期
* {! V9 A/ ^3 i& ?  p, p" T" S我試過,好唔MZK-NAS01SG
作者: bobbt    時間: 2011-2-16 17:12

用剃刀的話要天天刮,毛茬會越來越硬,还容易造成内嵌毛,就是毛茬在表皮下面長不出來,引起發炎。
! X; w  B* I, W- Q& R' ?4 ]8 @如果能忍住痛,建議用拔毛的方式,比如用蜜蠟,或者脫毛機,或者用鑷子一根根拔,這樣不會有硬硬的毛茬,新長出來的毛還會變得細軟。
作者: zyi8vm    時間: 2011-2-16 18:08

shaver would be more convenient, handy and safe since repeated shaving would make it grow fast.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0